Karşılanabilirse burslu Tıp için düşünceniz ne hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İTÜ İnşaat vs %50 Burslu Tıp (2. sayfa)
İTÜ İnşaat vs %50 Burslu Tıp
(En Son Oy Tarihi: 31.7.2024)
-
-
Önümüzdeki yıllardaki enflasyon,tüfe oranlarına göre olan zamma karşı durumunuz uygunsa ve zorlanmayacaksanız yazılabilir.O da biraz riskli bir iş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Para istiyorsan İtü gemi ve Deniz Teknolojisi seç
-
Uzun sefer yapamam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bro bizim bölümde sefere çıkmıyon gemiyle karada çalışıyorsun
-
Tersane değil mi hocam, kara dediğiniz?
İş ağır bayağı bir diye biliyorum.
İkisi de mantıksız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öneriniz var mı hocam?
kaç bin yaptınız
-
44.800 yerleştirme hocam. Tavsiyelere açığım her türlü.
-
Hocam itü de inşaat okumak yerine hacettepe de başka bölümlere bakabilirsin ytü de başka bölümlere bakabilirsin gazide başka bölümlere bakabilirsin. Bence tercihini bu yönde kullan. Üni ismi tabii ki önemli ama ileride yapacağın mesleği seçmen kesinlikle daha faydalı olacaktır. Paran varsa ve değeceğini düşünüyorsan tıbbı da yazabilirsin. Ama inşaat nerede olursa olsun bak senin iyiliğini istiyorum ben zaten ünideyim. Çevremde doğru dürüst insan dahi yok sınava giren birisi girsin sen girme kafasında asla değilim. İnşaat bitik ve çok kısır kendine münhasır bir bölüm. Başka alanlara yönelmenin önüne set çeken bir bölüm. Makine okusan kontrole enerjiye ne bileyim işte otomotive falan yönelirsin derdim. Eem okusan yine kontrole yazılıma yönelirsin derdim ama inşaat ile pek olacak iş de değil. Çok iyi bir karar ver. Hayat yine senin hayatın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
İnşaat mühendisliği itü-odtü vs. olsa bile düşünülür. İnşaat sektörü ekonomik krizlerden etkilenen ilk sektör oluyor. 2008 krizinden sonra sıcak paranın inşaata gömüldüğü yıllarda puanı yükseldi ondan sonra dibe. Odtü-itü bile 50-60kdan öğrenci alıyor.
-
Hocam yaz bi eem-makine-kimya müh keyfine bak ne inşaatı
Hocam bu iki seçenek dışında ytu malzeme veya ilgine göre ytu istatistiğe de bakabilirsin. Ayrıca bu ikisi de bence inşaattan ve %50 tıptan daha mantıklı olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreboss -- 22 Temmuz 2024; 12:47:45 >
İTÜ inşaat derim.
Diş meraklısı değil miydiniz hocam siz?
Sebebi nedir acaba?
İnşaat mı paralı tıp mı diye sormuşsun bende o yüzden inşaat dedim. Bence paralı üniversite şu dönemde zor para pul açısından minimum 6 sene eğitim alacaksın. altın ya da yurtdışı borsasında aynı parayı değerlendirsen çok daha mantıklı görüyorum. Top üniversite mezunu gemisini yürütür. İnşaat için şuan Türkiyede çok imkan olmasa da yurtdışı firmalarında (misal ENKA) İTÜ mezunu olarak ilerlersin.
itü inşaat okursan işsiz kalırsın bu kadar net hocam.
-
Ya bi sene daha hazırlanın seneye tıp sıralaması yapamama ihtimaliniz çok düşük, olmasa bile diş kesin kazanırsınız. Ya da %50 burslu gidin.
-
İşsiz olmam hocam, Karadenizliyim ama en iyi ihtimalle 60-70k fix maaş bir yerde çalışırım birde batırma riskim çok yüksek olan müteahhitlik mesleğine bürünüp babadan kalanı da bitirebilirim.
İki ucu bilmem neyli değnek kısacası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X