Şimdi Ara

İTÜ Kayıt Fotoğrafı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, İTÜ'ye kayıt olurken istenilen belgeler arasında vesikalık fotoğrafın yanında şöyle bir not var :

"Fotoğraflar son altı ay içinde, önden, başı ve boynu açık, sakalsız adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır."

Beni ilgilendiren kısmı sakalsız kısmı :) benim en fazla 3-4 cm uzunluğunda sadece çenemde bir keçi sakalı var,fotoğrafçılara sordum ne yazıkki müdahele edemiyorlarmış bilgisayarla.
    İTÜ öğrenci işlerini arıyorum 2 gündür açan yok. Tecrübeli birileri sorun olur veya sorun olmaz diye bilgilendirebilir mi acaba beni?
    Kesmeye kıyamıyorum kaç aylık emeğim sonuçta :) mecbur kalırsam da kesicem.

• Ben sakalli cektim

Ama sacim 3 numara oldugundan yüzüm apacik ortada yani sakalin fazla olup gorunumu engelleme bi durumu yok
  • Yani benimki de tanınmayacak şekilde değil sadece çenede. Adayı kolaylıkla tanıtabilecek diyor. Bence burdaki sakalsızdan kastı hacı sakalı gibi olanlar ama bilmiyorum tabi
  • Sakalsız olması zorunlu..

Yok ben sakalı kesmem ; sakal - bıyık kökü bende çıkmıyor diyorsanız ; fotoğrafçıya söyleyin photoshop yapsın.

Bu gençlik çok tuhaf.. hala sakal - bıyık derdinde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 24 Ağustos 2011; 18:39:32 >
  • Yalnız biraz araştırdım sorun çıkabilir falan diyorlar kirli sakal yav altıüstü olaya bak

24tane de almıştım Yeniden mi çektirsem foto
  • Neyse o zaman ,fotoğrafçılar yapamıyormuş yüz hatların değişir diyorlar. Kesicem artık kökü bende kayıt olana kadar bi şekle girer umarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.