İTÜlüler kayıt zamanı geldi , çattı yarından itibaren kayıtlarımız başlıyor. size yanlış anlaşılan bir bilgiyi aktarmak için bu konuyu açtım .
kayıt olduğunuz gün akşam 17de ing sınavınız olduğunu biliyorsunuzdur herhalde , bu sınava giren adaylar hazırlık okumayı kabullenmiş öğrencilerdir. Ancak hazırlıktaki kurunu ( seviyesini ) belirlemek için girilen bir sınavdır o . yani hazırlıkta okuyacağınız sınıfı belirlemek için . hazırlığı atlamak isteyenler 5 eylüldeki 1.aşamayı geçip , 7 eylüldeki ikinci aşamayı da geçmelidirler . İlk ve ikinci aşamada elenen adaylar da 9 eylüldeki düzey belirleme ( kur belirleme ) sınavına girecekler .
Sorduğum arkadaşların çoğunda böyle bir yanlış anlaşılma oluyor , herkes kayıt günü akşamı 17de girecekler zannediyor sınava . 1 kişi bile kurtalabilmişsem kardır . hadi eyvallah
hazırlık okumak istiyorum yarın kaydım var sınava mı girecem yani?
quote:
Orijinalden alıntı: itrysohard
hazırlığı kesin okuyacam diyorsan 17.00de sınavın var kardeşim yarın . geçmiş olsun .
quote:
Orijinalden alıntı: sırmasaçlıbaları
quote:
hazırlığı kesin okuyacam diyorsan 17.00de sınavın var kardeşim yarın . geçmiş olsun .
teşekkürler
faber castell exclusive imi getirmeme gerek var mı yoksa kalem verecekler mi
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sırmasaçlıbaları
quote:
teşekkürler
faber castell exclusive imi getirmeme gerek var mı yoksa kalem verecekler mi
getir sen ne olur ne olmaz , soruları söylersin yarın akşam
ben girmeyeceğim de meraktan soruyorum , itünün ingilizcesi zayıf kalıyor ya biraz o yüzden . itüdeyim bu arada yanlış anlama
sırmasaçlıbaları
kullanıcısına yanıt
biliyorum aynı bölümdeyiz tamam aklımda kalanları anlatırım da sınav çok geçmiş şimdi yatacam sabah babam geçerken bırakacak ev uzak.pestilim çıkacak akşama kadar 5 saatlik uykuyla o halimle artık ne yapabilirsem B kuru gelse yeter,zaten A gelse de B ye düşecem kendi isteğimle