Bildirim
İtü Maden Mühendisliği
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up -
bende merak ediyorum -
up -
hocam yatay geçiş için gidenlerin çok büyük bi kısmı yapamayıomuş sırf bunun için gidicekseniz iyi araştırın derim.Maden de kalırsanız yapabiliceğiniz bi iş mi becerebilir misiniz ona göre yazın.Yatay geçiş için gidip okulu bırakan çok kişi var -
büyük ihtimalle işsiz kalırsın. iş bulsan da düzenli bir işin olmaz istanbulda bulamazsın mesela. Somaya gidersin , doğuya gidersin,karadenize gidersin nerde maden var oraya gidersin. -
iş imkanlarıyla değil de tercih olarak bakarsak atıyorum katü makina yerine itü maden tercih etmek okul adından dolayı çok kere daha mantıklı. evet, yatay geçişin yapılabildiği en kolay okullardan biri itü, yalnız yapması kolay değil ve iyi çalışma gerektiriyor.
ayrıca yatay geçiş konusunda hevesini kırmak istemem ancak, benim maden fakültesindeki 2012 girişli arkadaşlarım halen mat101'i vermeye çalışıyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supermann07 -- 1 Temmuz 2015; 18:37:02 > -
Yorumlarınız için teşekkürler Zaten büyük ihtimalle matematik öğretmenliği seçicem ama yinede bilgilenmek istedim .Peki metalurji-malzeme hakkındaki düşünceleriniz neler ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X