Şimdi Ara

İTÜ Makina mı Dumlupınar TIP mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler çok kararsızım siz olsanız ne yapardınız? Lütfen bilgi ve yardımlarınızı bekliyorum

• Ikisine de ayni sekilde yakinsan tip daha mantikli. Muhendislik yazanlar genelde basindan beri ben saglik okumam diyenler. Sanirim sende oyle bir sey yok o zaman tip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok yakın alanlar gerçekten, bence yazı tura atman mantıklı olacaktır.

• Sanırım Dumlupınar tıpta kadavra olmadığı için uygulama derslerinde Eskişehire gidiyolarmış.ama araştır emin değilim.bide kişisel yorum yapiyim İTÜye gidersen iyi bir mühendis olursun ama Dumlupınara gidersen ilerde pek de üniversitenle gurur duymazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popscorn -- 3 Temmuz 2014; 14:08:36 >
  • İTÜ Makina yazardım ben
  • sonuna kadar itü
  • quote:

Orijinalden alıntı: bareth_gale

Çok yakın alanlar gerçekten, bence yazı tura atman mantıklı olacaktır.

dostum alanlar çok farklı biliyorum fakat ikisi içinde bir önceliğim yok yani makina bi adım önde olsa zaten onu seçerdim veya tıp aynı şekilde.

Beyler gerekçeleriyle yazarsanız sevinirim
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruckuz -- 7 Nisan 2021; 1:33:24 >
  • aynen tıpa özel bi ilgin yoksa
    '' İTÜ ''
  • Bu ikilemde kalman açıkcası iyiye işaret değil çok ayrıntılı düşünmelisin ama mühendisliğe ilgi duymuyorsan zorluklarla karşılaşabilirsin bu nedenle tıp senin için gelecek odaklı düşünürsek daha iyi olabilir.
  • İTÜ makine daha iyi ona göre bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: navti

Bu ikilemde kalman açıkcası iyiye işaret değil çok ayrıntılı düşünmelisin ama mühendisliğe ilgi duymuyorsan zorluklarla karşılaşabilirsin bu nedenle tıp senin için gelecek odaklı düşünürsek daha iyi olabilir.

başta mühendislik düşünüyordum fakat tıpada girebileceğimi görünce belki mesleğin çekiciliği vs. dolayı tıpla mühendislik arasında kaldım
  • "İrlandalı zenci mi yoksa Ganalı albeni mi"?gibi bir soru olmuş bu

• sıralama ne hocam sizin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaLeeBe

sıralama ne hocam sizin

mf4 10bin mf3 11
  • Sanıtım tıp oku hayatın kurtulur laflarından etkilenmişsin.Bende arkadaşlara katılıyorum İTÜ yalnız unutma makina da en az tıp kadar zor.
  • Itü makina tabiki sırf mümtazla aynı okulda olmak için bile yazılır.

• beyler itü makinada okuyan veya hakkında bilgisi olan birisi varmı pmden soracağım sorular var
  • Tıp mı diş mi desen anlarım da tıp mı makine mi nasıl bir tercihtir tıp istemiyorsan yazma çok zorlanırsın tus'u kazanmak işkence olur İTÜ kaliteli ünv fakat bi ODTÜ değil tabi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.