Şimdi Ara

İTÜ MATEMATİKTEYİM 24 YAŞINDAYIM TIP İSTİYORUM (LÜTFEN CEVAP) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
6
Favori
14.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam bnde 20 yasindayim 21 e giricem.kocaeli metalurji ve mal. 2. sinifa geçtim.BN de tip için tekrar hazırlanmaya basladim 1 ay sonra biraktim gerek zorluğu gerek puan düşüşü vs. Yani demek istediğim sağlam irade istiyor bu is.Amacim seni yildirmak değil ama bu bölümün bence çok güzel boşuna yorma kendini ailenin.
    Edit:Kim horlatti la konuyu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcek14 -- 25 Ağustos 2014; 0:13:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eudomania

yaz beni de :)

Medical University of Sofia / Medicine
  • Beyler geçen sene Slovakyaya yatay geçiş yapmış bulunmaktayım.4. sınıfım. Bratislavadayım şu an, Viyanaya 45 dkka uzaklıkta. Eğitim seviyesi Doğu Bloğu Avrupa ülkerle kıyaslanamayacak seviyede daha iyi durumda. Aynı şekilde recognition yani tanınma açısında hiçbir sıkıntısı yok buranın. İTÜ işini de şöyle yapacağım. Araştırmalarıma göre Uzaktan eğitim Mühendislik bölümlerinden birine yatay geçiş yapma durumu var (yurtdışında olduğumdan dolayı), ya da burda tıpı bitirip yine burda uzmanlığı da aldıktan sonra (tahminen 6 sene ) İTÜ işini de bitirebilirim. İnanın arkadaşlar hayatta başaramıyacağınız şey yok. Korkularınızı bir kenara bırakın ve hayallerinizin peşinden koşun. Mesela kaç kişi şu an hem THYde pilot olup hem de doktor olan 5 kişinin olduğunu biliyor. Çevrenizdeki insanların yüzde 90ı olaylar ve insanları tartıştığı için büyük resmi göremiyorlar. Buradaki arkadaşlarımın çoğu mesela 2-3 dil akıcı konuşmakta. Benim de keza öyle. Beyniniz size verilen en büyük nimetiniz, kullanmanızı ve fırsatları değerlendirmenizi tavsiye ederim.

• Bu arada soruları olan varsa özelden yazabilir 1-2 gün daha buralarda olacağım
  • quote:

Bu arada soruları olan varsa özelden yazabilir 1-2 gün daha buralarda olacağım

Hayırlı olsun hocam bende tıp kazanana kadar sınava girmeyi düşünüyorum. Bol parayla birlikte azıcık güler yüzle bol sevap kaldırabilecek tek meslek bence.
  • İyi de bulgaristana okumaya gitmiş o diploma burada geçiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

İyi de bulgaristana okumaya gitmiş o diploma burada geçiyor mu?

Geçen sene Slovakya'ya geçiş yaptım vites yükseltiyorum anlyacağın, uzmanlığı da Almanya ya da İsviçrede yapmayı planlıyorum o yüzden halı hazırda Almanca kurslarına da gitmekteyim.
  • quote:

quote:

Geçen sene Slovakya'ya geçiş yaptım vites yükseltiyorum anlyacağın, uzmanlığı da Almanya ya da İsviçrede yapmayı planlıyorum o yüzden halı hazırda Almanca kurslarına da gitmekteyim.

Slovakya'ya nasıl geçtin neler yaptın o süreçte?
  • quote:

quote:

İyi yapıyorsun da o diploma burada geçmiyor herhalde.Tabi dönmeyeceksen sorun olmaz.Ben olsam dönmezdim.
  • Evet arkadaşlar son sınavları da vererek tıp 5. sınıfa geçmiş bulunmaktayım. Ayrıca seneye uzaktan eğitim yoluyla burdaki STU mühendislik fakültesi bilgisayar mühendisliği 2. sınıftan kabul aldım. (İTÜdeki derslerimi saydılar :)) ve 2 sene içinde mühendislik diplomamı da alıyorum.) Sonuçta azmin elinden kaçacak hiç bir durum yok. Türkiye'de sizi engelleyen birçok faktör Avrupa'da bulunmamakta. Bu yüzden muasır medeniyet deniyor sanırım buraya.Saygılarımla.
  • Başarılar dılıyoruz, arada ss atıp bızlerı bılgılendırırsen sevınırızzz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yök ile yaptığım yazışmalar sonucunda Sts 2. aşama denklik sınavına girerek ya da burdaki bitirme sınav belgesini göndererek sınavsız olarak denklik alabileceğim belirtildi.

Ayrıca askerlik işini de bedelli yoluyla hallettim.
  • Hocam son durumunuz nedir merak ettim

• Hocam girince yazın merak ettim

• Arkadaşla iletişime geçebilen var mı son durumu nedir yazabilir misiniz lütfen?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.