Şimdi Ara

İTÜ MATEMATİKTEYİM 24 YAŞINDAYIM TIP İSTİYORUM (LÜTFEN CEVAP) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
6
Favori
14.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meraktan soruyorum mantık sorusunu yaptın mı YGS ' DE
  • ygs'de o puanı alıp tıp kazanmak zor... bunu söyleyeyim önce..
  • bence okulunu bitir ve sürekli özel ders ver. dersanede çalışmaya başlayabilirsin. tanınmş olup sırf özel derslerden milyarlarca lira para kazanan öğretmenler biliyorum
  • Kazana kadar devam edeceğim istersem 40 yaşına geleyim. Artık hiçbirşeyi gözümde yok. Hayatım bu olacak benim.
  • AZERBAYDANDA TIP OKUNUR MU?
  • İnsan kazandıklarıyla değil kaybettikleriyle güçlenir!
  • yaş önemli değil hayallerinin peşinden git diyen arkadaşlara katılmıyorum.

Tıpı kazansan bile matematik gibi bitirememe sınıfı geçememe ihtimalin var bunuda göz önünde bulundur. YTÜ makineden tıpa geçen arkadaşım 2 sene bütünlemelere kaldı 3. de ondanda geçemedi...

Bence bölümüne devam etmelisin zamanla ısınman mümkün
  • Hocam istersen belki önümüzdeki sene olur da. Bence sen tıpa gidince yine mutsuz olursun ben
    öyle hissediyorum. Gazını kesmek istemem ama 26 yaşından sonra tıp kazanıp da okuyacaksın da, pratisyen olucaksın, uzmanlık okumak istersin bilmem ne yani yine kendine edersin.
    Bence imkanın varsa ve illa farklı bir bölüm okumak istiyorsan yan dal çift ana dal mı ne o işleri
    araştırabilirsin. Bu azmini kendi okuduğun bölüm için kullanırsan kendini öyle bir geliştirirsin ki
    ''ulan iyiki okumuşum matematik müh. benim işim'' diyebilirsin. Çok iyi yerlere gelirsin. Ya bilmiyorum hocam sen bilirsin inş. mutlu olursun.

• şimdi sen 2 sene sonra bile tıpta olamayabilirsin ... büyük bi hüsran olur ... tıp zordur... bide o var ...
  • 6 yılda bitiren kaç kişi var tıbbı
  • Gardaş sen 40 yaşına gelsen bile okul bitiremessin böyle bir durum sezdim senden.
    okumak zor iş okuyunca nolcak , iş bulabilcenmi hayır Şansın varsa belki , umudu kestim ben bu ülekeden

hahahahhaha
  • Hocam yaş 29 da 7 sülalen gelse, yüksek lisans falan yoksa askere alıyorlar. bir ihtimal gurbetçi statüsünden yırtabilirsin o da matematik öğrencisisin olmaz. bence elindeki nimtin kıymetini bil. mühendis olmasaydım matematik okur programcı olurdum... matematik'e devam hocam. siz boşverin tıp falan zor bundan sonra. benimde yaş bayağı var. şimdi yabancı dil okusaydım diyorum ama bundan sonra olmaz. birde öğrenimin geri ödemesi var ki devlet 4 yılda verdiğini sanki kaçıyormuşuz gibi 2 yılda boğazımıza sarıla sarıla alıyor... itidalli davranın matematiğe devam edin. zaten artık atılmada kalmadı. illa ki biter o bölüm. sorun olan dersler hangileri siz ondan haber verin. mesela hala soyut duruyor mu? =)
  • 24 yaşında tıp isteyen arkadaşım ne yaptın kazandın mı? benim yaşımda 24 ve eczacılık okuyom seneye bende giricem sınava tıp için yani 26 yaşında kazanıcam nasip olursa. eğer tıp fakültesine girersem benim 4. fakültem olacak hiç birini bitirmedim.geçen sene ygs 457 idi ancak lys ye çalışmadım eczacılıkta kaldım ama tıp peşini bırakmıyıcam benimle iletişime geçersen sevinirim.
  • hort
  • Arkadaş Sofya Tıp' taydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayvan arkadas

hort
  • helal diyorum başka bişey demiyorum

arkadaş harbiden tıp okuyor
  • sonuç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

sonuç?

Tıp fakültesine kapağı attı
  • ne yaptınız kazandınız mı tıpı eger kazandıysanız yasın önemi var mı zorlandınız mı??
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.