< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
itü öğrenci işleriyle konuştum hazırlık eğitimi alamazsın dedi.... (2. sayfa)
-
-
yönetmelikte hiç böyle bi şey görmedim belki de okulun kendi kararıdır hazırlık sınıfında kişi sayısı artmasın bi de onlar gelmesin diyorlardır bilemiyorum. yök izin veriyor mu kesin öğren bi engel yoksa cıngar çıkart
-
Ben 1 sene hazırlık okudum sonrasında odtüye yatay geciş attım ek madde1'le ingilizce belgem olmadığı için odtü'de 1 sene daha hazırlık okuyup bölüme geçtim. Okuyamazsın diyenlerin sebebini anlayamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mesajinizi görünce umutlandım biraz :/ ben hiçbir yerde hazirlik egitimi almama ragmen ogrenci işleri öyle dedi bide yabanci diller fakultesini aricam bugun.Umarım bir sorunla karşilaşmam
Merhaba sizin myp müracaatınız uolp programı mıydı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaha,Hayır normal bir itü bölümü
Madde 18
Öğretim dili tamamen veya kısmen yabancı dilde eğitim yapan programlara geçişte öğrencinin ilgili yükseköğretim kurumu tarafından aradığı yabancı dil şartını sağlaması gerektiğine, kayıtlı olduğu programda iki yıl hazırlık sınıfı eğitimi almış olanların tekrar hazırlık sınıfı eğitimi alamayacağına,
a) İlgili yükseköğretim kurumu tarafından aranan yabancı dil şartını sağlayamayan ve daha önce iki yıl hazırlık sınıfı eğitimi almamış öğrencilerin öğretim dili Türkçe programdan (örneğin İşletme (Türkçe) programından İşletme (İngilizce) programına geçişte) tamamen veya kısmen yabancı dilde eğitim yapan aynı isimli programlara en geç ikinci sınıf eğitimine başlamadan geçiş yapabileceklerine ve bu öğrencilerin yabancı dil hazırlık eğitimi alabileceklerine (daha önce bir yıl hazırlık sınıfı eğitimi almış olanların en fazla bir yıl hazırlık sınıfı eğitimi alabileceklerine),
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
a maddesine bakınca 1 yıl hazirlik okuyanlara bile 1 yıl hazırlık hakkı tanınıyor ben hiç okumadim ki olm bana da verin işte
Hazırlık hakkın var ki eski myp sonuçlarına baktığımda itüde hazırlık ile başlayan çok öğrenci vardı
ben de hazırlık eğitimi aldım. itüye myp yapacaktım hazırlık eğitimi alabilir miyim diye mail attım sabah şöyle mail atmışlar.
”İTÜ ye yapmış olduğunuz Ek madde 1 başvurunuz kabul edilir
Hazırlık öğrencisi olarak kaydınız yapılır
Ancak tekrar hazırlık eğitimi alma hakkınız yoktur Sadece Akademik Takvimde belirtilen tarihlerde (eylül, ocak, haziran, ağustos) İTÜ İngilizce dil sınavlarına girebilirsiniz”
-
Kanka ben hazirlik eğitimi almadım ona rağmen böyle diyorlar.Zafer gülerle mi mailleştin
Bir de 1 sene hazirlik egitimi alsan bile 1sene daha hakkın var sacmalamislar yökte yazan madde bunu söylüyor okusana 18.madde a ve b yi
Aynen öyle 2 yıl hazırlık hakkı var tüm öğrencilerin. Bir de şöyle bir durum var madem başka okuldaki hazırlık eğitimini dikkate almıyorsun ozaman seve seve kendin vereceksin hazırlık eğitimini.
-
yes
-
Kanka bunu sanirim sadece itü yapıyor.Ytüye de başvurucam 15 agustosa kadar elden veya kargoyla gondermen gerekiyor belgelerini.İstersen kapanmadan bi oraya da bak
Odtü de aynısını yapıyor
Eski myp sonuçlarını nasıl gördünüz
Sabahtan beri arıyorum bulamadım
Odtüde mi hazirlik okutmuyor yani?
Kanka yöke göre seve seve hazırkık okutacaklae, hazırlık okutmama gibi bir seçenek yok. Bir üstteki limkte geöen seçen senenin myp yapan listesi var. Girip bakabilirsin yüzlerce hazırlık öprencisi var.
Ne bu telaşun anlamadım. Yök ün yönetmeliğindede yazıyor, hazırlık okuyabilirsin diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X