< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
itü öğrenci işleriyle konuştum hazırlık eğitimi alamazsın dedi....
-
-
Yıllaaaar önce bi arkadaşı myp ile boun hazırlığa-doğal olarak bölüme- kabul etmemişti, cimer’e yazdı baya bi kastırdı seve seve aldılar. Takipçisi olman gerek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ytü de böyle gelip hazırlık okuyan birkaç kişi tanıyorum çok saçma
Yabancı dil fakültesi ile görüş bir de
Mantıklı hocam insanın hiç aklına gelmiyor bu tarz durumlarda basit şeyler.Yarın iş saatleri içinde direkt aricam yabanci dil fakultesini umarim sorun cikmaz cikarsa hayat bitecek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bölüme kaydolup, hiç okumadan dondurunca yatay geçiş nasıl oluyor. atıyorum 10k sıralama ile kazandın isen, yataya başvurunca da 10k üzerinden mi geçiliyor.
-
Direkt yks sıralamanla tekrardan tercih vermek gibi düşün (sadece yksye girdiğin senede puanının tuttuğu yerlere girebiliyorsun 0.0001 puanla kaçırsan bile olmaz)
İTÜlü arkadaşları seferberliğe davet ediyorum nolur bilgi werin
Ben de yatay geçiş yapmıştım fakat ingilizce belgesiyle atlamıştım hazırlığı, benim bildiğim kadarıyla okuyabiliyorsun 2 yıl hazırlık hakkını doldurmamışsın sonuçta. Buradaki yönergeler ve belgelere bir göz at istersen burada her detay yazıyor.
-
knk hangi bölüme myp düşünüyorsnu
-
knk ben de odtüye myp düşünüyordum
myp kısmını oradan biliyorum. hazırlık eğitimi verecekler seve seve yökün ek madde 1 yönetmelinde yazıyor
yönetmeliği aç oku. myp de üniversite kararından ziyade yök daha baskın zaten
-
kaçıncı ayda yapılabiliyor bu hocam
-
Gemi ve deniz mühendisliği hocam umarım problem çıkartmazlar sağolun yorumlariniz için
Ne yapılıyor anlamadım kaçıncı aydan kastın ne hocam.Eğer myp diyorsan 1 agustos ile 15 agustos arasi
Son kez up
Beni almicaklar psikolojim bozuldu askere gidicem
bende öyle biliyodum demiştim zaten doğruymuş demek ki. senin hazırlığı dondurman bi şeyi fark etmiyor o sene hazırlık olarak gözüktün.
-
myp ile alakalı video çeken bi kaç kanalda görmüştüm 2019da da öyleydi
Benzer içerikler
- gülücük kelimesinde hangi ses olayı vardır
- türk alman üniversitesi ekşi
- devam zorunluluğu olmayan hukuk fakülteleri
- uluslararası ilişkiler mezunu avukat olabilir mi
- paraf yayınları zor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X