Şimdi Ara

itü öğrenci işleriyle konuştum hazırlık eğitimi alamazsın dedi....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben X üniversitesinde ingilizce bir bölüme kaydoldum.Bölüme ve hazırlığa geçmedim direkt dondurdum kaydolur kaydolmaz.

Yani ingilizce hazırlık eğitimi dahi almadım.

İtü öğrenci işlerine durumu anlattığımda MYP yapınca kabul edilsem bile hazırlık eğitimi alamayacağımı sadece sınavlara gidebileceğimi söyledi.

Ama bu söylediklerinden tam emin olmadığını yine de dilekçe yazmam gerektiğini söyledi.

Bilgisi olan varmı sizce hazirllik okuyabilirmiyim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yıllaaaar önce bi arkadaşı myp ile boun hazırlığa-doğal olarak bölüme- kabul etmemişti, cimer’e yazdı baya bi kastırdı seve seve aldılar. Takipçisi olman gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ytü de böyle gelip hazırlık okuyan birkaç kişi tanıyorum çok saçma

• Yabancı dil fakültesi ile görüş bir de

• ElFerrari kullanıcısına yanıt
    Mantıklı hocam insanın hiç aklına gelmiyor bu tarz durumlarda basit şeyler.Yarın iş saatleri içinde direkt aricam yabanci dil fakultesini umarim sorun cikmaz cikarsa hayat bitecek

• bölüme kaydolup, hiç okumadan dondurunca yatay geçiş nasıl oluyor. atıyorum 10k sıralama ile kazandın isen, yataya başvurunca da 10k üzerinden mi geçiliyor.

• maviplanet kullanıcısına yanıt
    Direkt yks sıralamanla tekrardan tercih vermek gibi düşün (sadece yksye girdiğin senede puanının tuttuğu yerlere girebiliyorsun 0.0001 puanla kaçırsan bile olmaz)

• İTÜlü arkadaşları seferberliğe davet ediyorum nolur bilgi werin

• Ben de yatay geçiş yapmıştım fakat ingilizce belgesiyle atlamıştım hazırlığı, benim bildiğim kadarıyla okuyabiliyorsun 2 yıl hazırlık hakkını doldurmamışsın sonuçta. Buradaki yönergeler ve belgelere bir göz at istersen burada her detay yazıyor.

• knk hangi bölüme myp düşünüyorsnu

• knk ben de odtüye myp düşünüyordum

myp kısmını oradan biliyorum. hazırlık eğitimi verecekler seve seve yökün ek madde 1 yönetmelinde yazıyor

yönetmeliği aç oku. myp de üniversite kararından ziyade yök daha baskın zaten

• CH3COOH C kullanıcısına yanıt

kaçıncı ayda yapılabiliyor bu hocam

• maketbıcagı kullanıcısına yanıt
    Gemi ve deniz mühendisliği hocam umarım problem çıkartmazlar sağolun yorumlariniz için

• Loky19 kullanıcısına yanıt
    Ne yapılıyor anlamadım kaçıncı aydan kastın ne hocam.Eğer myp diyorsan 1 agustos ile 15 agustos arasi

• Son kez up

• Beni almicaklar psikolojim bozuldu askere gidicem

• bende öyle biliyodum demiştim zaten doğruymuş demek ki. senin hazırlığı dondurman bi şeyi fark etmiyor o sene hazırlık olarak gözüktün.

• myp ile alakalı video çeken bi kaç kanalda görmüştüm 2019da da öyleydi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.