Ogrencilerinin genel bi vizyon problemine sahip olmasi disinda iyi bir okul < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İTÜ VE İTÜ CENG İNCELEMESİ (2. sayfa)
-
-
konuyu yazarken diğer kampüslerin varlığını unutmuşum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet assignmentları atlamışım. bizde de her hafta assignment vardı. ama işlenen konulara derin girilmediğinden çok zorlamıyolardı, ödevler elinden tutuyodu şunu yap bunu yap diye madde madde. 2.dönemki C dersi daha çetin geçer muhtemelen. konuyu da güncelleyeyim
Gerçek bir mühendishane.
-
Mühendishane-i Ceng-i Hümayun
-
Güzel bir konu olmuş
-
Abi itünün kütüphanesi tasarım vs. Olarak çok güzel manzarası vs. De ayni sekilde. Arkadas attiginda hayran kalıyorum es geçilmiş :)
Med'i 1 cümlede geçiştirdigin için kırıldım arkadaşım essay yazmış ustüne bu sizde yok mu diye örselemişti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşın medde yaşayanlardan heralde .d ve evet kütüphaneyi atlamışım
-
saygılarımı sunuyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Canim cekti bilkent versiyonunu yine mi acsam
Gayet güzel yazmışsın hocam eline sağlık endüstri içinde benzerini isteyen var ise bende yazmak isterim. İlk 5 k diploması abartmı olmuş ilk 30 k dan girilen her bölümün çıkışında güzel yerlere gelirsiniz. Erken bir şekilde çalışmaya başlamış ve sektörde insanları tanımaya başlamış bir insan olarak bunu net bir şekilde söyleyebilirim.
-
Katılmıyorum. Kimlerle tanıştığınıza bağlı sanki o biraz. Tanıştığım insanların çoğu birbirinden daha azimli daha vizyonlu insanlar.
-
up
-
Açın hocam şenlensin forum
sağol hocam
laf ağızdan çıktı
sn. hocam vaktinizi cok almayacaksa biz de bunu talep etmekteyiz. arz ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam lineer ve 101 finalleri nasil gecti daha okumadilar da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refine1e -- 14 Ocak 2023; 22:12:44 >
fena değildi hocam vizeler ayarında gibi geldi ikisi de. 70+ falan alırım inş senin nasıl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantonişko -- 14 Ocak 2023; 22:20:50 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X