benim de ayni o civar 101de form sorusu mahvetti de saglik olsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
benim de ayni o civar 101de form sorusu mahvetti de saglik olsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çalışmalar başlıyor@phantoniso @Furkyleon Kim bilir kac yılda bitiririm < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hocam halledersin sen raad ol < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oo hocam nasılsın göremiyoz seni bayadır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam hani en koklu kurum diyorlardı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam burasi sinav sonrasi gelip siralama tahmini uni vs si atilip cikilan yer degil mi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refine1e -- 15 Ocak 2023; 13:30:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam biz sınav öncesi de burdayız elhamdülillah < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam finalde toplamak istedim 93 geldi genelde 13.yum ama hoca gecen yil %6ya falan AA vermis saglik olsun sira sende < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
maşallah hocam ben de 20. sıradakiyim |
aynen |
vize gibi deyip aynisini almissin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
guzel guzel nasil gidiyor keyifler iyi mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
70 70 ortalama da 70 hw ve quizlere rağmen. |
güzeldir de uzak mı hocam yurt peki |