Eğitim ücretlerini ödemekte sıkıntısı olmayan ve başarı sırası hepsine yeten bir aday için sizce burada KOÇ ya da Sabancı'da okumaktan daha efektif bir tercih mi olur? Kayıt dondurabiliyor muyuz bilginiz var mı? |
İTU Ve SUNY Hakkinda soruları olanlar içeri (2. sayfa)
-
-
koç ve sabancıya gore kesinlikle daha mantikli bir tercih bence. Öğrenci profili cok yüksek bir kere abi, itüde okuyorsun saçma sapan eşit ağırlıktan 200k yapıp eline kalem almamış yüzlerce adam ile beraber degilsin. Abd için de cok rahat bir kariyer oluyor. Kayıt dondurabiliyorsun ama sen yine bi sor tabii.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuyucu355 -- 30 Temmuz 2024; 23:34:46 > -
Amerika’nın taşrasına yolladıkları doğru mu? -
Mantikli gibi duruyor da cok pahali -
dogru, eğitim kalitesi yüksek ama şehir olarak hem nüfusu hem de gelişmişlik düzeyi düşük olan yerlere gidiyoruz. Avantajlari da var tabii, o büyük metropollerde yasam maliyeti cok yuksek fakat binghamptonda 400/500 dolara oda bulabiliyorsun. Büyük bir avantaj bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuyucu355 -- 31 Temmuz 2024; 1:13:19 > -
youtube'da OK motorcu'nun videosu var Amerika SUNY hakkında. Kendisi endüstri müh. okumuş. Lanet okuyor desem yeridir. Programın laçka olduğunu, gidilen üniversitenin diplomasının anlamlı bir karşılığı olmadığı, para tuzağı olduğu vb. yermiş durmuş. Bir itü diploması alacağım diye böylesine rezillik yaşamanın gereği yok. Adam gibi üniversitelerle anlaşma yaparsın anlarım ama böylesine izole ve sahipsiz bırakılan programlar gençlerin zamanını çaldığını düşünüyorum. O programda elle tutulur tek üniversite iskoçya'daki strathclyde üniversitesidir.
-
Tek bir kişiden gelen bilgilere göre yargıda bulunmamak lazim. Redditte binghampton ile ilgili yazılanlari okumanızı tavsiye ediyorum. Linkedinden mezunlar nerelerde ne yapıyorlarmıs bakmanızı tavsiye ediyorum. Pandemi dönemi haricinde Abd’ye giden mezunlarin neredeyse tamami hala amerikada yaşıyor Bilişim Sistemleri mezunlari olarak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X