Ülkücüler zaten iktidar yanlısı. Yani ocakta gezersen de akepeli oluyorsun. Şu ana kadar ne ODTÜlü ne de Boğaziçili hiçbir öğrencinin parka gidip molotof attığını ne gördüm ne de duydum. Sadece yasal hakları olan protesto hakkını kullanıyorlar. YTÜ kampüsü müze ve otopark olurken neredeyse hiçbirinizin sesi çıkmıyorsa demek ki yapılanlara razısınız demektir. |
İTÜ ve YTÜ AK PARTİ YUVASIDIR (2. sayfa)
-
-
Sandık kesin sonucu yanlış olamaz senin attığın başka bir şey. 100 küsür bin sandıktan kk'nin daha fazla oy aldığı sandıklara bakarsan bu çıkabilir. Elektrik fakültesinde bir %30 vardır ama.
-
Üniversite dersek
-
Neyse İTÜ'de HDP oyu daha az çakmışız.
-
Kampüs yıldızdan davutpaşaya taşınınca kendini avutma şekli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Okulu millet bahçesi yapılan biri için fazla iddiali sözler. Teröristleri kimse savunmuyor hepsinin canı cehenneme. Ama Türkiye Cumhuriyetini batırmaya and içmiş siyasetçi paçavralarını eleştirmezsek koyundan farkımız kalmaz.
domine edilme fetisi agir basiyor bunlarin
-
Seçim zamanı baştan beri yanlış veri gösteriyorlardı. Kendilerine ait olan ANKA bile Erdoğanın önde olduğunu gösterirken bunlar sanki ilk turda bitecekmiş gibi yanlış veri vermeye devam etti. Zaten veriler Sarıyer Özel Us Ulus Anadolu Lisesinden alınmış. Burada oy verenlerin anca yarısı İTÜlüdür diye düşünüyorum. Ayrıca burada oy kullananların oranının tüm İTÜ öğrencilerine oranı çok düşüktür. Sonuçta hepsi burada kalmıyor.
Ek olarak Reşitpaşa Mahallesi sonuçları:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamser -- 5 Eylül 2024; 20:43:16 >
-
Yurtlarda kalanlar ile kalmayanlar arasında anlamlı bir politik fark olacağını sanmıyorum aşağı yukarı aynıdır. Mahallenin yarısı gecekondu zaten ona rağmen mahalle geneli 37 çıkmış. Attığım sandık sonucu zaten kesin doğru ama o sandıkta İTÜ'lü oranını bilmiyorum bana çoğu İTÜ lü demişlerdi ve zaten çoğu İTÜ'lü olmasa RTE'nin %20 den az alma ihtimali yok o mahallede.
Yanlış söyleme sebepleri ise gözlemci gönderdikleri/veri aldıkları sandıklardan yola çıkarak yaptıkları simülasyonun yanlış olması. Veya direkt büyük bir aptallıkla sadece elinde verisi olan sandıklarla konuşmuşlardır yani köylerdeki çoğu sandık verisi yoktur falan.
2 gun once ateist kulup kurmak isteyen adam valla diyor yersen tabi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kontrol10 -- 5 Eylül 2024; 23:15:54 >
-
Valla demesinden anlayacağın üzere Infernix hazretleri seyyid soyundandır. Çocukluğunda sünni imamlar tarafından eğitilip ilim yuvası olan Bilkent Üniversitesi Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri bölümüne yerleşmiştir. Mezun olur olmaz IŞİD militanı olup Allah yolunda Cihad edecektir inşallah. Kendisine bu iftiraları atan kafirler de cezasını elbet bulacaktır.
-
Ytükampüs diye bir sayfa var biraz incelersen tepki gösterdiğimizi görebilirsin. Bir sürü öğrenci eylem yapıyor ve hakkını arıyor ama sence hakkımızı alabiliyor muyuz? Bu YTÜ’nün akp yuvası olduğu anlamına mı geliyor. Rektör Tamer Yılmaz kayyumdu fakat gayet güzel çalıştı bir sürü proje yaptı.
Okul millet bahçesi yapılmadı kampüse dışarıdan öğrenci harici giriş yasak. Siyasetçileri eleştireceğiz haklısın ama öğrenciler eylem yapıyor, sosyal medyayı kullanıyorlar, geri dönüş alamadıktan sonra bunun bedeli öğrencilerin pasifliğine mi verilecek. Bazı şeyler eylemle falan düzelmez YTÜ akp yuvası değil herhangi yanlı bir duruş sergilediğini görmedim okulumun. Aynı şekilde İTÜ için de bu böyle. Gazi gibi sağ ve ODTÜ gibi sol bir duruşu yok.
Allah’ın izniyle inşAllah.
hayirrrr akpli falan degilizzzzzzzzzzzzzz biz de havaliyizzzzz.
eylem mi?
-
Yapılan eylemlerin sesi gerçekten çok cılız. Medyada bile yer bulamayan bu eylemler ile insanların hakkını araması çok üzücü. Anladığım kadarıyla sen eylemlere katılmayarak kampüsünün otopark ve müzeye dönüşmesine razısın. Hatta sana şöyle diyeyim, o kampüsün müze olmasını destekleyen azımsanamayacak kadar çok YTÜlü var. Sonuçta orası bir saray. Sarayda eğitim görmeye layık bir üniversite varsa bil ki o üniversite YTÜ değildir. Yani bu cılız protestolar tam da AK Partinin istediği türden. Ayrıca her hakkını arayan hakkını alacak diye bir şey yok. Bak Boğaziçine, dışarıdan rektör atandı ve herkes hakkını aradı. Medyada uzun bir süre gündem oldu. Protestolar hala devam ediyor. Tamer Yılmaz da dışardan gelme biri. Hiçbiriniz ses çıkarmadı. Hatta şöyle söyleyeyim, Melih Bulu, Tamer Yılmazdan daha vizyoner ve daha öğrenci dostu bir rektör. Tabi kendi bahtsızlığı, Boğaziçi yerine YTÜ rektörü olsaydı yine onu yere göğe sığdıramazdınız. Hatta ileride gelecek olan MHPli rektörünüz için de bir şey yapmayacak ve onu öveceksiniz.
-
Eylemlere katılmıyorum evet ben alacağım eğitime bakarım beni o kadar da rahatsız eden bir durum değil. Sarayda eğitim görmeye layık üniversite varsa YTÜ değildir demişsin, merak ediyorum hangi okuldasın ? Tamer Yılmaz dışarıdan geldi gayet güzel işler yaptı, ilgiliydi herkes sevdi size batan çıkan ne dışarıdan konuşabiliyorsunuz rahat rahat ? Sen 18 yaşında bir elemansın ve büyük ihtimalle arkaya Little Dark Age şarkıları koyan direnişçi editleri izleyip gaza gelen bir adamsın. Ben Osmaniyeliyim ve emin ol sen portakalda vitaminken ben ülkü ocaklarına gidiyordum ve orada ahbaplarımız vardı emin ol Türkiyede sen bazı adamlara karşı direnip çırpınırsan hiçbir işine yaramaz. Okullara senin gibi siyaseti sokmaya çalışan adamlardan da bir halt olmaz.
-
>ulku ocaklarina gidiyordum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X