Açtığın konulara baktıktan sonra sana cevap bile verme tenezzülünde bulunmadım |
İTÜ ve YTÜ AK PARTİ YUVASIDIR (3. sayfa)
-
-
nabam senin gibi hesabi gizliye mi alam kardes
-
Hangi üniversitede okuduğum bende kalsın. Sadece dışarıdan konuşmadığımı bil. Yaşım 18 değil. Direniş editi izleyip gaza gelmiyorum. Birçok saldırı düzenlemiş ve hala düzenlemeye devam eden; gelirini uyuşturucu satışlarından, silah ve insan kaçakçılığından kazanan bir örgütü savunmuyorum. Bunlar şimdi yok diyemezsin. Gayet te var. Yoksa bu ülkücüler nasıl hiç çalışmadan lüks arabalarla dolu galeri açabilir ki?
Direnince hakkını alacaksın demedim ki. Sadece İbrahime su taşıyan karınca misali safın belli olsun dedim.
Okula siyaseti sokmak istediğimi kim söyledi? Ortada siyasi bir şey yok ki. Boğaziçi protestoları senin için siyasiyse o zaman söylediğim cümle doğrudur. AK Parti de bu protestoların siyasi olarak görülmesini ister.
-
Ad hominem safsatası.
-
Hak edene hal ettiği şekilde füze atmışsın kral eline sağlık. Bazıları apolitik olacağım derslerime odaklanacağım diye akpnin ekmeğine yağ sürüyorlar susmaya devam ederlerse 20-30seneye Türkiye Cumhuriyeti diye bir devlet kalmayacak ortada, ama onlar apolitik olmaya devam etsin biz atamızın bize bıraktığı vatana sahip çıkarız :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim safım belli zaten. Bu kampüse çökülmesi olayını doğru bulmuyorum. 18-24 yaş aralığındaki gençlerin eylemlerinin hiçbir işe yaramayacağını söylüyorum. Senin karşındaki adamlar, emin ol 20 tane genç yere çöküp oturdu eylem yaptı diye onları dinlemiyor.
YTÜ'de bir direniş var, tepki gösteriyorlar. Elde var sıfır ama işin sonunda. Sırf bu yüzden YTÜ'ye AKP yuvası diye kimse diyemez.
Senin yazdığın mesajlar konuyu çarpıtıyor. Konuştuğumuz konu YTÜ'nün akp yuvası ve ytülülerin direniş göstermemesi. Ben de sana direniş var fakat işe yaramıyor diyorum. Burada 3-5 tane 17 yaşında adam senin mesajını +'lıyor diye havaya da girme.
İbrahim'e ben suyu taşıyorum merak etme. Sen suyu taşımaktan fazlasını yapmamızı istiyorsun. Bizler öğrenciyiz suyu taşırız. Fazlasını yaparsan o ateşe sen de düşersin.
Eylemleriniz cılız diyorsun açtığın konuyu anonimleştiriyorsun korkundan. Korkma da anonimleştirme düşüncelerini bilelim. Böyle mi direniş yapacaksın ?
Açtığın diğer konulara da baktım hepsini anonimleştirmişsin. Siyaset konuşmayı seven bir adamsın belli ki ama pek cesaretin yok maalesef. Daha da burada bana karşı yazmaya devam edeceksen konudan konuya atlayarak yazma. Çok tartışmak istiyorsan özele gel. Korkma ihbar etmem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YTÜ Ehm -- 6 Eylül 2024; 18:55:25 >
-
Biz apolitik olduk AKP'nin ekmeğine yağ sürdük sen ne yaptın peki ? Instagram'dan muhalif storyler atıp Atamızın mirasına mı sahip çıktın ?
Ben Atatürk'ü seven birisiyim. Fikirlerini, kitaplarını, dönemin koşullarını hepsini iyi bilirim. Öyle bir lanse etmeye çalışmışsın ki sanki ben Atatürk'ün mirasına sahip çıkmıyorum da AKP'yle iş birliği tutuyorum. Sadece bazı şeylerin işe yaramadığını söylüyorum. YTÜ siyasetle alakası olan bir okul değil. Kampüsüne sahip çıkamama konusunda da öğrenciler üstlerine düşeni çoktan yaptılar.
-
Devlet sadece yasama yürütme yargıyla işlemez. Medya da devletin işleyişinde önemli noktadadır. YTÜlüler medyayı güçlü kullanamıyor. Asıl direniş, kamuoyunu haberdar ederek olur. Mesela ben müze olayını tesadüfen öğrendim. Hiç te YTÜ ile ilgili bir haber görmedim. AK Parti destekçileri bile protestolarını medyayı kullanarak yapıyorlar. Sosyal medyadan örgütlenip gündem olmaya çalışıyorlar. En kötü şikayetlerini Cimere yazıyorlar.
Zamanında ateşe düşenlerden biriyim. Hiç pişman değilim ama. En azından sesim duyuldu demek için bir şeyler yapmak gerekir. Ama sen yeterince çabaladığını düşünüyorsan sana bir şey diyemem. Dediğim gibi, medyada sesiniz çıkmıyor. Ama kıytırık bir çam ağacını beka meselesi görüp gece yarısına kadar nöbet beklediniz. Kıytırık bir çam ağacı için gündemi mesgul edenler kampüsleri müze olurken gündeme düşmek için uğraşmıyorlarsa gayet te AK Parti yuvası sözünü hak ediyordur.
Yaş ve konu üzerinden safsata yapmışsın. Sorun değil ama. Konuları anonim açma sebebim kim olduğumun belli olmaması değil, kim olduğumun düşünülmesi. Zaten belli olsun diye konuları benzer şekilde yazmaya çalışıyorum. Korktuğum yok yani.
Ayrıca 2031 YTÜ konusunu ben açmadım. Keşke ben açsaydım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamser -- 6 Eylül 2024; 20:21:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
en azından dürüst bir milliyetçi. fake muhalif olmadan direkt akepeliyim demiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PostalDude -- 6 Eylül 2024; 23:42:34 > -
Noel temalı süsleme yapıldı diye kavga çıkıyor nasıl gerek yok? Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diye diye özgürlük ve liyakat gibi kavramlar ayaklar altına alındı. Hakkını arayan, arayabilen adamın yeridir Üniversite.
-
Eylemler işe yaramıyor olsaydı bounun arazisini sizinkinden önce imara açmışlardı. Ayrıca siyasi olmakla okulunun kampüsünü savunmanın hiçbir alakası yok neyse böyle apolitikliğe devam
Yıl 2035: Beşiktaş Kampüsü tamamen gitmiş Esenler kampüsünün yarısı lüks bir inşaat sitesi yapılması için Cengiz İnşaat'a verilecek. Ana kampüsü Silivri'ye taşıma planları yapılıyor.
CB yardımcısı ile rektör arasında geçen diyalog:
- Hocam Silivri çok uzak öğrenci eylemlerini nasıl baskılarız, bir şeyler düşünelim.
- Hiç gerek yok bol bol çam ağacı dikelim yeter. Bahar dönemi de 2 tane şarkıcı getiririz benden kralı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kompany -- 7 Eylül 2024; 8:26:20 >
2035'te akp diye bir şey kalmaz muhtemelen ytü/itü nün de yatırımları kesilir ve artık tek başlarına üniversite kimliklerini devam ettiremeyeceklerini anlayınca birleşip tek bir kurum olurlar...
Çok yaşa İstanbul yıldız teknik üniversitesi (iytü)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vallahi bizim kampüsü halk ziyaretine açmışlardı, sığınmacı, mülteci, kaçak, turist hepsi girebiliyordu. 1 Hafta eylem yaptık, televizyon kanallarına röportaj verdik ve sonucunda kampüsü tekrardan ziyaretçilere kapattırdık. Demek ki bir işe yarıyormuş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X