Şimdi Ara

İTÜ ve YTÜ AK PARTİ YUVASIDIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu üniler boün ve öttü gibi değiller. Üniversite yönetimine muhalefet eden sayısı çok az. Yütülüler, en iyi rektöre sahip olduklarını düşünürken boün ve öttülüler kendi rektörlerini çiğ çiğ yiyorlar. Ütülüler de yeni rektöre karşı herhangi bir girişimde bulunmadılar. Öttülüler ise kendi rektörlerini konuşurken yuhalayıp elektriğini kestiler. Melihbulu protestolarının hala devam ettiğini de bildireyim. Yani anlayacağınız hem ütü hem de yütü akepe yuvasıdır. Buralardan çok fazla akepeli yönetici çıkacaktır. Şu an onların koyun gibi güdüldüğünü sanabilirsiniz ama birgün o bozkoyunlar dirilecek ve tüm boün ve öttülüleri yönetecekİTÜ ve YTÜ AK PARTİ YUVASIDIR 

• Hangi üniversitede okuduğum bende kalsın. Sadece dışarıdan konuşmadığımı bil. Yaşım 18 değil. Direniş editi izleyip gaza gelmiyorum. Birçok saldırı düzenlemiş ve hala düzenlemeye devam eden; gelirini uyuşturucu satışlarından, silah ve insan kaçakçılığından kazanan bir örgütü savunmuyorum. Bunlar şimdi yok diyemezsin. Gayet te var. Yoksa bu ülkücüler nasıl hiç çalışmadan lüks arabalarla dolu galeri açabilir ki?

Direnince hakkını alacaksın demedim ki. Sadece İbrahime su taşıyan karınca misali safın belli olsun dedim.

Okula siyaseti sokmak istediğimi kim söyledi? Ortada siyasi bir şey yok ki. Boğaziçi protestoları senin için siyasiyse o zaman söylediğim cümle doğrudur. AK Parti de bu protestoların siyasi olarak görülmesini ister.

Yapılan eylemlerin sesi gerçekten çok cılız. Medyada bile yer bulamayan bu eylemler ile insanların hakkını araması çok üzücü. Anladığım kadarıyla sen eylemlere katılmayarak kampüsünün otopark ve müzeye dönüşmesine razısın. Hatta sana şöyle diyeyim, o kampüsün müze olmasını destekleyen azımsanamayacak kadar çok YTÜlü var. Sonuçta orası bir saray. Sarayda eğitim görmeye layık bir üniversite varsa bil ki o üniversite YTÜ değildir. Yani bu cılız protestolar tam da AK Partinin istediği türden. Ayrıca her hakkını arayan hakkını alacak diye bir şey yok. Bak Boğaziçine, dışarıdan rektör atandı ve herkes hakkını aradı. Medyada uzun bir süre gündem oldu. Protestolar hala devam ediyor. Tamer Yılmaz da dışardan gelme biri. Hiçbiriniz ses çıkarmadı. Hatta şöyle söyleyeyim, Melih Bulu, Tamer Yılmazdan daha vizyoner ve daha öğrenci dostu bir rektör. Tabi kendi bahtsızlığı, Boğaziçi yerine YTÜ rektörü olsaydı yine onu yere göğe sığdıramazdınız. Hatta ileride gelecek olan MHPli rektörünüz için de bir şey yapmayacak ve onu öveceksiniz.

Ülkücüler zaten iktidar yanlısı. Yani ocakta gezersen de akepeli oluyorsun. Şu ana kadar ne ODTÜlü ne de Boğaziçili hiçbir öğrencinin parka gidip molotof attığını ne gördüm ne de duydum. Sadece yasal hakları olan protesto hakkını kullanıyorlar. YTÜ kampüsü müze ve otopark olurken neredeyse hiçbirinizin sesi çıkmıyorsa demek ki yapılanlara razısınız demektir.

• Son paragraf hariç haklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ütülüler ütü yapmaktan yorulmuş diye yorumladım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ak partiye gönül vermiş biri olarak gurur duyduğum durumdur. odtü ve boun'u önce Reis'in sonra Allah'ın izni ile cami ve medrese yapacağız

• neden kendin yazıp kendin cevaplıyorsun, o iş ne oldu

• Subhanallah hocam. Sizin gibi dindar genç nesilleri gördüğüm sürece gençlikten ümidimi kesmem. ODTÜ medresesi rektörü olarak Cübbeli Ahmet Hocayı, Boğaziçi Yüksek İlim Medresesi rektörü olarak ta Ebu Hanzala Hocaefendi hazretlerini getireceğiz inşallah.

• Egon_Krenz E kullanıcısına yanıt

Yok ya konuyu ben açmadım.

• ELHAMDÜLİLLAH 🖐️🖐️🖐️🤫🤫🤫

• lan bu forumda odtüye öttü diyen bir sen varsın, sallama olm

Anonim konu açıp konu sahiplerini başkası gibi göstermeye bayılıyorum.

Valla ben değilim.

• İTÜ ve YTÜ AK PARTİ YUVASIDIR

Destekleme fotoğrafıdır. Nasıl %20 oy alabiliyor üniversitedeki öğrencilerden gerçekten çıldırmalık.

• Kompany K kullanıcısına yanıt

Bilkentte %3 falandı

• O kadar az olmaz ya yalandır o 7-8 falandır.

• Kompany K kullanıcısına yanıt

Kaynak güvenilir değil. Aynı kaynak 14 Mayıs seçimlerinde yanlış veri veriyordu. Aşağıda örneğini verdim.

İTÜ ve YTÜ AK PARTİ YUVASIDIR

Yani o oran muhtemelen %40 falandır.

• Okullara okumak için gidiyoruz bozkurt bıyığı bırakıp ocaklarda gezmek veya parka giyip molotof atmak için değil

• YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt
    Konuş reis

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • amanallahim2 kullanıcısına yanıt

ironi yaptım.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.