Perşembe günü İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Çevre Bilimleri Mühendisliği ve Yönetimi bölümü mülakatına gireceğim. Daha önce İtü'de herhangi bir bölümün veya bu bölümün mülakatına giren var mıdır ? Ufak bir özet geçebilirseniz (spesifik sorular gelir mi, uzunluk ne kadar vs.) çok sevinirim.
Teşekkür ederim.
Eğer olurda ileride birileri böyle bir soruyla karşı karşıya kalır diye ben kendi mülakatımı anlatayım.
İtü Enerji bilimi ve teknolojileri'nin mülakatına girdim.
Odaya giriyorsunuz, sağ tarafta 5-6 tane hoca var. Oturuyorsunuz karşılarına.
Bana sorulan sorular şunlardı;
Neden ara bir tarihte mezun oldun Stajlarında ne yaptın Bitirme tezin ne üzerine Derslerinizde diferansiyel denklemleri kullandınız mı Bu bölüm ilk tercihin mi Hangi alan üzerine yönelmek istiyorsun ( Rüzgar mı, güneş mi vs. ) Bir de basit termodinamik sorusu sordular.
Hak kazanmama rağmen akademisyenlik düşündüğüm için gitmedim. Yani korkmanız gereken bir şey yok. Sadece istekli olduğunuzu göstermek, önceden çalışmalar yapmış olmak gerekli.
Her isi ters giden adam
kullanıcısına yanıt
Mülakat Türkçe mi oluyor İngilizce mi?
quote:
Orijinalden alıntı: choyrn
Mülakat Türkçe mi oluyor İngilizce mi?
Türkçe
quote:
Orijinalden alıntı: Her isi ters giden adam
Türkçe
Alıntıları Göster
Yurtdışına nazaran sizce burada okumanın avantajı nedir
quote:
Orijinalden alıntı: Alioreh
Yurtdışına nazaran sizce burada okumanın avantajı nedir
Alıntıları Göster
Cok bi farkin olacagini zannetmiyorum eger yurtdisindaki okullar ilk 300-400 de degilse hocam. Gazide y.lisansa basladim ve su an makale yaziyoruz. İtude yayinlanan makalelere bakmistim saglamlar. Egitimi iyidir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme