Şimdi Ara

İTÜ Yurt Yedek Liste

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
1.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yedek listesinin ilerleme hızı hakkinda bilgisi olan var mi? Kacinci yedege ne kadar zaman sonra sira geliyor şeklinde bir bilgiye ihtiyacim var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı.
    Bir de

“Yedek Listeden Yurt Kayıt Hakkı” kazanan öğrencilerimizin, yurt teminat bedeli ile yurt ücretini, aşağıda belirtilen banka hesap numaralarına 5 Eylül 2017 saat:17:00’a kadar ödemeleri gerekmektedir. Ayrıca, ödeme dekontlarını "Kendi Yurt Müdürlüklerine" mail ile iletmeleri* ve teyit etmeleri gerekmektedir.

kısmı garip değil mi? Ya sıra gelmezse boşuna teminat ödemiş olmuyor muyuz?
  • teminat ücretini yedek listeden asil listeye girince veriyosun yani yurt hakkı kazanınca dikkat edersen sayfanın alt kısmında

"Yedek Listede” yer alan öğrencilerimiz, asil listede ilan edilene kadar herhangi bir ücret ödemeyeceklerdir.

yedekten ne zaman sıra gelir onu bende çok merak ediyorum 96.sıradayım

• 358. yedek imkansız mı gençler
  • Asil çıkana kadar herhangi bir şey ödeyemezsin çünkü zaten hangi yurdun çıkacağını bile bilmiyorsun. Hangisine para yatıracaksın.

Bu arada ben 10. Yediğim ama ne zaman sıra gelir bana?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertOsmanTR -- 26 Ağustos 2017; 22:3:23 >
  • +up 541. yedeğim sanırım dalga geçmişler İkinci dönemin ortaları filan diyor arkadaşlar kalacak yer de yok ne yapacam bilmiyorum

• 600 küsür hocam benim de. Arkamda bir sıralamada kimse duymadım. Sırf yurt imkanı var diye yazdım şimdi KYK bekliyorum o da çıkmazsa ilk sene özele kaldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.