< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 6 Eylül 2023; 10:46:39 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
En ucuz açıköğretim
-
-
İkinci üniversite ücreti ne kadar hocam biliyor musun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben anadoluda devam edeceğim mecbur ama eşimi de kayıt ettirmek için arayıştayım.
Şunu sormak istiyorum.Aof her ilçede sınav yapıyor.Bu verdiğiniz üniversitenin sınav sistemi nasıl acaba?
Her ilçede her okulde yapıyor mu adrese göre.
-
ne sınavı, akbilciyiz biz, amaç eğitim değil, istanbul 'da hayatta kalmaya çalışmak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
başka ne gibi kampanyalar var hocam. Sinema bileti, Cep telefonu alınabilecek, ucuza ulaşım....?
-
biliyorum ben de aöf'e o yüzden kayıtlıyım yıllardır :) ama boş zamanlarda gir çık yapa yapa 3 tane aöf diploması oldu hobi olarak :)
o yüzden merak ettim bunlarda sınav olayı ne alemde diye.
-
Elinizde hem lisans hem önlisans diploması varsa direkt ikinci ünv. yapmak yerine DGS'ye girip fark ders almadan 5. yarıyılına kaydolunabilen lisans bölümlerine girin aöfte. Böylece 2 yılda bir yeni lisans diplomanız da olur
-
Nasıl oluyor o hocam açabilir misiniz biraz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yks ye girip normal bir bölüme kayıt yaptırmak bedava değil mi?
aöf e kayıt ettirdik eşimi 1180 tl ikinci üniversite için bu ücreti ikinci dönemi ödemezsek yinede bir dahaki seneye aynı öğrenci akbilini kullanabiliyormu mu ?
Ulan hani uçuyoruk biz,hani kısganıyordu dünya bizi..ee ama akbil için millet üniye kayıt oluyor, ne iş
Geçen yıl sadece güz dönemi taksitini yatırıp bu sene kaydını sildirip başka bölüme geçenler vizelemeniz olmadığından internetten aylık abonman yapamıyorsunuz. İstanbulkart merkezlerine gidip 20 tl gibi bir ücretle oradaki görevliye vizeleme yaptırmanız gerekiyor.
-
Oha bunu ilk duyuyorum akbil için okuyan da mi var 😄 o kadar da ölücü olmayın be 😬
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
haha eğitim yardımı ve akbil için kayıt olanların sayısı o kadar çok ki :)
-
ilk kez yapcaklar için evet. ikinci üni ücretli.
hayır, imamoğlu kapattı onu.
açıklamiş zaten. daha da anlamadıysan boşver yapma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 4 Eylül 2023; 17:44:31 >
öğrenci belgesi veriyorsa spotify falan bütün öğrenci indirimlerinden yararlanırsın.
-
sınava girmezsek ne oluyor? Bölümü bitirmek önemli değil onu salla zaten ama sıkıntı oluyor mu 2. sene kayıt yaparken hocam? @mahmut716
-
hiçbir şey yapmana gerek yok, hükümete ödemeni yap geç.
okuldan atılma yok sanırım açıköğretim 'de.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
ne sınavı, akbilciyiz biz, amaç eğitim değil, istanbul 'da hayatta kalmaya çalışmak.
|
Muhtelif birisi buna benzer ahlak dışı bir aç gözlülük yapsa forumda sabaha kadar yerin dibine sokulur ama kendileri yapınca normal geliyor.
|
Ulan hani uçuyoruk biz,hani kısganıyordu dünya bizi..ee ama akbil için millet üniye kayıt oluyor, ne iş
|
açıklamiş zaten. daha da anlamadıysan boşver yapma.
|
neyin açgözlülüğü hocam, seni bilmem ama birçok insan akbil için açıköğretim okuyor, napak her ay 1200 tl mi verek ??
bunun akp'si chp'si mi var, vatandaş olarak kendimizi korumaya çalışıyoruz enflasyondan. |
Elinizde hem lisans hem önlisans diploması varsa direkt ikinci ünv. yapmak yerine DGS'ye girip fark ders almadan 5. yarıyılına kaydolunabilen lisans bölümlerine girin aöfte. Böylece 2 yılda bir yeni lisans diplomanız da olur |
Yks ye girip normal bir bölüme kayıt yaptırmak bedava değil mi? |
Başka forumda yaşayamam 😀
|
Benzer içerikler
- kedi evi ücretsiz evidea
- hepsiburada premium worldcard
- istanbulkart cashback
- disney 3 ay 45 tl
- a101 slazenger parfüm yorum
- n11 çabuk
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X