Üstten ders alma olayının önlisans programlarında olduğuna emin misiniz? |
En ucuz açıköğretim (5. sayfa)
-
-
Eminim. Önlisans/lisans ayrımı yok;
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM, İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV UYGULAMA ESASLARI
MADDE 4 – (1) (Değişik: Senato-09/04/2019-4/4) Programa ilk kez kayıt yaptıran öğrenci, kayıt yaptırdığı öğretim yılının güz döneminde okutulan tüm dersleri almak zorunda olup üst yarıyıllardan ders alamaz. Bununla birlikte kayıt yaptırdığı öğretim yılının bahar döneminden itibaren üst yarıyıllardan ders alabilir.
https://cdn.anadolu.edu.tr/files/anadolu-cms/7gldkYw1/file/anadolu-universitesi-acikogretim-iktisat-ve-isletme-fakulteleri-egitim-ogretim-ve-sinav-uygulama-esaslari-53f2dbd65ce156f4.pdf
-
Eskiden tek dönem yatırıp 1 sene kullanıyorduk.
Kesin bitti mi o iş şimdi ?
-
Bu Temmuz ayında bitti hocam İstanbul'da. Harç ödememiş herkesi normal akbile çevirdi diye biliyorum ben. Bundan sonra öyle devam edecek sanırım.
-
İstanbul Belediyesi'nin yapması gereken 200 biniş hakkı yerine 50-75-100-150-200 şeklinde aylık tam akbil seçenekleri getirmek. Bunları da bir tık ucuza vermek. Belediyeye gitmesi gereken para açıköğretime harç olarak gidiyor.
Ben mesela lisansüstü öğrencisi olarak aylık alıyorum ama 50-60 basış yetiyor. Geri kalanına ihtiyacım yok. Öğrenciliğim bitince de böyle devam edebilir.
-
harçlar pahalanmış be 600 liraydı bu arada bir dönem pas geçince bile öğrencili pasife alıp tam akbile çeviriyorlar benim öyle oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 6 Eylül 2023; 11:58:40 > -
telefon indirimi için pahalı bir model olursa düşünülebilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hay aklımı s.... Liseden mezun olam diye gittim tüm sınavları verdim keşke 1 tane ortak ders bıraksaydım.
-
bi sorum olacak.şuan yüksek lisans yapıyorum.4 yıllık üniversite de kazandım şimdi.kayıtta harç ödermiyim. yüksek lisansa öduyorum zaten.
-
2.üni için harç parası 0 çıkıyor ancak materyal parası 1400 tl çıkıyor lisanslarda. Önlisanslarda 1600 tl olan bölümler bile var.
Öğrenci belgesini kayıt işlemleri bittikten sonra mı alabiliyoruz bilgisi olan var mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doomcurse -- 7 Eylül 2023; 22:53:33 > -
Teşekkürler, ihtiyacım olmadığı halde üniversiteye kaydolacağım. Ölücü olmak bunu gerektirir.
-
Kız arkadaşım o.şekilde yapıyor oluyor. Herkeste farklı galiba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bitti artık olmuyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anadolu üni mezunu olup da, eposta hesabına girebilen var mı, hesaba giriliyor ama gelen kutusu yok,bu herifler kapattı mı onuda nedir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 17 Eylül 2023; 15:53:50 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar konu için teşekkürler sayenizde 4 yıllık lisans ile 1686 tl ye çocuk gelişimine girdim, iletişim kısmında arayıp acık öğretim ile ılgılı herseyı sorabiliyorsunuz detaylı bilgi veriyorlar aklınıza takılan olursa 0212 440 00 44 den destek alın gec kalmayın.... iyi çalışmalar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenfiz -- 2 Ekim 2023; 12:28:59 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X