Şimdi Ara

En ucuz açıköğretim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
10
Favori
11.022
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sadece ev-iş düşünmemek gerek, 200 basım hakkın var, gezersin istanbul 'u beleşe.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba forumdaşlar ,

Diyelimki güz döneminde kaydımızı yaptık.Bahar dönemi temmuzda kaydı yenilemezsek , bir sonraki güz döneminde kaydımızı yenileyene kadar öğrenci akbilimiz iptal mi olur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

Öyle alsında. Aylık akbil var diye ayda bir adaları geziyordum.

Memleket Yalova. Birkaç aktarma yapıp marmaray ile Gebzeye geçip eskihisar feribotuna biniyorum. Feribot da aylık kontörden düşüyor. Karşıya geçince sadece İki minibüs parasına köyüme gidiyorum :)

Yok hocam, ikinci üniversite derken mezun olduktan sonra diyorsanız açık öğretim kaydınız vs. yoksa örgün (birinci) öğretim için harç yok. Kardeşim halihazırda bu şekilde öğrenci oradan biliyorum En ucuz açıköğretim 

• Ussuz kullanıcısına yanıt
    1 örgün bitirip (4 yıllık üniversite), sonra 2. örgün okusak harç ödemiyor muyuz ? ben ödüyoruz diye biliyordum

• Ugurbalkas U kullanıcısına yanıt
    konuda cevabı var.

• donanım haber sıcak fırsatlar bunu da gördü bu nasıl konu ya En ucuz açıköğretim 

• yaş sınırı var mı akbil, kenkart vs

• unpop kullanıcısına yanıt
    yok.

Ödemiyoruz, kardeşim mezun oldu ve ikinci defa örgüne kayıt oldu şu an ödemiyor En ucuz açıköğretim 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 5 Eylül 2023; 16:43:9 >
  • Ussuz kullanıcısına yanıt
    ee, bu daha ucuzmuş,istanbul üni 'de ıvır zıvır bölümler var, hem yemekhanede yemekleri de ucuzdu, beyazıt 'a gittiğimde yerim.

• Bana akbil lazım olmuyor diye yapmıyordum, bu sene gireceğim valla bende, barajı geçip bir yere yerleşirizEn ucuz açıköğretim Yemek işini hiç düşünmemiştim o da var aynenEn ucuz açıköğretim 

• En ucuz nasıl oluyor ben mezunum ikinci üni kapsamında bana çıkan para bu ayrıca 1000 TL değil

En ucuz açıköğretim
  • Subsie kullanıcısına yanıt
    hangi bölüm ?

• konu eğitim konusu ama ülkenin eğitim bilgisi özeti gibi, konudaki mesajları okumayan mı dersin, sallamasyon cevap verip kaçanlar mı ....

Bilgisayar programcılığı

Onun için Anadolu ya git orada 1270 + 86 TL

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    abicim, konunun ilk mesajında kocaman yazmışız Kültür Miras bölümü diye, kimse mi okumuyor yav

• aöf hangi bölüm kaç para nerde yazıyor, ilgimizi çeken bir bölüm secelim bari

edit: aöf 1180 - 1270 tl arası degisiyior, gecen sene 600 tl civarıydı %100 zam gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 5 Eylül 2023; 22:48:6 >
  • İşin bir diğer boyutu da şu ki;

Örn. ikinci ünv. kapsamında bilgisayar programcılığı önlisansa kaydolup, zorunlu derslerden muafiyet + 2. yarıyılda 4. yarıyılın ve yaz okulunda 3. yarıyılın dersleri alınarak 1 senede bitirilebilir. Aynı zamanda DGS kasmak suretiyle de takip eden yıl örgün bir Bilgisayar Mühendisliğine yerleşilebilir. Okuluna göre belki 2 buçuk veya 3 senede bitirilebilir. Üstüne de tezli yüksek lisans patlatılırEn ucuz açıköğretim  1 lisans 2 önlisans diplomam var, 6 yıllık memurum, seneye de askere gideceğim ama hadi hayırlısı En ucuz açıköğretim 

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.