Üniversite sınavına girme şartı varmı acaba |
En ucuz açıköğretim (2. sayfa)
-
-
spotify sanırsam edu.tr maili istiyor, ama bazı yabancı firmalar, açıköğretim maillerini kabul etmemeye başladı, çünkü 4 milyonu geçmek üzere öğrenci sayısı, hepsi de akbil/askerlik uzatma/öğrenci fırsatları için.
mesela jetbrains programı yıllık 9 bin tl, adamlar artık vermiyor açıköğretim maillerine.
ibb tesislierde spor salonu aylık 40 tl, tiyatro 20-30 tl, havuzlarda indirim ... bi sürü faydası var. cineverse öğrenci indirimi var (kapıda kimlik kontrolu yok)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 4 Eylül 2023; 18:0:37 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 4 Eylül 2023; 17:58:31 >
benim arkadaş almış hocam yeni almış hatta. iü hesabı ile.
github da bir jetbrains swot repository'si var orada bütün ünilerin listesi var aü de vardı diye görmüştüm.
sağolun cevap için bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 4 Eylül 2023; 18:0:56 > -
geçen sene izin vermediler, iu ile deneyeyim.
Akbil için yalandan okula kayıt olmak doğru bişey değil.
-
ok. kib. bye.
Ben lise mezunuyum Üniversite sınavınada hiç girmedim bu okula kayıt olup dışardan okuyarak diploma alabiliyormuyum acaba.
-
hocam açıköğretim hiç duymadın mı ? bunun amacı bu zaten, "açık" öğretim. biraz google araştırması yapabilirsin. konudaki ilk mesajdaki linke tıklayip da inceleyebilirsin.
Başka forumda yaşayamam 😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aöf 1180 mi olmuş oha be dönemlik ne kadar cok
-
Aöf anadolu kayıt yenileme ne kadar oldu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
en ucuz acikogretim suanda anadolu ve 1 yillik 2 bin tl ödüyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hangi bölüm ?
ilk mesajda yazıyor.
bin lira durduk yere okula veriyorsanız bu akbil kaç lira ki ?
soran çok olmuş, ilk mesajda yazıyor ama tekrar yazayım okuyamayanlar durumu olmayanlar için: AOF 1180 lira en düşük
-
Açıköğretim ile askerlik uzatılıyor mu hocam emin misiniz ?
-
öyleymiş.
sabahAçıköğretim Askerlik Tecil Ediyor Mu? Açıktan Üniversite Okurken Askerlik Tecil Edilir Mi, Nasıl Yapılır?https://www.sabah.com.tr/yasam/acikogretim-askerlik-tecil-ediyor-mu-aciktan-universite-okurken-askerlik-tecil-edilir-mi-nasil-yapilir-k1-6395546#:~:text=%C3%96%C4%9Frencilerin%2029%20ya%C5%9F%C4%B1n%C4%B1%20ge%C3%A7memek%20%C5%9Fart%C4%B1yla,edildi%C4%9Fi%20takdirde%20yap%C4%B1labilir%20bir%20i%C5%9Flemdir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
öğrenci aylık 140 tl , tam ücreti 1200 tl civarı olacak. henüz uygulanmadı.
hocam bu 1086 tl dönemlik ücret diyor ya 1 sene anlamına mı geliyor yoksa şubatta 2. dönem için bir daha mı ödeme yapacağız?
o da mı 1086 tl olacak acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X