Hazırlık sınıfında okurken nerede kaldınız yurtlar maçka kampüsüne epey uzak duruyor ulaşım zor muydu?
Uzak duruyor ama alışıyorsun. Başakşehirde kyk da kaldım, son 1 ay vadi yurtlarına geçtim ayazağaya. Maçkaya yakın özel yurtlar var sadece onlar da 1200 den başlıyor. Ayazağadan maçkaya gitmek 30-40 dk falan sürüyor.
1 aydan biraz daha uzun bir süre KYK'da (Maltepe Zümrütevler'in oradaki) kaldım. Sonra kasım ayının başında vadi yurdu çıkmıştı. KYK'da kalırken 4 aktarma yapıyordum (nişantaşı yokuşunu çıkmak istediğim günlerde 3). Sonra vadi çıktı dediğim gibi. İtü ayazağa metro durağına ringle gidiyordum bazen yürürdüm, oradan metroya binip 6 durakla osmanbeyde inerdim. İndiğin yerden yaklaşık 10dk yürüyorsun kedili park hoş oluyor; seversin birkaç kedi günün şenlenir. Yol kısa zaten, sorun olmuyor yani. Özellikle Kyk'da kalırken çektiğim o acı dolu yollardan sonra 6 durak metro bal şeker gibi gelmişti. Ayrıca makina-mimarlık falan okucaksan Gümüşsuyu'nda da yurtlar var. Ben 1dönem hazırlık okudum yol yüzünden hiç söylendiğimi hatırlamıyorum. Sorun olmaz, uzak değil.
Jengador
kullanıcısına yanıt
Hocam ben uzun süre yürüyemiyorum bir sıkıntımdan ötürü zorlanıyorum yani kışın falan yol uzar mı 10 dk iyi ama 25 dakikayı falan geçmez değil mi bir de elektronik haberlesme yazmayı düşünüyorum
xBleusX
kullanıcısına yanıt
Teşekkürler👍
limon1907
kullanıcısına yanıt
Öncelikle geçmiş olsun. 10 dakika biraz hızlı tempoda diyebiliriz,lakin kesin olarak 25dk olmadığını söyleyebilirim. En kötü ihtimal otobüs bulabilirsin. Ayazağa kampüsünün önünden Beşiktaş'a giden bir şeye binip orada inip otobüsle çıkabilirsin 30m idi sanırım 5dk da bir falan var. Alternatif var yani, sorun etme bence.
Jengador
kullanıcısına yanıt
Şimdi baktım yol 1.4 kilometre. Metrodan çıkışı falan da katarsak 1.5 diyebiliriz.
Jengador
kullanıcısına yanıt
Anladım teşekkürler 2gun sonra bakmaya çalışacağım gelebilirsek👍
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme