Şimdi Ara

ODTÜ endüstri mühendisliğinde okuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aylık kazancım 1 milyon dolar,sakın tıp okumayın,
    Vizyonlu olun köylü olmayın
    50 liraya nasıl zengin olunur kursu satıyorum kaydolmak için mesaj atın bana

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ağabey bu forumun çoğu ben dahil 18-20 yaş civarı ergen genellikle makara çeviriyoruz sağlıklı bilgi alman çok zor en iyisi meslekleri yeni icra eden birilerini danışmanız. X üniversite bölüm düşünüyorsanız o bölümü bitiren yeni mezunlarla konuşma imkanı bulmaya çalışın aynı bölümü 2010 da bitirenle 2022 de bitiren bir olmuyor haliyle bu forumda çok trol eleman var dalga geçme amaçlı

• Kavga çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ODTÜ endüstri mühendisliğinde okuyorum 

• endüstri müh okuyorum doğru bilgi, ben de 2 milyon dolardan çalışıyorum

• Ben de endüstri mühendisliği okuyorum yalan bilgi günlük 2 simit 1 limonataya çalışıyorum. Tıp okuyun memur olun sırtınızı devlete yaslayın quzum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

doğru bir mukayese değil. adam odtü ends. demiş. bu maaş normal bir uni nin end. m. bölümü içindir.

Bu veriler neye göre hazirlaniyor , 4 k mühendis içinde asgari alan hiç mi yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • endüstri okumağa değer bir bölümmü? odtü itü gelmez ise 10-20 k arası varmı okumaya değecek bi endüstri

• ODTÜ bitiren adam asgari mi alır la sjsjs KOÜ mezunları bile aşağı yukarı X2 asgariye başlıyor

• maviplanet kullanıcısına yanıt

Ağabey bu forumun çoğu ben dahil 18-20 yaş civarı ergen genellikle makara çeviriyoruz sağlıklı bilgi alman çok zor en iyisi meslekleri yeni icra eden birilerini danışmanız. X üniversite bölüm düşünüyorsanız o bölümü bitiren yeni mezunlarla konuşma imkanı bulmaya çalışın aynı bölümü 2010 da bitirenle 2022 de bitiren bir olmuyor haliyle bu forumda çok trol eleman var dalga geçme amaçlı

• Ayrıca çocuğunuzun ilgi alanları çok önemli şuan hangi derslerde başarılı ise o alanda şans tanıyın şuan ki lise düzeyi dersi yapamayan uzmanlığını hiç yapamaz çok zorlanır.

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

Odtülüler için demiyorum , 4000 tane mühendisin maaş verisi girilmiş ya en düşük 30 k diyor o imkansız onu demek istedim. Bu hesaba göre asgari ücrete çalışan mühendis yok piyasada hiç

• Ben asgariye çalışan mühendis görmedim Kocaeli Sakarya Marmara mezunları bile ortalama 2 asgari alıyor elektronik için çok dandik kişiler alır tabi asgarî ücreti hatta onlar direk iş bulamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son_Troll_Bükücü -- 22 Mayıs 2024; 0:9:15 >

Tamam azdır da hiç mi yok , yani endüstri mühendisi en az 30 k ile başlar asgari alan hiç yok demek gerçekçi mi ki?Bu 4 k mühendisin içinde taşra da var sonuçta

Üst sınır da çok saçma 85 k demiş ,100 mühendise sorsan +10 sene deneyimli olan yüzde 20 si daha fazla kazaniyordur en az 85 k dan

• Aynen bu skala çoğu meslek için saçma zaten Ankara tipli trolunun paylaştığı skala anca bu kadar olur

• İtirazlar üzerine silinmiştir

Hocam niye sildin bu konu hakkında 13 ss 21 link atıp beni haksız cikarman lazımdı , kendimi kötü hissettim :(

şuan mesela fiziği hiç severek çözmüyor. o sebeple pc+ elek. elektronik tarzı hiçbirşey düşünmüyor. ona sorsam biyolojiyi çok seviyor oradada tıp var. tıp dada içi seni dışı beni yakar. hem güzel meslek hemde okumasıda kazanması kadar zor. nasip bakalım. hayırlısı ile sınavdan puanını alsında.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.