Şimdi Ara

itunes 10.5 beta 7 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ios 5 den 4.3.3 geri dönüş yapmak istiyorum fakat itunes hata gibi bi şey veriyor "telefonunuz dfu modda restore yapmanız gerekiyor" diye uyarı ekranı çıkıyor ama "ok" tıklamama rağmen bi türlü kapanmıyor bu uyarı penceri yardımcı olacak varmı ?

http://goo.gl/mc9cY][img=http://b1110.hizliresim.com/11/10/7/13978.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celfatih -- 7 Ekim 2011; 21:44:20 >

• Aynı şey benımde başımda o uyarı BU ITUNES KOPYASININ SÜRESİ DOLDU demektır.Ben 5 gundur araştırmadığım yer kalmadı tek care 12 ekım de yayınlanacak ıtunes ıle Gm yukleyebıleceğiz...
  • :)) güzelim jailbreak' den olduk desene
  • Arkadaşım malesef böyle ama 12 sınde yayınlansın resmen merak etmeyın JB hızla gelecektır Hackerler acıkları bılıyor vede hazırladılar cıkmasını beklıyorlar.Iphone Jb yapıldıkca rant getıren bır cıhaz onun ıcınde hıc bır zaman cıhazın yazılımında sıfır kapatma olmıyacaktır..
    Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: celfatih

arkadaslar ios 5 den 4.3.3 geri dönüş yapmak istiyorum fakat itunes hata gibi bi şey veriyor "telefonunuz dfu modda restore yapmanız gerekiyor" diye uyarı ekranı çıkıyor ama "ok" tıklamama rağmen bi türlü kapanmıyor bu uyarı penceri yardımcı olacak varmı ?

Itunes klasörünü sil belgelerim/müzik Itunes

silmen gereken programlar Ekle-Kaldir dan sileceksin...Asagidakileri

1: 3 tane Apple ile ilgili program var kaldir hepsini
    2: Bonjour bunuda kaldir
    3: Itunes kaldir
    4: QuickTime kaldir
    pc kapanip tekrar acilacak ve tekrardan itunes_10.5_beta_7_for_windows bunu kur ve istedigin islemi yap kardes

• quote:

Orijinalden alıntı: Sessiz36

quote:

Orijinalden alıntı: celfatih

arkadaslar ios 5 den 4.3.3 geri dönüş yapmak istiyorum fakat itunes hata gibi bi şey veriyor "telefonunuz dfu modda restore yapmanız gerekiyor" diye uyarı ekranı çıkıyor ama "ok" tıklamama rağmen bi türlü kapanmıyor bu uyarı penceri yardımcı olacak varmı ?

Itunes klasörünü sil belgelerim/müzik Itunes

silmen gereken programlar Ekle-Kaldir dan sileceksin...Asagidakileri

1: 3 tane Apple ile ilgili program var kaldir hepsini
    2: Bonjour bunuda kaldir
    3: Itunes kaldir
    4: QuickTime kaldir
    pc kapanip tekrar acilacak ve tekrardan itunes_10.5_beta_7_for_windows bunu kur ve istedigin islemi yap kardes

Kardes değil programları kaldırmak bilgisayara format bile attım yine aynı sorun :((

• Arkadaslar ben bu problemi cozdum, minik bir ayrıntı var. Eger halen cozemediyseniz yazabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: athloncu

Arkadaslar ben bu problemi cozdum, minik bir ayrıntı var. Eger halen cozemediyseniz yazabilirim.

kardeşim açıklaman için illa sorunu çözememeleri mi gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaslar ben bu problemi cozdum, minik bir ayrıntı var. Eger halen cozemediyseniz yazabilirim.

Anlatta bizde bilelim kardes :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

quote:

• Itunes Beta 7 nın verdıği Hata BU ITUNES KOPYASININ SÜRESİ DOLDU... şeklınde ne yaparsanız yapın cözmezsınız 5 gundur uğrasıyorum.Her yolu denerım ben yaptım cözdum dıyerek ınsanları kandırmanın anlamı yok...Bıraz cıddıyet..........
  • quote:

Anlatta yaşarsak aklimizda bulunsun
  • quote:

quote:

Elbette, çözümü bulunmuş bir soruna yazmak istemedim.

Bakın, burada en önemli husus şu; beta sürüm iTunes kurduktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmayın. Daha açıklayıcı olarak;

Bilgisayarınızda, iTunes ve onunla kurulan(bonjour vs) ne varsa hepsini kaldırın.
    Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
    Sonra, iTunes 10.4 herhangi birini kurun.
    Sonra, üzerine bete 7 kurun, ama bilgisayarınızı yeniden başlatmayın. Çünki betanın bazı fonksiyonları henüz çalışmıyor bu sebepten yükleme yapamıyorsunuz. Ama bilgisayarı yeniden başlatmayınca, sanırım beta tam olarak aktif olmuyor.

Sonrasında zahmetsizce kurulumu yapacaksınız. 10 larca kez kurdum ve test ettim.

• quote:

Helal olsun
  • Helal olsun derken?
  • Arkadaşlar sonunda hallettim ve 5.0'dan 4.3.3 geri döndün . Öncelikle itunes'ı bütün bileşenleri ile kaldırdım hatta regedit anahtarlarını sildim. pc yi yeniden başlattım itunes 10.4 yükledim tinyumrella tss server başlattım telefonu dfu moda alıp restore yaptım yazılım yüklemesi bitmesine yakın xxxx diye bir hata verdi hata kodu aklımda degil sonra fixrecovery'i çalıştırdım ve 4.3.3 dönüş gerçekleşti...bir daha jailbreak cıkmadan versiyon değiştirirsem iki olsun :))
  • quote:

quote:

quote:

Elbette, çözümü bulunmuş bir soruna yazmak istemedim.

Bakın, burada en önemli husus şu; beta sürüm iTunes kurduktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmayın. Daha açıklayıcı olarak;

Bilgisayarınızda, iTunes ve onunla kurulan(bonjour vs) ne varsa hepsini kaldırın.
    Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
    Sonra, iTunes 10.4 herhangi birini kurun.
    Sonra, üzerine bete 7 kurun, ama bilgisayarınızı yeniden başlatmayın. Çünki betanın bazı fonksiyonları henüz çalışmıyor bu sebepten yükleme yapamıyorsunuz. Ama bilgisayarı yeniden başlatmayınca, sanırım beta tam olarak aktif olmuyor.

Sonrasında zahmetsizce kurulumu yapacaksınız. 10 larca kez kurdum ve test ettim.

İlgin ve duyarliligin icin tsk ederim

• Rica ederim, olduysa ne mutlu. Lakin, ben tekrar 4.x.x sürüme tekrar döndüm. Bazen takılma sözkonusu oluyordu. Bir iki ara sürüm daha çıksın öyle yükleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi athloncu -- 8 Ekim 2011; 19:32:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.