Şimdi Ara

itunes'a kredi kartını tanıtamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
17.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaşlar kredi katı bilgilerimi tam ve eksiksiz yaptığım halde sürekli aynı hatayı veriyor:

"Your payment method was declined. Please enter valid payment method information"

Nasıl kayıt edebilirim?

• kredi kartının son geçerlilik tarihini yazıcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue_ashk

Arkdaşlar kredi katı bilgilerimi tam ve eksiksiz yaptığım halde sürekli aynı hatayı veriyor:

"Your payment method was declined. Please enter valid payment method information"

Nasıl kayıt edebilirim?

quote:

Orijinalden alıntı: ufoufo

kredi kartının son geçerlilik tarihini yazıcan

• Store hesabı nın olduğu ülke ile bilgileri girilen kredi kartının ülkesi aynımı?Daha doğrusu Türkiye adresi kayıtlı ise Türk kredi kartı ilemi kayıtlı? Eğer ABD store a göre hesap açıp Türk kredi kartı verirseniz kabul etmez.
  • Evet Us store Türkiye çıkışlı bir kredi kartıyla girmeye calısıyorsun galiba..
    Us Store ya Abd kartıyla uye olabılırsın..
    Yada kart bolumunde Visa Master card vs vs Bide None yazar..
    None yi secip..
    Bi kod istiyor onuda bos bırakarak uye olabilirsin..
    Ve sadece free applerden yararlanabılırsın..
  • Öncelikle usa store ile alakam yok.. Türkiye stor dayım ben..ülke Türkiye yazıyor..zaten itunes un altında da türk bayrağı var..
    Yani storumda Türk kredi kartımda...
    AYrıca wwof, zaten benim kredi kartsız bir üyeliğim var..ben bu account a birde kredi kartımı tanıtmak istiyorum...
  • normal kartla olmuyor bende denedim ama sanal kartla açılabiliyor internet şuben varsa sanal kart aç öyle kayıt ol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Free kredi kartımdaki sorun
    3 ay önce açıldı
    Kredi kartı-Steam sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • interaktif bankacılık hesabın olması lzm snrm
  • Sanalcard ım var fakat günlük tanımlama gerekiyormuş..yardım için teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiHilistt

interaktif bankacılık hesabın olması lzm snrm

arkadaş çözmüş ama belki başka arkadaşlara lazım olur
    sanal kart kullanıyorsanız günlük tanımlama isteyebilir arkadaşın sorunu buymuş zaten
    bazı kredi kartları hasap yönetimi kilitlidir müşteri hizmetlerinden açtırmak gerekir
  • konu hortlatmak değil amacım.. ancak şu anda bende hesap açmak istedim ve aynı sorunla karşılaştım..

normal kart bilgilerimi kullandım olmadı, sanal kart bilgilerimi kullandım olmadı.. Yapı Kredi ile çalışıyorum.. müşteri hizmetlerine telefon etsem ne dicem ben şimdi

"iTunes kullanacam açın la hesabımı" mı diyim??
  • bende bankasya hesabımın sanal kartını kullandım lakin benzer bir yazı yazdı ve kabul etmedi sistem..

ilk itunes kaydımda kredikartsiz kaydolma şeklinde işlem yapmıştım malum bilen bilir sistemi

ondan kaynaklanış olabilirmi acaba ??

bilgisi olan arkadaşlarımız paylaşırsa çok memnun oluruz
  • Hayir ben de ilk etapta kredi kartsiz uye olmustum sonra garanti sanal kartimi ekledim hesaba.
  • aynı şekilde bende garanti sanal kartımı ekledin sorunsuz kullanıorum
  • arkadaslar cok acil yardim ederseniz sevinirim, dun aksam kredi karti bilgilerimi girip bi oyundan para karsiligi bazi islemler yaptim, ayni islemleri ikinci defa yaptim gene oldu ama daha sonra itunes umda odemede problem oldugu ve kart bilgilerimi guncellemem gerektigi gibi bi yazi cikti, kart bilgilerini ayni sekilde girmeme ragmen yukaridaki gibi "your payment method ..." uyarisi cikti, farkli bi kredi karti denediysem de ayni sorunla karsilastim. anlamadigim nokta ilk basta problemsiz olmasina ragmen ikincide niye bole bisey oldu, hicbi kredi kartini kabul etmio su an, lutfen yardim edin tesekkurler
  • simdi de "payment processing is temporarily unavaliable. Please try again later." dio, acaba iTunes ta mi bi sorun var ?
  • arkadaşlar kusura bakmayın fakat itunes'a kredi kartı kullanmadan nasıl üye olabileceğimi anlatabilirmisiniz lütfen ?
  • arkadaşlar selam.bende dün appstore da kullanmak için bir ek kredi kartı çıkarttım.limitinide 100 tl tuttum.daha önce appstore da kaydım vardı.kredi kartı bölümünde none olarak işaretliydi ve 2 aydır free uygulamaları indiriyordum.ancak dün akşam yine aynı kayıt üstüne kredi kartı bilgilerimi eklemek istedim ve sonucunda ” your payment method was declined.please enter another payment method. ” yazısını aldım ve kayıt yapmadı.nasıl yapmam gerekiyor arkadaşlar, yardım edermisiniz?

telefonum amerikadan gelme, iphone 4, 4.1 versiyon, gevey kartla kullanıyorum, jealbreak siz.
  • Herkese merhaaba
    iPhone 4 te kullandığım Apple ıd ye kayıtlı sanal kartım var. iPhone U iTunes a bağlarında view my accont a girince your payment was declined uyarısı veryor. Ancak telefondaki AppStore dan dildegim gibi uygulama indiriyorum. Ücretli veye ücretsiz. Ancak dün aldığım iPad 2 yede aynı Apple ıd yi tanıttım. Ancak ne ücretli nede Free uygulama indiremiyorum. Aynı uyarıyı veriyor. İpad e hicbirsey yukleyemedim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.