Şimdi Ara

İtunes Bilinmeyen Hata 14

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İphone 5s cihazımın parolasını unuttuğum için açamıyorum. icloud şifremide unuttum ve geri alamıyorum. Bende itunesten geri yükleme yapmayı deniyorum. ipsw den yazılımı indirdim forumdan verilen linktende indirdim ve ituneste kurtarma modunda 1 adet iphone bulundu kısmında shiftle
    ipsw yi sçiyorum ancak sürekli bilinmeyen hata 14 uyarısı alıyorum güncelleme doğrulanıyor tam yükleme başlıcağı zaman uyarıyı veriyor. 2 farklı pcde 2 farklı kablo ile denedim ikisindede aynı hatayı alıyorum. pc nin 1 i windows 7 diğeri windows 10 .
    Bu sorunu nasıl çözebilirim bir yardımıcı olabilirseniz sevinirim.

• Hadi icloud unutulur da telefon şifresi nasıl unutulur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DFU modda kur yazılımı.En son iTunes sürümünü ve ipsw yazılımını indir.

• Kirmizi olani değil yeşil olani indireceksin ipws sitesinden ayrica itunesin güncel oldugunu kontrol et hata bunlardan birinden kaynaklaniyor

• İmkansız kullanıcısına yanıt
    çok güzel yardımcı oldun sagol cok açıklayıcı bir bilgi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Kirmizi olani değil yeşil olani indireceksin ipws sitesinden ayrica itunesin güncel oldugunu kontrol et hata bunlardan birinden kaynaklaniyor

onların hepsini yaptım ama bir türlü çözemiyorum sorunu yardımların için yinede çok teşekkur ederim.
  • Telefonun bataryası değiştimi? Batarya seri nosu farklı yan sanayi olunca bu hatayı veriyor diye biliyorum. Orj batarya takıp yazılımı güncellemek gerekiyormuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iTunes (2) hata kodu nedir yahu ??
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanyo

Telefonun bataryası değiştimi? Batarya seri nosu farklı yan sanayi olunca bu hatayı veriyor diye biliyorum. Orj batarya takıp yazılımı güncellemek gerekiyormuş.

onu bilmiyorum ama dediğin gibi olabilir. bu iphone teknik servisleri itunesten başka bir program kullanıyorlar mı onunla deneyeyim birde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.