Şimdi Ara

itunes butun resimleri sildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ios 4 u kurdum ardindan jailbreak yaptim ve o gunden sonra bir cok fotograf cektim, bu fotograflari bilgisayarima aktarmak icin bagladigimda kendiliginden itunes acildi ve birseyler yapti ardindan butun fotograflarim silindi. fotograflarimi nasil kurtarabilirim acaba?

• yok mudur bunun bir caresi, geri alamaz miyim fotograflarimi? yuzlerce resim silindi gitti
  • sanırım itunesla sycn ettikten sonra cihazdaki resimler tamamen uçmuştur geri alma gibi bişey söz konusu olamaz ama emin de deilim varsa bilen biri yardım eder upp olsun buda benden sana
  • tesekkur ederim evet sync sonrasi gitti butun resimlerim, o degil 100lerce resim vardi
    bu nasil bir seydir boyle telefonu bilgisayara bagliyorsun fotograflarin uygulamalarin siliniyor, ne yapayim ben simdi bu telefonu kirip atayim mi?
    hay ben boyle son teknolojinin...
  • iTunes muhtemelen back up almıştır, bu sayede fotoğraflarınızı geri yükleyebilirsiniz...

Ayrıca teknolojinin ne suçu var? iOS 4'ü yüklerken tabiri caizse cihaza format atıyorsunuz. Windows kurmak için bilgisayarınıza format attığınızda C sürücüsündeki fotoğraflarınız yerinde duruyor mu sanki?
  • cevap icin tesekkur ederim ama bu olay ios 4'u kurduktan sonra oluyor, yani ben 3.1.3 olan firmware'i 4'e yukseltiyorum ve ertesinde telefonu kullanmaya basliyorum. bu arada 100lerce fotograf cekiyorum, bunlari aktarmak icin cihazi bilgisayara baglar baglamaz itunes aciliyor ve bir seyler yapiyor ardindan da fotograflar ucuyor.
  • Olayı ayrıntılı olarak anlatınca açıklığa kavuştu şimdi durumunuz. Eğer sorunu yaşamadan önce en azından bir kez back up alabilmiş olsaydınız, fotoğraflarınızı kurtarmanız mümkündü. Belki linkteki "Disk Doctors Digital Media Recovery"nin full sürümü işinize yarayabilir. iPhone'dan silinen fotoğrafların kurtarılabileceğini söylüyor...

How to recover photos from iPhone? How to recover lost photo files? How to recover deleted pictures from iPhone?

>>>http://www.sharewareguide.net/guides/how-to-recover-photos-from-iphone-how-to-recover-lost-photo-files.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 30 Haziran 2010; 3:08:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Resim ve Videolarım Silindi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: foxhound
    Olayı ayrıntılı olarak anlatınca açıklığa kavuştu şimdi durumunuz. Eğer sorunu yaşamadan önce en azından bir kez back up alabilmiş olsaydınız, fotoğraflarınızı kurtarmanız mümkündü. Belki linkteki "Disk Doctors Digital Media Recovery"nin full sürümü işinize yarayabilir. iPhone'dan silinen fotoğrafların kurtarılabileceğini söylüyor...

>>>http://www.sharewareguide.net/guides/how-to-recover-photos-from-iphone-how-to-recover-lost-photo-files.html

Bir çözüm yolu olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chidori -- 30 Haziran 2010; 3:07:40 >

• bu onerdiginiz programi denedim ve internette de benzer programlari arastirdim, yukledim ama hicbiri iphone'u hdd olarak gormuyor. bunun icin ne yapabilirim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaca7

bu onerdiginiz programi denedim ve internette de benzer programlari arastirdim, yukledim ama hicbiri iphone'u hdd olarak gormuyor. bunun icin ne yapabilirim acaba?

giden gitmiş dostum boşa uğraşma bence artık silinen bişeyi nasıl geri getireceksinki bundan sonrada aklında olsun öyle bilgisayara foto falan atmak için bağladığında itunes açılırsa telefonun üstünden cancel sycn yapıp önce fotolarını atarsın sonra işlerine devam edersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.