Şimdi Ara

iTunes'dan 12 Gün Yılbaşı Hediyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Noel'e sayılı günler kala Apple, geleneksel "12 Gün Hediye" uygulamasını App Store üzerinden yayınladı.

Uygulama ile kullanıcılar, 26 Aralık - 6 Ocak tarihleri arasında Apple'ın iTunes'daki kitap, uygulama, film ya da müzik kataloğundan seçtiği  her güne özel olan hediyeleri indirebilecekler. 

App Store Türkiye'de de yerini alan ve Türkçe dil desteğine sahip olan, Apple imzalı uygulamanın mağazadaki sayfasına buradan ulaşabilir ve indirebilirsiniz. 

• şansımı denemek istiyorum
  • haber yanlıs.
    "iTunes'dan istedikleri kitap, uygulama, film ya da müzikleri ücretsiz olarak indirebilecek ve bu içerikleri 24 saat boyunca kullanabilecekler."
    Bu ibare tamamen yanlış. Geçtiğimiz yılda Apple aynı şeyi yaptı, olacak olan şudur. Apple her gün tek bir şeyi indirime sunacak, seçme gibi bir durum yok. Ve ücretsiz indirime sunulan içeriği indirmek için 24 saatiniz var kullanmak için değil. İçeriği indirir sonra ömür boyu kullanırsınız.Geçen sene bu şekilde ebook, cold play'in itunes festival'da caldığı şarkıları vb lerini indirmek üzere sundu Apple.

Lütfen haber içeriğini düzeltin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gduman -- 18 Aralık 2012; 12:24:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

haber yanlıs.
    "iTunes'dan istedikleri kitap, uygulama, film ya da müzikleri ücretsiz olarak indirebilecek ve bu içerikleri 24 saat boyunca kullanabilecekler."
    Bu ibare tamamen yanlış. Geçtiğimiz yılda Apple aynı şeyi yaptı, olacak olan şudur. Apple her gün tek bir şeyi indirime sunacak, seçme gibi bir durum yok. Ve ücretsiz indirime sunulan içeriği indirmek için 24 saatiniz var kullanmak için değil. İçeriği indirir sonra ömür boyu kullanırsınız.Geçen sene bu şekilde ebook, cold play'in itunes festival'da caldığı şarkıları vb lerini indirmek üzere sundu Apple.

Lütfen haber içeriğini düzeltin.

Uyarınız üzerine haber içeriği incelenmiş ve gerekli düzeltmeler yapılmıştır.

Uyarınız için teşekkürler,

İyi forumlar.

• Guzel hediyeler olacaksa kaçirmamak gerek

• ben kurdum ama ekranda ücretsiz klip (Rod Stewart - let it snow) yazmasına rağmen ödeme bilgileri istiyo. 26 Aralıkta vercek kanımca..
  • 26 sından itibaren demesine rağmen bir arkadaş yüklemiş ücretli olarak kızıyor ulen hani bedavaydı diye :) bu şekilde dünya genelinde belki binlerce kişi yükleyecek 26 sına kadar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben neden yükleyemiyorum? istediğiniz öğe Türkiye'de yok diyor. yardımcı olana teşekkür ederim.

• Bu yıl da geçerli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaann26

Bu yıl da geçerli mi?

Hele dur bismillah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

ben neden yükleyemiyorum? istediğiniz öğe Türkiye'de yok diyor. yardımcı olana teşekkür ederim.

Allah aşkına tarihe bi bak

• quote:

Orijinalden alıntı: KakaoluBiskuviCetesi

quote:

Orijinalden alıntı: Kaann26

Bu yıl da geçerli mi?

Hele dur bismillah

Ne biliyim, 1 ay kaldı işte yeni yıla..

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.