Bildirim
iTunes'dan 12 Gün Yılbaşı Hediyesi
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
şansımı denemek istiyorum -
haber yanlıs.
"iTunes'dan istedikleri kitap, uygulama, film ya da müzikleri ücretsiz olarak indirebilecek ve bu içerikleri 24 saat boyunca kullanabilecekler."
Bu ibare tamamen yanlış. Geçtiğimiz yılda Apple aynı şeyi yaptı, olacak olan şudur. Apple her gün tek bir şeyi indirime sunacak, seçme gibi bir durum yok. Ve ücretsiz indirime sunulan içeriği indirmek için 24 saatiniz var kullanmak için değil. İçeriği indirir sonra ömür boyu kullanırsınız.Geçen sene bu şekilde ebook, cold play'in itunes festival'da caldığı şarkıları vb lerini indirmek üzere sundu Apple.
Lütfen haber içeriğini düzeltin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gduman -- 18 Aralık 2012; 12:24:46 > -
quote:
Orijinalden alıntı: gduman
haber yanlıs.
"iTunes'dan istedikleri kitap, uygulama, film ya da müzikleri ücretsiz olarak indirebilecek ve bu içerikleri 24 saat boyunca kullanabilecekler."
Bu ibare tamamen yanlış. Geçtiğimiz yılda Apple aynı şeyi yaptı, olacak olan şudur. Apple her gün tek bir şeyi indirime sunacak, seçme gibi bir durum yok. Ve ücretsiz indirime sunulan içeriği indirmek için 24 saatiniz var kullanmak için değil. İçeriği indirir sonra ömür boyu kullanırsınız.Geçen sene bu şekilde ebook, cold play'in itunes festival'da caldığı şarkıları vb lerini indirmek üzere sundu Apple.
Lütfen haber içeriğini düzeltin.
Uyarınız üzerine haber içeriği incelenmiş ve gerekli düzeltmeler yapılmıştır.
Uyarınız için teşekkürler,
İyi forumlar.
-
Guzel hediyeler olacaksa kaçirmamak gerek
-
ben kurdum ama ekranda ücretsiz klip (Rod Stewart - let it snow) yazmasına rağmen ödeme bilgileri istiyo. 26 Aralıkta vercek kanımca.. -
26 sından itibaren demesine rağmen bir arkadaş yüklemiş ücretli olarak kızıyor ulen hani bedavaydı diye :) bu şekilde dünya genelinde belki binlerce kişi yükleyecek 26 sına kadar.
-
ben neden yükleyemiyorum? istediğiniz öğe Türkiye'de yok diyor. yardımcı olana teşekkür ederim.
-
Bu yıl da geçerli mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kaann26
Bu yıl da geçerli mi?
Hele dur bismillah
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
ben neden yükleyemiyorum? istediğiniz öğe Türkiye'de yok diyor. yardımcı olana teşekkür ederim.
Allah aşkına tarihe bi bak
quote:
Orijinalden alıntı: KakaoluBiskuviCetesi
quote:
Orijinalden alıntı: Kaann26
Bu yıl da geçerli mi?
Hele dur bismillah
Ne biliyim, 1 ay kaldı işte yeni yıla..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X