Az önce böyle bir mail geldi sanırım ücretsiz çikolata getiriyorlar taksi ile. İstanbul'da oturanlar değerlendirebilir. Sevgililer günü olan bu Pazar'a özel, Uber uygulamasından çağırabileceğiniz UberÇikolata, sevdiğinizle mutluluğu paylaşmanız için! 14 Şubat Sevgililer Günü’nü nasıl kutlayacağınızı mı düşünüyorsunuz? Bu yıl bir değişiklik yapın ve Sevgililer Günü’nü UberÇikolata ile kutlayın! Uber uygulaması ile bir UberÇikolata çağırın, kırmızı kalp şeklinde bir kutu çikolatayı Sevgililer Günü’nde size getirelim. UberÇikolata ile ister sevdiklerinize ister kendinize çikolata çağırabilirsiniz. Sipariş etmek için Uber uygulamasını kullanın. UberÇikolata kampanyası stoklarla sınırlıdır ve yalnızca 14 Şubat 2021 tarihinde 11:00-18:00 saatleri arasında faydalanılabilir. Diğer indirim veya promosyonlarla birleştirilemez. Uber, gerekli gördüğü hallerde kampanya koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar. UberÇikolata için verilen siparişler UberTaksi kullanan sarı taksiler ile ulaştırılacaktır. |
Uber 14 şubatta hediye çikolata
-
-
sarı taksi ile kalpli çikolata mı ???
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana da mail geldi ama tam emin olamadım ücretsiz mi yoksa ücreti ile mi geliyor kapıya acaba
-
Bana da geldi mesaj ama uygulamada hiç birsey yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ücretsiz falan dememiş mail'de, nereden çıkardınız ücretsiz olduğunu ?
-
Muhtemelen ücretsiz değil, herhangi bir ücretsiz ibaresi yok.
-
Başlıkta uber çikolata size hediye gelsin yazıyor. -
Bana da sms geldi. Sanirim getirme ücreti yok. Ama çikolatanın parasını alırlar. -
Ücretli hediye mi olur
-
Valla taksici döve döve parayı alır :) -
Muhtemelen yarın 11den sonra açılacak sipariş çikolata için.
Ama taksici adam bi çikolata için kapıya gelmez, gelse de çikolataya olmadı kutuya en iyi ihtimalle tükürür, bol bol da küfür eder.
Bu kampanya Uber Eats in Türkiyeye gelişinin hazırlığı olabilir bence
gelirse yemeksepeti ve getiryemek için sağlam rakip olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recplayer -- 13 Şubat 2021; 13:18:23 >
Bana alt limitsiz 40 TL'lik indirim geldi ancak yarın akşama kadar geçerli. Sokağa çıkma yasağı var zaten çok saçma olmuş
-
Kandırmışlar çikolata falan yok. Olursada küçük hobby olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FOCUSSTYLE -- 13 Şubat 2021; 13:56:52 > -
Taksici çikolatayı getirecek üstüne zili çalacak he? Hiç aklıma yatmadı bu.
-
Kısa mesafe gitmiyorum deyip çukulatayi getirmezse ne olacak?
Bana da eposta geldi ama uygulamada şu an aktif bi seçenek yok muhtemelen yarın belirtilen saatlerde bir buton eklenecektir.hediye ve stoklarla sınırlı demiş.ücret çekip çekmeyeceğini zaten görürüz uygulamada..denenebilir..ücret isterse vazgeçilir😀 -
sokağa çıkma yasağı herkese yok, çalışma iznin varsa kullanırsın. ihtiyacı olana verebilirsinquote:
Orijinalden alıntı: mag13Bana alt limitsiz 40 TL'lik indirim geldi ancak yarın akşama kadar geçerli. Sokağa çıkma yasağı var zaten çok saçma olmuş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana da mesaj geldi, fakat uygulamadan bildirim gelmedi bakalım yarın neler olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 13 Şubat 2021; 17:48:15 > -
Size hediye dediklerine göre bedava olması lazım ama hiç sanmıyorun bedava olacağını
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Hocam ücretsiz falan dememiş mail'de, nereden çıkardınız ücretsiz olduğunu ? |
Valla taksici döve döve parayı alır :)
|
Sürekli yasaklamaya uğraşanlar bu firmanın tırnağı bile edemez
Bu hareketi hiçbir taksici yapmaz, üstüne seni yolmaya çalışıp elindekini de almaya çalışırlar |
sarı taksi ile kalpli çikolata mı ???
|
Kısa mesafe gitmiyorum deyip çukulatayi getirmezse ne olacak? |
Bu kampanya Uber Eats in Türkiyeye gelişinin hazırlığı olabilir bence
gelirse yemeksepeti ve getiryemek için sağlam rakip olur |
arkadaşların tarifine göre çikolata bu arkadaşlar https://www.trendyol.com/melodi-cikolata/kalp-cikolata-kirmizi-metal-kutu-400-g-p-46003485 |
Benzer içerikler
- asimsiz prime guclu yeni 30gb
- 5 kg şeker - a101
- bim dijitsu televizyon yorumları
- ücretsiz kredi notu öğrenme
- lio sızma zeytinyağı yorumları
- n11 çabuk
- telegram indirim kanalları
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X