Bildirim
Uber 14 şubatta hediye çikolata (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
İyi pazarlar yolculuk zorunluluğu yok değilmi hocam? -
Nasıl yaptığınız anlatırmisınız birde ücretsiz mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır hocam yolculuk zorunluluğu yok yine kendi adresimi yaptım varış kısmını. Ayrıca ücretsiz -
Sağol araç yok bakalım kısmet :) -
Araç yok bir süre sonra tekrar deneyin diyor -
quote:
Orijinalden alıntı: alfa_147
Hayır hocam yolculuk zorunluluğu yok yine kendi adresimi yaptım varış kısmını. Ayrıca ücretsizSiz mi inip aldınız kapıya getirdiler mi acaba
😀😀 -
Ben inip aldım hocam bagajda birden fazla paket vardı taksicide gayet kibardı. -
-
Şunu parça parça anlatacağınıza tek seferde anlatsanız da herkes yararlansa?
içinin fotoğrafını da bekliyoruz :)
ben istanbuldayım bana da araç yok diyor 4. falan araç arayışım belli süre geçtikten sonra tekrar deneyin diyor
-
-
Araç yok, Ödeme yöntemi seçili değil. Tam konum adres belirlemek sıkıntı. Kısaca ben almayayım. A101 yada BIM'den 5 dk da uğrar 1 kutu çikolata alırım parası ile bu kadar sıkıntıya giremem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ti7800 -- 14 Şubat 2021; 11:42:2 > -
arkadaş tam olarak nasıl yaptığını düzgünce yazar mısın iki adrese de ev adresini mi girdin,bu kadar zor olmamalı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
adam demiş zaten aynı yeri girdim diye
-
Ya adam bana fırça atıyor bide, bence senin anlaman bu kadar zor olmamalı. Gayet açık yazdım forumda bitmeyeceksiniz dimi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X