Şimdi Ara

iTunes dan iPhone a album atılmıyor mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar itunes bolumune actım konuyu ama cok ilgilenen yok galiba o bolumle bende buraya tekrar yazayım dedim.
    Sorum su itunes un icinde secilmis artist playlist veya genre icin iphone na yada ipod a atma imkanı var ama album olarak bir secenek yada ayar goremedim.Bilen bir arkadas varsa ve anllatırsa cok sevinirim.

• Dostum mp3 lerinde sanatçı adı ,albüm adı yazılıysa ipod a attıktan sonra listelemeden istersen sanatçı adına göre istersen albümün adına göre sıralarsın. Bendeki mp3 lerin birçoğunda bunlar yoktu attıklarımda listede gözükmüyordu.Biraz araştırma yapıp Tag&Rename isimli programla hepsini düzelttim. Ama programı öğrenmeside biraz uzun sürdü.
  • Mesele o degil ama su sekil anlatayım.Mesela bob marley in 5 adet albumu var herseyi tam cover fılan ama buların ıcınden 2 tanesını iphone a atmak istiyorsun.Artist olarak bob marley i secersen 5 ini birden atiyor.Albumleri tek tek nasıl secicez orda takıldım.
  • Neden kullanıcılar müzikleri Sync ile atıyorlar anlamıyorum.
    Ben iTunes ten iPod Touch üzerinde yeni playlistler oluşturup, sürükle-bırak ile atıyordum.
    Benim yaptığım gibi yapsaydınız, bu sorunu yaşamazdınız.
    Ben hiç Sync ile müzik atmadım, gereksiz bence.
  • @MustangGT36
    Arkadas sadece harici bicimde play list ile ne cover flow kullanabilirsinn nede cihazın menusu dogrultusunda album artist gibi katagorileri kullanabilirsin.
    Sen benim sorduguma cevap yazmamıssın adeta playlist kullanmıyoruz diye fırcalamıssın.
    Birde butun muzikleri itunes a at ama icerden kayıtlı dosyalardan album album playlist yap olayı var var ama beım sorumun cevabı buda degıl.Ben bunları yapmadan iphone na yada ipod a album olarak sync yapılabılınıyormu dıye sordum.
    Ama sanırım kımsenın bır fıkrı yok bu konuda.
  • Ben genel olarak yazdım, gördüğüm kadarıyla çoğu kişi Sync ile atıyor.
    Yanlış anlamışsın ama ben yine de özür dileyeyim.
    iPod Touch ta müzik menüsüne girdiğin zaman, şarkıları istediğin gibi listeleyebiliyorsun, 1 sürü seçenek var.
    Sanatçı, Albüm, Tür ve daha 1 sürü seçenek.
    Elimde cihaz yok şu an, 3G ler çıkmadan önce sattım, yoksa ekran görüntüsü alıp, atardım buraya, daha anlaşılır olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 6 Ocak 2010; 13:18:27 >
  • Yaw kusura bakma ben vallahi fırcalıyorsun zannettim:)
    Iste tam olarak bahsettıgım sey bu soyledıgın.Benım muzık menususnde sadece Playlist Artist ve Genre cıkıyor orda birde Album olsa iste mukemmel olucak.Fakat sımdı cıhazın menulerıne bakıcam belkı ordan bı ayar yerı vardır dedıgın gıbı.
    Sagol bılgı ıcın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google Drive dan iOS a WhatsApp
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Önemli değil.
    Cihazın menülerinde belki 7-10 arası seçenek var.
    En çok kullanılanları gösteriyor, dahasını da kullanıcı ilave edebiliyor.
    Şarkıların ID lerinde bilgiler mevcutsa, tüm şarkıları sürükleyerek tek seferde bile yüklesen, bu sıralama seçenekleriyle istediğin şekilde sıralarsın şarkıları.
  • Evet cihazın icinde var ama yine benim isimi gormuyor sonucta ben itunes den ipod a istedigim albumu atmak istiyorum.Malesef pek mumkun gozukmuyor basitce.İllaki arka kapıdan dolasmak gerekiot.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.