Arkadaşlar selam 2 gündür itunesden bir filmi atamadım iphone ye bunun yolu nedir itunesin nersesinden nasıl atılır lütfen açıklayıcı vir bilgi verin.teşekkürler
iphone film video nasil atilir diye googleye yazsan yuzlerce sayfa bulursun
iphone'u bagladıgında iphone'un resmi olan ( restore ettigin sayfa) sayfada manually die başlayan bir şey video ve mp3leri manual bir şekilde atabiliyorsun sürekli bırak yaparak. Ondan sonra yandaki sütündan iphone'daki video you seç ve videonu listeye sürekle bırak tamamdır.. itunes çok hızlı atar nano 3g kullanırken çok şaşırıyordum 1 gblık video yu 20 sn de atıyordu
arkadasim itunesteki videos bolumune mp4 formatinda filmi gonderdiginden emin olduktan sonra, iphoneyedeki videolara girip sync ediyorsun. iphonedeki videols bolumune girdiginde sag oku en asagi cekmeyi unutma, cunku attigin videolar en altta gozukuyor olacak
Unutmadan, önce videolarını veya filmlerini her neyse mp4 veya mpeg formatına dönüştür yoksa atamazsın iphonea
arkadaşlar herhangi bir filmi mpeg-4 formatına çeviriyorum aynen yukarıdaki işlemleri yapıyorum içine atıyorum ama video iphone da gözükmüyor ama itunes te yüklü olarak gözüküyor acaba formatında mı bi sorun var napabilirim bi yardımcı olurmusunuz?
şimdiden teşekkürler...
iphoneturkey.biz adresinde açıkca anlatıyor arkadaşım gir buraya herşey anlatılıyor yeniler için
ya o siteyede baktım ama bi türlü bulamadım bi yardımcı olursanız sevinirim..
Total video converter ile hem cok hızlı hemde iphone'nun desteklediği format sekline göre convert yapıp arkadaşların dediği gibi sürükle bırak yaparak ata bilirsin filmlerini itunes'tan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme