Bildirim
İTunes fotoğraflarımı göremiyorum ACİL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tam olarak sorunu açık bir şekilde yazar mısın.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hocam iphone değiştirdim. yeni iphone da oturum açtığımda eski fotoğraflarım yoktu. i cloud a giriyorum bakıyorum yeni telefonumdaki fotolar var. eski fotolarım icloud da saklı kalmış olması gerekmiyor muydu ? fotoları bulamıyorum. yeterli alan yok diyor bir de icloud da yeni telefonumda.quote:
Orijinalden alıntı: selimciv
Tam olarak sorunu açık bir şekilde yazar mısın. -
Windows için icloud inidirip içine baktın mı orada olmadığına eminmisin
evet indirdim baktım. yeni iphone daki fotolar var :(quote:
Windows için icloud inidirip içine baktın mı orada olmadığına eminmisin -
O zaman fotoğrafları yedeklemişsin o yüzden icloud dolu gözüküyor. Yapacağın işlem telefonu sıfırlamak sonra icloud dan yedeğini çekmek. Hepsi geri gelecektir o zaman
telefonu sıfırlarsam içindeki bilgiler gidecek ama değil mi ?quote:
O zaman fotoğrafları yedeklemişsin o yüzden icloud dolu gözüküyor. Yapacağın işlem telefonu sıfırlamak sonra icloud dan yedeğini çekmek. Hepsi geri gelecektir o zaman -
Evet hangi yedeği kullanacağına karar ver. Şuan ki yedeği pc ye tam yedekle. Sonra sıfırla sonra kurarken yeni telefon olarak mı ayarlansın diyecek iCloud dan yedeği bul de eski yedeğin orada olacak onu yükle tüm reeimlerin gelsin ondan sonra al resimlerini tekrar sıfırla telefonunu bu sefer pc deki yeni yedeğini kur
analadım hocam çok teşekkür ederim çok sağolun.quote:
Evet hangi yedeği kullanacağına karar ver. Şuan ki yedeği pc ye tam yedekle. Sonra sıfırla sonra kurarken yeni telefon olarak mı ayarlansın diyecek iCloud dan yedeği bul de eski yedeğin orada olacak onu yükle tüm reeimlerin gelsin ondan sonra al resimlerini tekrar sıfırla telefonunu bu sefer pc deki yeni yedeğini kur -
A way that i know can help you to restore photos from your iPhone , but if you still can't find them from your iTunes, I can suggest you try it.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Camker -- 7 Mayıs 2018; 10:1:59 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X