Şimdi Ara

itunes güncelleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kendi kendine kapanıp açılmayan iphone6 için itunes üzerinden kurtarma yapmaya çalışıyorum fakat 8.0.1'i yüklemek için 2 gb download gerekiyor fakat itunes bunu yapamıyor.defalarca deneyip call center'ından destek almama rağmen ne onlar çözebildi ne de ben. İnanılmaz şekilde devam ediyor ve kalan süre 600 saatlere kadar çıkıyor. sonrada sunucuya bağlanamadı gibi hatalar verip iptal ediyor.

3 farklı bilgisayarda, 2 farklı iss operatörü ve tamamen kapalı firewall ayarları ile yinede sonuç değişmedi, call center'da sonuç bulamıyor şu an, sadece böyle telefonlar bir kaç gündür geliyor farkındayız diyorlar ama sonuçta telefon açılmıyor.

iyi geceler;

• Cihazınız yurt içi kayıtlı değil ise. Çok programa bağlamınızı tavsiye etmem. Eğer garantisi yok ise. Kapsamlı bir serviste box ile bakmaları daha mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sıkıntı sizden değil apple dan kaynaklı, sabah duzelir heralde. Bende ugrasiyorum telefonu restore edecegim. Dosyayi Ne itunesten indirebiliyorum nede ipsw şeklinde..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hk@n kullanıcısına yanıt
    Umarım düzelmiştir dostum şu an için deneme şansım yok. Eğer ayar değişikliği veya başka bir yol ile çözüpte halledebilirsen cevabını beklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lieinruins

Umarım düzelmiştir dostum şu an için deneme şansım yok. Eğer ayar değişikliği veya başka bir yol ile çözüpte halledebilirsen cevabını beklerim.

Selam hocam,sorun çözüldü. Şu anda gayet hızlı indiriyor :) iyi günler
  • eyvallah dostum bende hemen halletmeye çalışayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Başlatılıyor Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.