Şimdi Ara

itunes haberim olmadan para çekmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 37.97 usd lik işleminiz onaylanmıştır diye mesaj geldi bankayı aradım daha oncede alısveris yapmışsınız itiraz icin fax cekin filan dediler böyle bir şey başına gelen varmı lütfen yardımcı olun ne yapabilirim iade için

• itunes hesabınıza girip satın alma geçmişine baktınız mı?
  • Daha önce yaptığınız parça parça alışverişleri topluca çekmiş olabilir.
  • Sorunun cevabi degil ama ustteki arkadasin dedigi gibi hesap gecmisini itunes dan kontrol edip odemenin ne icin oldugunu ogrenebilirsin. Bu tur durumlardan kurtulmak icin alacagim uygulamayi aldiktan sonra kredi kartini NONE a cevirip oyle birakiyorum; yeni bir uygulama alana kadar...
  • daha once yükmemiş oldugum gt free araba yarışı ucretsizdi bunun icin benden para çekmişler ne yapabilirim
  • apple mı kesmiş?

store a girip purchased bölümünden neleri satın aldığına bi bak bakalım..
  • geçenlerde de birisi " itunes benden para almıyor " diye yazmıştı.. ne iştir bu arkadaş.. biri para almıyo diyo biri durduk yere para aldı diyo :) o arkadaşın parasını bu arkadaştan almış olmasın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: andruil

geçenlerde de birisi " itunes benden para almıyor " diye yazmıştı.. ne iştir bu arkadaş.. biri para almıyo diyo biri durduk yere para aldı diyo :) o arkadaşın parasını bu arkadaştan almış olmasın?

• şimdi satınalma geçmişine baktım daha once yüklemiş olduğum fakat oynamadıgım gt free adlı araba yarışı için para çekilmiş gözüküyor ne yapa bilirim mail atiyim diyorum bir türlü mail adresini bulamadım lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardimcı olsun
  • http://www.apple.com/support/iphone/
    bu adresten irtibata geçmeye çalış bence..

bir de şu adres var
    https://expresslane.apple.com/GetproductgroupList.do

iPhone > iTunes Store, App Store or iBookstore > iTunes Store account billing adımlarından ilerle.. ben herhangi birşey satın almadığım için bir sonraki adıma geçemedim. Gerisini halledebileceğini umuyorum.. umarım yardımcı olabilmişimdir buraya kadar en azından..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andruil -- 30 Ağustos 2011; 0:13:05 >

• Ben de benzeri bir olaydan sonra alttaki adrese eposta atıp sorunumu halletmiştim. Çok yardımcı oldular, bence sen de bir dene

appstore_emea@apple.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.