Şimdi Ara

itunes hata veriyooo YARDIM LÜTFENNNN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bn .ipa uzantılı oyun ve program indirdim itunes den atırken installypıyo yukleme bitiyo bacing iphone dio orda hata verio bilen varsa yardım lütfen o kadr uraştım bulamadım

• sen muhtemelen crack li ipaları indirdin.

ve sanırım telefonun orjinal işletim sistemine sahip.

netten bulup indirdiğin ipalar genelde cracklidir dolayısıyla telefonunuza yükleyebilmeniz için

telefonunuzun uygun yazılına göre Jailbreak edilip appsync yüklenmesi gerekir.

ancak bu şekilde indirdiğiniz ipa ları telefonunuza yükleyebilirsiniz.

aksi taktirde yükleyemezsiniz itunesden orjinal olarak satın alırsanız ancak yükleyebilirsiniz.

eğer telefonunuz jailbreaK olmasına rağmen yükleyemiyorsanız itunes hesap ayarlarından itunes hesabınızla otorizasyon yapnaız gerekir..
  • saol kardeşim telefon jailbreak var da bu itunes i bn satın almadım bu hesap otorizasyonunu nasıl yapcz
  • eğer indirdiğin app veya oyunun crack li olduğuna eminsen bilgisayarına ifunbox adındaki programı kur. Arayüzü rahat anlaşılır bi program indirdiğin ipa. dosyasını programın içersinde bulunan uygulamalar kısmına sürükle birak yöntemi ile taşı ordan onay verdikten sonra zaten itunes in içersine geliyo attığın itunes den senkronizasyon yaparak telefona yükleye bilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alparslan61

saol kardeşim telefon jailbreak var da bu itunes i bn satın almadım bu hesap otorizasyonunu nasıl yapcz

google amcada biraz araştır ücretsiz itunes hesabı satın alma diye. onlarca sonuç bulacaksın..
  • Arkadaşlar İTunes programını açtığımda aşağıdaki gibi bir uyarı alıyorum

The registry settings by the itunes drivers for importing and burning CDs and DVDs missing. This can happen as a result of installing other CD burning software. Please reinstall itunes

İTuens i sildim tekrar yükledim ama yine aynı uyarıyı alıyorum.Ok dedikten sonra telefon açılıyor sonra ise aşağıdaki uyarıyı alıyorum

İtunes could not connect to the İTunes Store.
    Make sure your network connection is active and try again

Buna da ok dedikten sonra program açılıyor.Sonra sync bitmek üzere iken aşağıdaki uyarıyı alıyorum

İTunes could not back up the iphone ''by_mercure'' because the backup was corrupt or not compatible with the iphone
    Delete the backup for this iphone, then try again

ok dedikten sonra backup almak isteğimde ise aşağıdaki uyarıyı alıyorum

İTunes could not back up the iphone ''by_mercure'' because the backup was corrupt or not compatible with the iphone
    Delete the backup for this iphone, then try again

Bu arada cihazım 3gs trkcellden alınma 4.0.1 jbli İtunes hesabım türkiye de ve kredikartı tanımlı.

BU KONUDA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ?

• yokmu ustalardan bir yardım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure
    yokmu ustalardan bir yardım :)

Yokmu bir yardim
  • backup almaya çalışıyor ama backup dosyalarında sorun oldugunu backup dosyalarını silip yeniden denemenizi isitiyor.

itunes ile ilgili tüm program vs silip. bilgisayarınızı yeniden başlatın..

ve tekrardan apple.com dan temiz bir itunes indirip tekrar kurun ve tekrar bilgisayarıny eniden başlatıp.

yapmak istediğiniz işlemi tekrar deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakarboy
    backup almaya çalışıyor ama backup dosyalarında sorun oldugunu backup dosyalarını silip yeniden denemenizi isitiyor.

itunes ile ilgili tüm program vs silip. bilgisayarınızı yeniden başlatın..

ve tekrardan apple.com dan temiz bir itunes indirip tekrar kurun ve tekrar bilgisayarıny eniden başlatıp.

yapmak istediğiniz işlemi tekrar deneyin.

Hocam sagolun yarin deneyecegim
  • dediklerinizi yaptım ama sonuç değişmedi, başka fikriniz varmı?
  • Bu makale sanırım sizdeki sıkıntının çözümünü anlatıyor..

http://support.apple.com/kb/HT2615
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.