Şimdi Ara

iTunes Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 32Gb iTocuh aldım,, iTunes den hesap alamıyordum o sorunu hallettim,,
    Pc de iTunes 9.1 sürüm yüklü galiba bir iki tane sorum olacak;
    - Şimdi Free uygulamarı nasıl yüklüycem, iTunes den AppStore a giriyorum ordaki free uygulamalardan birine tıklıyorum download linkini falan göremedim, Bi de iPod a yüklemek için iTunes hesabıyla bilgisayarı yetkilendirmek gerekiyormuş galiba
    - Yine temaları falan nerden bulabilirm
    Bir de iPod formatına video çevirmek için önerdiğinz programlar nelerdir??
    Yardım eder misiniz??

• Üyeliğin paralı üyelik mi? Paralıysa nasıl yaptın anlatabilir misin? Teşekkürler
  • free uygulamaların yanında "free" butonuna tıkladığında, ilk sefer ise sana account bilgilerini sorduktan sonra, otomatik olarak download eder itunes uygulamayı.

İndirdiğin Uygulamayı bulmak için itunes' da library'nin altındaki apps klasörüne bakabilirsin. Daha sonra bu indirdiğin uygulamaları ipoduna aktarmak için "sync" butonuna basman gerekir veya manuel olarak şarkı, video, foto vs atıyor isen mouse ile sürükleyerek de atılabiliyor sanırım.

Video dünüştürücü olarak ben ojosoft total video converter kullanıyorum. Malum sitelerden rahatlıkla bulabilirsin.

Tema hiç indirmedim o yüzden o konuda bir bilgim yok üzgünüm.
  • @Invisible Pink Unicorn
    Hocam valla ben dün bu konu yüzünden kanser oldum desem yeridir,,Ne yaptıysam olmadı kredi kartlarının olduğu bölümde hep None seçeneği gözükmüyordu,Sonra başka bi forumdaki birine rica ettim benim için bi hesap aldı
  • Peki iPod daki müziklerimi nasıl silebilirim
    Resimleri ve videoları nasıl yükleyeceğim, Resimlerin boyutu ne olmalı?
  • Dostum itunes' dan ipod' a dosya (resim, müzik, video, app vs) aktarımı için 2 yöntem mevcut :

1. Otomatik olarak bilgisayarda ne var ne yok ipoduna sync edebilirsin. Bu yöntemi kullanacaksan kişisel tavsiyem Edit --->preference ---> advance bölümü altından bilgisayarında müzikleri sakladığın klasörü itunes media folder olarak seçmen ve ilk iki seçenek olan "keep itunes media folder organised" ve "copy files tu itunes media folder when adding to library" seçeneklerini işaretlemen olur. İlk seçeneğin sana faydası: Eğer bilgisayarındaki müziklerin düzenli ise yani album bilgileri, şarkı isimleri vs düzenli ise, hepsini ayrı klasörler altında toplamana yarar. İkinci seçenek ise itunes daki library kısmına attığın herhangi bir şarkının bilgisayarında seçtiğin itunes media folder' a kopyalanmasını sağlar.

2. Manuel olarak istediğin şarkı, video, fotoğraf mouse ile sürükle-bırak şeklinde aktarım yapabilirsin.

Öncelikle hangi metodu kullanmak istediğine karar vermen lazım.ipodunu bağladığında itunes'dan ipodunu taıkladığında manuel veya oto sync seçeneklerini görebilirsin ynlış hatırlamıyorsam. Eğer ordan göremiyorsan Edit --->preference ---> devices bölümü altındaki ayarlardan otomatik sync özelliğini açıp kapatabilirsin.

Şarkı, foto, video vs silme olayına gelince; eğer toptan silmek istersen itunes' dan silmen gerekir. itunes' un içinden ipoduna bağladıp silebilirsin.

Resimlerin boyutu da sana kalmış. Ben herhangi bir değiştirme yapmadan attım resimlerimi ipod'a yanlış hatırlamıyorsam ipoda kopyalarken itunes bir optimizasyon yapıyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynekm -- 21 Temmuz 2010; 21:25:58 >

• Teşekkürler dostum yavaş yavaş iTunes in dilini çözmeye başladım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone ve Onedrive Programı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolas8

Teşekkürler dostum yavaş yavaş iTunes in dilini çözmeye başladım

Rica ederim dostum
  • öğrenyoruz sayenizde teş ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.