Bildirim
itunes kullanımı ile ilgili sorun
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan yok mu? del tuşuna basınca silinmiyor düzen falan denedim ama beceremedim?? -
belgelerimden itunes a girdim oyun setuplarını sildim fakat hala durmakta cözümü bulmadım hala. -
ben iphone umdaki videoları pc ye atmak istiyorum beyler nasıl atabilirim itunes ile ? -
Arkadaşlar iTunes'i kullanamıyorsanız bırakın. Pratik iTools var. Klasik sürükle bırak ile foto+müzik+PDF vs.. herşeyinizi atıp alabilirsiniz.
Örnek resim:
-
ben video atmak için otomatik eşlemeyi aktif hale getirip yapıyorum ama video formatından dolayı telefona atılmadı orada kaldı dediğim gibi hala orada nasıl sileceğimi bilemedim
itools deneyeceğim bakalım -
itools kurdum denedim gerçekten itunes a göre daha rahat kullanımı var ama yindede itunesta o oyun dosyalarını ve film atığını silmeyide öğrenmek isterim.. -
Arkadaşlar sorumun cevabı hala bulunmamıştır.. -
soru güncelliğini korumaktadır hala itunes ile bağlandığımda bu dosyaları görmekteyim.. -
arkadaşlar hala çözüm bulamadım..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X