Şimdi Ara

iTunes Kullanımı Ve Onunla İlgili Sorular { Ana Başlık } (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.702
Cevap
6
Favori
357.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: demiralay27

sorumu sorduktan sonra biraz daha uğraştım ve şöyle bir çözüm buldum. itunes daki müzik listelerimi ve videolarımı tek bir listede birleştirdim. sonra burn disk yaptım ve tüm herşeyi (fotoğraflar hariç) dvd ye kaydettim. tabi bu arada 2 dvd kullandı. 5,4 gb kadardı galiba. bende gideceğim yere bu diskleri götürecem oradan geri yükleyecem. başka bir yöntem bulamadım. daha iyi bir yöntemi olanlar paylaşırsa sevinirim. teşekkürler.

İyi de zaten başka bir bilgisayara taktığın zaman itunes programı yoksa sadece şarj edebilirsin i tunesi de mi kullanmak istiyorsun
  • Arkadaşlar benimde bir sorum olacak : diyelimki bir albüm tamamen attık albüm klapağını oluşturmak için tüm şarkıları tek tek get info diyip mi düzenlememiz gerekiyo ? tek bir işlemde albüm kapağını nasıl oluştururuz ? Bir diğer sorum benim attığım full albümler ipod da albümler kısmında çıkmıyor ? nereye atmam lazım albümler kısmında çıkması için ?
  • evet amacım başka bir bilgisayarda itunes kullanmaktı. ancak böyle bir çözüm buldum. senin soruna da şunu söyleyebilirim. öncelikle albümdeki tüm parçaları seçiyorsun. sonra get info. arayüz karşına çıktıktan sonra artwork kutusu var. oraya çift tıklayım albüm kapağını ekliyorsun ve uygula diyorsun. böyle aynı albümün parçaları için tek bir albüm kapağı seçmiş oluyorsun. ben böyle yapıyorum. muhtemelen daha etkili bir yöntem vardır.
  • ya nasıl film atıcaz pekii
  • Öncelikle attığın film mp4 formatında olmalı . Eğer mp4 değilse ör. Total Video Converter türü bi program ile çevireceksin. Daha sonra itunesde video kısmına sürükleyip bırakırakınca videon ipoduna yüklenmiş olacak
  • yaw biri yardım etsin yeni nesil ipod nano 4gb lık aldım müzik yğkleyebiliyorum ancak video ve fotoğraf atmak istediğimde required disc gibi sacma bir hata veriyor yardımcı olabilicek warmı simdiden teşekkürler...
  • i-tunes ne biçim bir prog. dur

bluetooth brogramı bile daha gözel neyse üstüne ok bitti bunda bir sey yaparsın bütün müzükleri silinir falan nıt nıt nıt
  • ya arkadaşlar bu itunes da yaptığımız listedeki müziklerin bitrate lerini belirli birşey yapıp ipoda kendisi eşitlemesi gibi bir durum var mı yoksa tek tek gidip bitrate mı düzenlicez?
  • quote:

Orjinalden alıntı: surrealll

merhaba arkadaşlar

iTunesda albüm kapağı koyma varmı varsa nasıl yapılıyor ???

teşekkürler...

Edit:birazcık kurcaladıktan sonra buldum yinede herkeze teşekkürler

Nasıl yaptın ? Album kapagı konusunu açıklıycak olan varmı :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: IIREMM

quote:

merhaba arkadaşlar

teşekkürler...

iTunesde parcanın üzerine ters tıkla/get info/artwork kısmından istediğin resmi yukleyebilirsin

• arkadaşlar benim sorunun itunes ile degil ama yinee sorayım...
    Kardeşim ipodu kurcalarken ayarlardan ses sınırı yazan yere girmiş ve oyun zannedip kurcalamaya başlayınca ses sınırını aktif etmiş ve şifre ilede kilitlemiş... restore etmeden başka ne yapabilirim... ses sınırını hiç kurcalamadan sesleri yukseltebilecegim program falan var mı?
    Birde retore edince neler siliniyor sadece müzikler mi yoksa hersey mi flash bellek olarak kullandıgın bilgilerde gider mi?

Bu arada ipodum 5G 30gb...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sLevin

quote:

Orjinalden alıntı: IIREMM

quote:

merhaba arkadaşlar

teşekkürler...

iTunesde parcanın üzerine ters tıkla/get info/artwork kısmından istediğin resmi yukleyebilirsin

Teşşekkür ederım.. album kapagını kendım bulup tanıtmaz zorundayım öleyse..
    Bende otomatik netten kendı buluyo sanıyoodumm... :(

Podcasttan nasıl faydalanabılrım fikri olan varmı arkadaslar.
    Ben mesela sabah gazatesının haberler bölumunden faydalanmak istiyorum..
    Ama bunu ituneste nasıl tanıtacagımı çözemedım..
    Yardımcı olursanaız cok sevınırım :)

• arkadaşlar yardım...

ıtunes ilk kurulurken bilgisayarı tarayarak müzik ve mp3' leri library' e ekledi.
    fakat zamanla bunların içinden sildiklerim oldu, itunes' un tekrar bilgisayarı tarayarak libraryde bulunan dosyaları güncellemesi için ne yapmam gerekiyor??

şimdiden teşekkürler
  • öncelikle bana aradağım her konuda büyük yardım sağlayan donanım haber modları ve kullanıcılarına teşekkürler.
    şöyle kabaca göz gezdirdim beyler şunu belirteyim itunes karışık gibi görünse de biraz kurcalayınca herşeyi ortaya çıkıyor.
    çok kabaca bir kullanım anlatayım sizlere:
    öncelikle itunesda bu alt taraftaki listeler kafanızı çok karışıyorsa silin kendiniz bir tane ekleyin
    -mp3 ve video için LIBRARY e dosyaları kendi klasörüne sürükleyin.
    -daha sonra buraya gelen mp3leri kendi oluşturduğunuz yada var olan bir PLAYLIST içine sürükleyip bırakın.
    -bu dosyaları ipod a aktarmak için ise programda belirlen device bölümündeki ipodunuzun music sekmesine girip orda sync yapılcak playlisti seçip apply (tam hatırlamıyorum) yada sync yapın bu kadar.
    benim sorunum i tunes ile ilgili.
    yeni nesil ipod nano 4gb aldım ve masaüstü bilgisayarımla senkronize çalıştırmak istediğimde bir şarkı atmam bile 4-5 dakkiya buluyor ve hatta bazen de atmıyor.bu süre düşününce çok fazla ve bu apple simgesi olan yerde kopyalandığına dair bir bilgi bile olmuyor.
    arkadaşımın dizüstü bilgisayarına programı kurup bağlayınca anında yani büyük bir hız artışıyla şarkıları ipoduma attı.
    sorunum çok büyük ihtimalle benim bilgisayarın usb leriyle ilgili.yakın bir zaman önce format attmıştım.USB 2.0 gibi bir driver yüklemem gerekir mi?
    bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.

• soulmate arkadşımız belki bize de yardım eder diye, ipod nano 3g topiğine yazdığımı buraya da yazıyorum...

yerli albümlerin "albumart"larını bulabileceğiz bir yer biliyor musunuz arkadaşlar?...
  • Lütfen bana yardım edin.Ben iTunes'ın son versiyonunu indirip yükledim.Ben her zaman iTunes Store'a girp yeni çıkan müzikleri takip ederdim.Ama yeni versiyonu yükleyince iTunes Store'a girememeye başladım.iTunes Store'a basınca çıkan yazı şu "iTunes could not connect to the iTunes Store.The network connection timed out.Make sure your network settings are correct and your network connection is active,then try again" sanırım bağlantı ayarlarıyla ilgili bir sorun.Ama ben internet sayfalarında gezinebiliyorum.Lütfen yardım edin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: foxhound

soulmate arkadşımız belki bize de yardım eder diye, ipod nano 3g topiğine yazdığımı buraya da yazıyorum...

yerli albümlerin "albumart"larını bulabileceğiz bir yer biliyor musunuz arkadaşlar?...

images.google.com

Maalesef uğraşmanız lazım.

daniel_

dediğin gibi bağlantı ayarları ile ilgili bir sorun.Internet bağlantın da yavaş olabilir.

keramos

Consolidate Library seçeneği var yukarıda Advanced sekmesinde.

Arkadaşlar yaz geldi, ben muhtemelen başlığa daha sık bakabilicem. Ancak ltfen mesaj atmadan önce önceki sayfaları destek.apple.com'u okuyun. Bir not daha, maalesef elimde converter yok. Mac kullandığım için bildiğim tek program yani kullandığım Handbreak.
  • soulmate benim iki tane bilgisayarım var.Masaüstü olan iTunes store'a giriyor fakat dizüstü olan girmiyor.iTunes'un internet ayarlarına baktım fakat hiçbir şey yapamadım.
  • Valla bilemiyorum bir virus programi da sebep olabilir tahminimce
  • soulmate benim bilgisayarımda bi önceki sürümde iTunes Store açılıyordu.Ama en yeni versiyonda açılmıyor.Neyse çok teşekkürler.Yine yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daniel_ -- 19 Mayıs 2008; 16:21:52 >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.