Beyler i-tunes çok karışık bi program. Aynı şarkıyı 2 defa bile ekliyor sinir bozucu ve yavaş. Acaba i-tunes den başka güzel bi yazılım varmı i pod touch için ? Bide ben library altındaki müzikleri silersem bişey olurmu ?
quote:
Orjinalden alıntı: drekmen
arkadaşlar lütfen yardım edin. itunesin enson versiyonu olan programını yükledim . Ama windows açmıyor. İtunes bir sorunla karşılaştı. kapatılması gerekiyor diye hata mesajı veriyor. deliricem ya bu kaçıncı yüklemem. bir diğer sorunumda ipodumun yazılımını değiştirdim eski haline nasıl getirebilirim. şimdiden teşekkürler.
senin sorununun quick time ı çalıştıramamandan dolayı itunes un çalışmaması
quick time ı çalıştırmayı denersen göreceksin ki çalışmayacak
quick time ı yeniden kur diyeceğim ama hemen sevinme silemeyeceksin quick time ı hata verecek
1. Click Start > Run and type %windir%\system32. Click OK.
2. Delete the QuickTime folder Delete the files QuickTimeVR.qtx and QuickTime.qts
3. Go back into Add/Remove Programs and try to uninstall QuickTime. You should be able to now.
bu adımları yapıp quick time ı sil sadece quick time ın setupını(itunesla beraber geleni değil) indir apple ın sitesinden ve tekrar kur
sorunun büyük ihtimalle hallolacaktır
arkadaşlar ıpod touch kullanıcısıyım ıtunes tan bazı sarkılar yukneıo bazılarıda ıpodum sync ın progress yazısı yanıo ama hemen sonra gıdıverıo yanı yuklenmıo ayar oldm bı yardımcı olursanız sevinirim
arkdaşlar bende ipod nano 4gb lık modelinden var. alet pc ye bağlıyken çalışıyor ama pc den kablosunu çekince kitleniyor. tekrar pc ye takınca normal çalışıyor, itunes falan açılıyor ama pc ile bağlantıyı kestiğimde en son hangi ekrandaysa o şekilde ve ekran bozuk olarak kitlenip kalıyor. neden böyle yapar acaba. restore de yaptım ama düzelmedi.
daha cihazı ilk defa kullanıcam yani kutusunu yeni açtım ve cihaz geçen sene alınmıştı. pili kurumuş olabilirmi acaba?
arkadaşlar programı ipodun içine mi kurcam :D
Ya ben şimdi pc değiştirdim . Şarkıları atcaktım . Bütün şarkılar silinmiş ... Sonra bi daha atmaya çalışırken İpod not be synced required disk not found diyor ardından devices not found diyor.. Ne yapmam gerek ?¿... Derdime çare baytarım yok
Arkadaşlar şimdi i-tunesi restore ettim . ama şimdi 7.1.1.4 ü yüklüyo onu indirirsem sorunum çözülür mü ? Yoksa ben boşunamı 1 ytl werdim ipodaa
quote:
Orjinalden alıntı: SubzeroX_
Arkadaşlar şimdi i-tunesi restore ettim . ama şimdi 7.1.1.4 ü yüklüyo onu indirirsem sorunum çözülür mü ? Yoksa ben boşunamı 1 ytl werdim ipodaa
Beyler benim itunes ile ilgili bir sorunum var bilgisayarım itunes 7.4 ü acıyor fakat 7.5 ve üstünü yüklediğim zaman itunes acılmıyor ve görev yöneticisinden işlemini sonlandırmaya calıstıgımda bu program yanıt vermiyor diyor. Bunun nedeni ne olabilir acaba?
Merhaba arkadaslar ben İpod nano 3. nesil 8GB aldım. İlk defa ipod kullanıyorum. Bilmedıgım çok özellıık var... muzik yüklüyebılıyorum.. Film izliyebılıyorumm.. Bunlarda sıkıntım yok ama resım yukluyemıyorum.. İtunesta nasıl yapacagımı anlıyamıyorumm.. Bana yardım edermisiniz.. ?? Önce bu sorunu çözeyıımm sonra digerlerını yavas yavass sorcam
selam arkadaslar
bende yenı 4GB ipod nano aldım , ilkkez bugun sarz etmek ve itunes i yuklemek için ugrasıyorum , bir yandan da forumu okuyorum..yannız suan cihaz bılgısayara baglı , ituneside yukledım , yannız ipod ekranında sadece '' baglı , baglantıyı kesıp cıkarın '' seklınde bır yazı var.sarj olup olmadıgını yada sarkıları yukleyıp yuklemdıgını nasıl anlarım , illa bılgısayardan baglantısı koparıp , içine bakmayamı çalışayım , sonrasında şarja devam etmesi için geri takmam sorun yaratmazmı..suan ipod tusları cevap vermiyor .. donma denılen olay yoksa bumudur ?
tesekkürler
Bitter end merhaba.. bende yenı kullanıcıyıım.. Senın söledıklerın normall.. O zaten şarj oluyo o şekılde.. pile bakarsan elektrıkk göruntusu vardırr.. için rahat olsun.. Bende bılmıyorduumm... ama artık bılıyoorum.. PC de donanımı kaldırdıgındaa bırazcık bekledıgınde zaten pil şekli cıkıyoorr.. 2.5 saate kadar pil dolu uyarısı verır. ben cok cıkarıp takıyoorum.. ama dogru bişi degill.. pilin ömrü azalıyomuşşş.. Sen benım gıbı yapma :)
herkese merhabalar bir arkadaş : iTunesda iPodu bağladığında çıkan ekrandan enable disk use yap.Bigisayarım da gozukur ipodun dedi.ipodtouch ı pc bağlayınca böyle bişe çıkmıyor,kısacası ipodtouch ı flash bellek gibi nasıl kullanırım. ipod touch a klasörler halinde resim yüklüyorum.ancak sonraki resim yüklememde eski resimler siliniyor eski resimler silinmeden nasıl yaparım? şimdiden tşk.
quote:
Orjinalden alıntı: Mrenace
Beyler benim itunes ile ilgili bir sorunum var bilgisayarım itunes 7.4 ü acıyor fakat 7.5 ve üstünü yüklediğim zaman itunes acılmıyor ve görev yöneticisinden işlemini sonlandırmaya calıstıgımda bu program yanıt vermiyor diyor. Bunun nedeni ne olabilir acaba?
suna bi yardım lütfen gerçekten cok ihtiyacım var...
arkadaşlar ipoda itunesle şarkılar atıyorum ama ipodda şarkıyı çalmıyo :(
şarzı kontrol ettim. hafızayada baktım şarkılar gidiyor, ipodda da sorun yok ama sorun ne çözemedim. kafayı yicem ya saatlardir uğraşıyorum.....
arkadaşlar geçenlerde ipod touch 8gb aldım. alet süper. i tunes ile şarkı video ve resim atabiliyorum ama bir türlü program atamıyorum. apple sitesinden download bölümündeki programları nasıl atacam, bilenler yardımcı olabilirse çok sevinecem... yoksa kafayı yememek elde değil...
yha bnd bşi sorcm yeni ipod nano 3çnesil aldm ama itunesten şarkıları seçiorm yükleyemiorm nerelere basmam gerkio yardım edresenz çok swnrm şimdiden teşekkürlrr:D
merhaba benim sorum şu. yakında şehir dışına çıkıcam. ipod touchu da yanımda götrücem. yanlız gittiğim yerde ipodu bilgisayara bağladığım anda şarkılarım ve videolarım, fotoğraflar silinecek. bunu engellemenin bir yolu varmı. yani şarkılarım gitmeden başka bir bilgisayardan şarj ve yeni şarkı ekleme imkanım var mı? yanıtlarsanız sevinirim. eğer daha önce sorulmuş bir soru ise kusura bakmayın.
sorumu sorduktan sonra biraz daha uğraştım ve şöyle bir çözüm buldum. itunes daki müzik listelerimi ve videolarımı tek bir listede birleştirdim. sonra burn disk yaptım ve tüm herşeyi (fotoğraflar hariç) dvd ye kaydettim. tabi bu arada 2 dvd kullandı. 5,4 gb kadardı galiba. bende gideceğim yere bu diskleri götürecem oradan geri yükleyecem. başka bir yöntem bulamadım. daha iyi bir yöntemi olanlar paylaşırsa sevinirim. teşekkürler.