Şimdi Ara

iTunes Kullanımı Ve Onunla İlgili Sorular { Ana Başlık } (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.702
Cevap
6
Favori
357.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben 2 yıl önce ipod video almıştım ancak 15 günde aleti yedim.Bilkoma yolladım anakart yanmış dediler.136 Euro istediler. bende yaptırmadım.şimdi gitti gidiyordan aldım bir tane daha ipod video.
    Arkadaşlar ben canlı müzik yapıyorum.ama bazende disco ortamı istiyorlar.işte orda ipod farkını görüyorsunuz.
    Arkadaşlar ben ipodumun senkronizsyon ayarlarını yapamıyorum.ipodumu pc ye bağlıyorum. itunes ipodumu görüyor.ipod 30 gb video yazıyor orayı tıklıyorum. düzen menüsündeki seçenekleri tıklıyorum ama ipod başlığı diye birşey göremiyorum.
    acaba senkronizasyon ayarlarını nasıl yapabilirim.
    teşekkürlerrrrrrrr
  • ''senkronizasyon ayarı'' derken ne demek istiyorsunuz, biraz daha açarsanız sevinirm.
  • Arkadaşlar benim ipoda bir sorun sebebiyle restore çektim. Restore etmeden önce sorun yoktu. Aşağıda ki resimde göründüğü gibi çerçeve içindeki seçenekler kırmızı okla gösterdiğim yerde çıkıyordu. Şimdi çıkmıyor. ne yapmam lazım. Video ve müziklerimi kendim atmak istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

iTunes Kullanımı Ve Onunla İlgili Sorular { Ana Başlık }
  • bir şey değişmemiş, collapse olmuş. kenex'in solundaki oka tıklayacaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: pandistanbul

bir şey değişmemiş, collapse olmuş. kenex'in solundaki oka tıklayacaksın

Valla hocam sinirden ne yapacağımı şaşırdım. Oraya buraya tıklıyorum. Sinirle sync de basmışım. Çok saol. Hemen limewireden şarkıları indirmeye başlayayım.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kenex

quote:

Orjinalden alıntı: ::MetallicA::

quote:

Resimlerim klasöründe seçtiğin (tikli olan) alt klasörlerin içerdüğü resimleri taşır. Yerlerini değiştirirsen bir sonraki eşitlemede resimler silinir. Her bağladığında başvuru klasörüne bakar. Yeni şeyler varsa onları da kopyalar.

Belki yeni resimleri tiklerken eskileri kaldırmışsındır?

Teşekkürler anladım. Ben her seferinde yeni bir klasör açıyordum. Yani alt klasörler oluşturmuyordum.

Peki ben tek pc den bağlanmıyorum. Bu sorun için topicin baya bir sayfasını okudum. İnternet cafeden bağlanıyorum. Aynı resim sorunu bendede var. Misal animals, breakdance,abstract gibi klasörler oluşturdum. Bu klasörlere tekrardan resim atmak istediğimde format çekti. Her bağlandığımda Itunes i kuruyorum. Ama klasörler gözükmüyor. Resimleri nasıl atabilirim?

Include full resolution seçeneğini seçersen resimler silinmez

Hocam daha önce o seçenek görünüyordu şimdi yok. Ne iş anlamadım valla?

• SELAM ARKADAŞLAR.
    BENDE İPOD VİDEO VAR. DÜĞÜNLERDE POP İDTEKLERİ İÇİN KULLANIYORUM.ÇALMAKTA OLAN PARÇANIN 3 SIRA ALTINDAKİ VEYA 5 SIRA YUKARISINDAKİ PARÇAYA GEÇMEK ZOR OLUYOR.BİR ÇALARKEN,PARÇA İSİMLERİNİN BULUNDUĞU MENÜYE GERİ DÖNÜYORUM SONRAKİ ÇALACAĞIM PARÇAYI ÇALAN ŞARKININ ALTINA TAŞIYABİLİRMİYİM AYRICA PARÇA İSİMLERİNİ GÖSTEREN EKRAN 3-5 SANİYE SONRA ÇALMAKTA OLAN PARÇANIN EKRANINA DÖNÜYOR.HERHALDE BENİM SORUNUM. HERHANGİ BİR PARÇA ÇALARKEN, PARÇAİSİMLERİNİ GÖSTEREN MENÜYÜ EKRANDA SABİTLEYEBİLİRSEK VEYA SÜREYİ UZATABİLİRSEK ÇÖZÜLECEK.
    ACABA BÖYLE BİRŞEY MÜMKÜN MÜ? YARDIMCI OLURSANIOZ SEVİNİRİM. TEŞEKKÜRLER
  • kenex: bi screen shot al da fikir sahibi olalım

erenefe: ipod modelini yazmamışsın ama menüyü daha fazla görmek için bir seçenek yok sanırım. çalacağın şeyler belliyse onları evde playliste dönüştürebilirsin. hatta ipodda da dönüştürebilirsin ;)
  • SELAM PANDİSTANBUL KARDEŞİM.SAĞOLASIN BENİM ALET 30GB VİDEO.İPODDA PLAYLİSTİ NASIL OLUŞTURABİLİRİM YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM.
    TEŞEKKÜRLER.
  • şöyle:
    File menüsünden new playlist diyorsun
    listeye bi isim veriyorsun (isteğe bağlı)
    sonra şarkıları klasöre sürüklüyorsun.
    hepsi bu.

ipodu bağlamadan yapıp sonradan ipoda kopyalayabilirsin de.

ipod üzerinde playlist oluşturmak içinse o dediğin şarkı menüsündeyken şarkı üstünde orta tuşa uzun basman lazım. zaten yanıp sönecektir. böylece ipodu bilgisayara bi dahaki bağlamana kadar bütün seçtiğin şarkılar bu playliste geçecek.

diğer bir yolu da -benim çok kullandığım- şarkıya yıldız verme işi. üsttekini yapamadığım durumlarda (örneğin shuffle modda üsttekini yapmak mümkün değil) yapıyorum. çalarken 5 yıldız veriyorum ve bu şarkı my top rated playlistine geçiyor. sonra o playliste gidip birinci yöntemi gene uygulayabiliyorum. en olmadı bilgisayara bağladığımda da düzenlerim ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pandistanbul -- 27 Mayıs 2008; 23:23:10 >
  • ya arkadaşlar bi sorunum var belki sizede olmustur ipod umun içinde ki sarkıları yanlısıkla sildim ama yedeği vardı cd de ordan itunes attım hepsini sonrada ipod un içine attım ama şarkılarımın cogunda kücük albüm resimleri vardı hiçbiri cıkmıo itunes da resim var görünüo ama ipod un icinde cıkmıo 2 ayrı pc de denedim ama bisey farketmedi sizce neden olabilir ??
  • bu alete atmak istediğimiz şarkıya sağ tıklayıp gönder diyince şarkı atamazmıyız ne acayip bir alet bu para var huzur var dedik valla çok huzursuzum yapabilen biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim. teşekkürler.

saygılarımla..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Penti

bendede 30 gb lık ipod var, ipod a atıcaım video yu ipod formatına dönüştürüorum, library e atıorum, itunes hata verip kapanıo, 1 kere atmayı başardım bi video ondada ses çıkmıo sorun nedir?????

quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

videoların hatalı çevrilmiş...iTunes sadece videoların iPod'a uygun olmadığında hata verir....Daha doğru bir yazılımla (Videora,Jodix) ile videoları uygun olarak çevirmelisin....

slm shady. yaklasik 75 bolum diziyi videora da convert edip itunes'uma ekledim. yalniz 2 bolumu bir turlu ekleyemiyorum. butun ozelliklerini kontrol ettim digerleriyle ayni. ismini degistirdim, yerini degistirdim, komple folder yapip ekledim, tek tek eklemeyi denedim, import etmeyi denedim, her secenegi denedim. olmadi. senin basina boyle bir sey geldi mi?

• Selamlar, Ipod classic 80 gb kullanıcısıyım, itunes yükledim ve parçaları ilk önce library atıp sonradan sync diyerek atıyorum ipod'a fakat video yüklemeye çalışırken tekrar sync dedim ve tüm music klasörü silindi, sormak istediğim ; parçaları daha rahat bir şekilde ipod un içine atma imkanım varmı ? birde library listesini nasıl silebilirim, hepsini seçme modunu göremedim bu nedenle tek tek mi silmem gerekiyor ? yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler.
  • benim bi sorum olucak

Avi formatı bir videom var itunes e atamiom surukluom movieye olmuo add file diom gine olmuo ben mi kabiliyetsizim itunesimde sorun mu var
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veotaar -- 2 Şubat 2021; 1:0:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: y.ulus

iTunes Kullanımı Ve Onunla İlgili Sorular { Ana Başlık }

arkadaşlar birden ipoda şarkı atarken hepsi silindi ve kapasite aynı şekilde kaldı (şarkılar gidince azalmadı kapasite)
    orada çoğu "Audio" ydu aslında ama o sorun olduktan sonra "other" oldu
    restore de yapamıyorum
    lütfen yardım edin ipod artık hiçbir işlevini yerine getirmiyor

reset le o zaman düzelir herhalde nasılsa sarkılar da gitmis ipod u acmadan reset atılıo du sanırım kitapcıgında yazar

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veotaar -- 2 Şubat 2021; 1:0:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: djumut_123

benim bi sorum olucak

Avi formatı bir videom var itunes e atamiom surukluom movieye olmuo add file diom gine olmuo ben mi kabiliyetsizim itunesimde sorun mu var

cevap yok mu video istiom ben ipodumda
  • Arkadaşlar iTune ve ipod ile ilgili tek sorunum iTunes içerisindeki şarkılarımın çoğunun yanında iTunes un şarkıyı pc de bulamadığına dair bir ünlem işareti vermesi.bu ünlem işaretlerini kaldırmak için na yapmalıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.İyi günler...
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.