Şimdi Ara

iTunes Kullanımı Ve Onunla İlgili Sorular { Ana Başlık } (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.702
Cevap
6
Favori
357.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • canal kardeş walla sen çok beklersın kardeş ben okadar soru srdum konu bile açtım kimse yardım etmıyor :s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutanay -- 23 Haziran 2008; 20:33:37 >
  • slm soulmate ben cauchy..sen ipodun piri olmuşsun sanırım bütün soruları cevaplamışşın...benimde bi kaç sorum var itunesten bilgisayara müzik atamıyorum ve resimleri atarken eskiler siliniyor onu nasıl yaparım..şimdiden teşekkürler..
  • cauchyden slm....itunesi aç kendi ipodunun üzerine tıkla ordaki summery seçeneğini seç altta manually manage mode music....
  • Arkadaşlar sorularınızın pek çoğu önceki mesajlarımda var.
    Ayrıca converter ve video ile ilgili sorunlarınıza yardımcı olamıyorum çünkü windows üzerinde stabil çalışan bir prgoram bilmiyorum. Mac kullanıcıları için ise handbrake'i öneririm.

Bir de çözüm bulamayınca hemen galeyana gelmeyin. Özel mesajlara ve mail kutuma bakıyorum. Yardım etmeye çalışıyorum. Pek çok sorunda ilk aklınızda iPod bozuk seçeneği gelmesin. Sorunların %95'i yazılımsal, iTunes üzerinden hallolacak sorunlar.
  • Arkadaşlar merhaba.

iTunes yükledim bilgisayarıma.Ancak hard diskimde bulunan şarkıların tamamına yakınını bozuk olarak çalıyor.iPhone'a attığım zaman da çalmıyor.Birkaç şarkıyı sorunsuz olarak çalıyor.

Ne yapabilirim?

Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulmate

Arkadaşlar sorularınızın pek çoğu önceki mesajlarımda var.
    Ayrıca converter ve video ile ilgili sorunlarınıza yardımcı olamıyorum çünkü windows üzerinde stabil çalışan bir prgoram bilmiyorum. Mac kullanıcıları için ise handbrake'i öneririm.

Bir de çözüm bulamayınca hemen galeyana gelmeyin. Özel mesajlara ve mail kutuma bakıyorum. Yardım etmeye çalışıyorum. Pek çok sorunda ilk aklınızda iPod bozuk seçeneği gelmesin. Sorunların %95'i yazılımsal, iTunes üzerinden hallolacak sorunlar.

altyazı ile video yu ipod a atmak için programmı lazım acaba ? itunes üzerinden olmazmı böle birşey bişeyler okumuştum sanki alt yazı ile video falan aynı isimde olması gerek die birşey ama devamı yoktu ?

• Altyazılı Convert etmek an mantıklı çözüm olacaktır.Bu şekilde işleyen bir prgoram bulabilirseniz en sağlıklı yolu tercih etmiş olursunuz.

Ayrıca iTunes içindede minik bir converter var ancak çok çok başarısız. Yarım dakikalık .mov ya da iTues'un okuyabildiği diğer formatlarda videolarınız içi kullanılabilir ancak. Onlarda bile soru yaratabilir gerçi ama denemek isteyen;

iTunes'a videoyu yu atın. Çıkmıyorsa video, baştan kaybettiniz zaten. Video çıktıysa, iTunes formatıda, ama iPod'a uyumlu olmayabilir demektir bu. iTunes üzerinde videoya sağ tıklayın convert for iPod seçeneği ile işlemi gerçekleştirin.Ama dediğim gibi video sorunlu olabilir, işlem uzun sürebilir. Çok başarısızdır ve sadece iTues'un okuyabileceği şekildeki videolarda geçerlidir.

@Nhya,

Böyle bir problemi ilk kez duyuyorum. Biraz daha açıklar mısın? Şarkıları başka bir Player da denedin mi mesela? Ya da iTunes'u yeniden kurmayı. iPhone'da da çalmıyorsa şarkıların bir format hatası ya da koruması olabileceğini düşünüyorum. Eğer imkanın varsa bir orjinal cd'yi çek bilgisayarına iTunes üzerinden, o şarkılarda da sorun oluyor mu bak...
    Bir de son sürüm olduğua emin ol iTunus'un.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulmate -- 24 Haziran 2008; 16:12:21 >

• soulmate bir sorum daha olucak kusura bakma ama total video converter ile altyazı ve videoyu birleştirme şansımız yokmu ? tekrar teşekkürler...
  • Dediğim gibi tamamen sizin tecrübenize kalmış .Converter ile ilgili soruları cevaplamıyorum, çünkü cevaplayamıyorum,konuyu bilmiyorum, programları hiç kullanmadım.(Cevab veremedi)
  • yinede teşekkürler ipod ile ilgili bir sorun yaşarsam danışacagım ilk kişilerden birisiniz teşşekürler
  • arkadaşlar, ben ipoda her müzik atışımda, tek şarkı bile olsa determining gapless information uygulamasına başlayarak şarkıları tek tek gözden geçiriyor. bunu engellemenin bi yolu var mı?..
  • Soulmate slm,

Şarkılar başka herhangi bir programda çalıyor,itunes son sürüm onda da sorun yok.Ayrıca yeniden kurdum aynı sorunla karşılaşıyorum.

Sorun şu ki itunes kurulduktan sonra hard diskimdeki bütün şarkıları alıyor.Ancak şarkıların çok azını sorunsuz çalabiliyorum.Diğerleri çok bozulmuş bi şekilde çalıyor ve iphone da çalmıyor.İlk defa böyle bişey geldi benim başıma,çözemedim.

İlgine teşekkürler..
  • Bende analmadım yahu. Şarkılar korumalı olsa hiç olmaz.. dur bakalım, zaman ver, çözerim inşallah. Bu arada Gapless information için bir çözüm yok....
  • Neyse soulmate canın sağolsun

Kolay gelsin.Eyvallah...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nhya

Neyse soulmate canın sağolsun

Kolay gelsin.Eyvallah...

Şöyle bir şey dee. O bozuk şarkılardan birine; sağ klik, convert song to ''x''-format ne diye yazıyosa- convert et şarkıyı ve covert edilmiş şarkıyı çal. Bakalım olacak mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: canal

arkadaşlar, ben ipoda her müzik atışımda, tek şarkı bile olsa determining gapless information uygulamasına başlayarak şarkıları tek tek gözden geçiriyor. bunu engellemenin bi yolu var mı?..

tek tek taramak zorunda çünkü şarkıları ipod a atıyor böle tarıyo. ayrıca bütün mp4 leri felan kendı alıyo ipod içine bunu durduramıyoruz sanırım
  • Soulmate şöyle bişey daha buldum;

"Sağ tuş/get info" yaptığım zaman, "summary" sekmesinde,"encoded with" kısmı boş olan şarkılar bozuk çalıyor.Aynı yerde itunes sürümü,quicktime vs yazan şarkılarda sorun yok.

istisnaları var ancak biçoğunda bunu görüyorum.
  • O zaman şarkılar DRM korumalı. Yahu merak ettim. Kaynağı nedir bu arşivin?LimeWire falan mı?
  • soulmate acaba ipod a attıgımız videoları sıralayabiliomuyuz yapabiliosak nasil yapabilirz? teşekkürler...
  • Sıralama derken?

Kategori yaparak gerçekleştirebilirsin.Anladıım kadarıyla dizileri falan sırasıyla dizmek istiyorsun. Bunun için video'nun üstüne sağ tık. get info ordan options sekmesie bas orada zaten seçenekleri göreceksin. Tv show yapıp, bölümleri girebilrsin. Ya da başlarına numara koyabilrsin videoların.

Bunun için episode ve season number seçenekleri de çıkacaktır Onları kullan derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulmate -- 26 Haziran 2008; 10:53:20 >
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.