Şimdi Ara

iTunes Kullanımı Ve Onunla İlgili Sorular { Ana Başlık } (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.702
Cevap
6
Favori
357.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: soulmate

Sıralama derken?

Kategori yaparak gerçekleştirebilirsin.Anladıım kadarıyla dizileri falan sırasıyla dizmek istiyorsun. Bunun için video'nun üstüne sağ tık. get info ordan options sekmesie bas orada zaten seçenekleri göreceksin. Tv show yapıp, bölümleri girebilrsin. Ya da başlarına numara koyabilrsin videoların.

Bunun için episode ve season number seçenekleri de çıkacaktır Onları kullan derim.

aynen dedigin gibi diziyi sıralamak istiordum lost dizisini malum 4 sezon karısık olursa görüntü kirliligi olucaktı ve benim için zor olucaktı simdi bu dediginiz işlemi deniycem teşekkürler...

• yeni bir soru sorayım acaba dvd den ipod classice e nasil filmi atıcaz cevaplar için şimdiden teşekkürler...
  • selamlar! ben ipod classic kullanıyorum ve ona müzik, fotoğraf, video yükledim.ancak voltaj düşüklüğünden dolayı bilgisayarım bozuldu ve format atıldı. apple nin verdiği cd den itunes i yükledim ve daha sonra son sürümünü internetten indirdim.ben itunes ten ipoduma şarkı aktarabiliyorum ancak bilgisayarım bomboş tüm dosyalarım ipodda.ipod dan da itunes e hiçbirşey atamıyorum, olmuyor ! itunes sağ köşesinde options barı da yok, ne yapacağımı şaşırdım ! ipoddaki bilgilerimi internetten tekrar yüklemem çok zor, lütfen bana yardım edin !
  • slm soulmate,

DRM koruması olduğunu düşünmüyorum ama bi şekilde bu arşivi yenilememin zamanı geldi.CD'den eklediğim yeni parçalarda hiçbir sorun olmadı.Biraz fazla uzattım ben bu konuyu.

Teşekkürler herşey için.
  • ipod'um pazartesi antalyada oluyor...
    aranıza katılıyorum...
    80gb classic siyah...

itunes yükledim...ancak sorularım war...

yaklaşık 25GB müzik arşivim var...bunları sıralı,düzgün bir şekilde atmak istiyorum...
    ne yapabilirim? kısa we zahmetsiz olarak..bazılarında variours artists fln diyor...tek tek elle yazacak mymm? bunları düzeltecek bi program var mı?
    kısaca çöplük gibi yapmk istemiyorum.biraz derli toplu olsun...

yardımlarınızı bekliyorum..bu topiği baştan sona bi okym ben:)
  • 8 Gb lık touch aldım sonunda..

Müthişş bişey...İtunes programının mantığınıda çözdüm gibi bişii
  • arkadaşlar itunesdeki bilgileri saklamanın bir yolu varmı yani format attığım zaman i tunesi tekrarmı doldurmak zorundayım?:S
  • tecrübeli insanlaaarrr..
    sorularımıza cevap lütfen...
  • ya ben bu yüklenilen şeylerin nasıl kaldıralacağını beceremedim...nasıl yapcaz?
    örnek:
    işyerimde itunes kurulu..yolda dinlemek için geçici şarkı attım..eve gidince hepsini silip cillop yeni şarkılar fln yapcam:) napiym?
    çok mu salakça oldu soru ?
  • abi şu itunes'da attığım şarkıları nasıl siliyorum? delirceeeemMMMMMM ..
    ve fotoları...silinmiyo ya:d komik:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: cco

abi şu itunes'da attığım şarkıları nasıl siliyorum? delirceeeemMMMMMM ..
    ve fotoları...silinmiyo ya:d komik:D

beyefendi bukadar sinirli olma :D:d çok basit bu itunes bukadar nıe sinirlenıyorsunzu anlamıyorum !!! foto yukleyıp silmesi biras karışıkta ben muzık sılmeyı söyliyim. şimdi itunes açılınca musıc dosyasında bütün şarkıların gözüküyo istemediğin şarkıların üstüne tıkla delete yap bukadar basit ama direkt çıkartma ipodu. ipod unun isminin üstüne sağ tıkla sync de sora kapat itunes i ve çıakrt ipod u bu kadar .
    resim silmekte ipod unun üstüne gel ortada photo ya bas masaüstünde felan bi foto albümü oluştur. photoya basınca bi bölüm açılcak ordan seç o klasörü sol altta sync var ona tıkla bukadar şimdi laptopdayım burda itunes yok pc ye geçince daha ayrıntılı anlatırım

• kutanay çok teşekkür ederim..
    rahatladım:)
    marijuanalı kek yemiş gibi oldum walla
  • quote:

Orjinalden alıntı: cco

kutanay çok teşekkür ederim..
    rahatladım:)
    marijuanalı kek yemiş gibi oldum walla

reca ederim siz çok bekledınız galiba yardım edilmeyi bende çok bekliyordum ama kımse elımden tutmadı itunes i kendım öğrendım ama dier sorunlarımda war walla konu açtım sorular sordum kısme yardım etmedı bızım gıbı ınsanlar zor bulunur :D:D:d
  • Arkadaşlar yeni ipod touch edindim. Fakat tam olarak bazı şeyleri bilmediğim için nimetlerinden tam olarak yararlanamıyorum Bana msn yoluyla yardım edecek bir hayır sever olursa sevinirim. Forumdaki yazıları okudum ama hala itunes yoluyla video, oyun, fotoğraf gibi şeyleri yükleme konusunda başarısız oldum. Yardımlar için şimdiden çok teşekkürler..
  • butun yazdiginiz cevaplari okudum, denedim fakat hicbir sey anlamadim (herkes lafi eveleyip geveliyo)
    1l)itunes a nasi foto muzik video eklenir
    2)hadi yukledik diyelim nasi silinir?

lutfen lutfedipte cevap veren olursa acik,sade anlatsin!

saygilarimla,
    fakiramagururlu
  • quote:

Orjinalden alıntı: fakiramagururlu

butun yazdiginiz cevaplari okudum, denedim fakat hicbir sey anlamadim (herkes lafi eveleyip geveliyo)
    1l)itunes a nasi foto muzik video eklenir
    2)hadi yukledik diyelim nasi silinir?

lutfen lutfedipte cevap veren olursa acik,sade anlatsin!

saygilarimla,
    fakiramagururlu

demişsin arkadaşım elimden geldiğimce anlatcam

ipodunu takıyosun, itunesa giriyosun devices bölümünde ipodunu görüyosun ve tıklıyosun. Photos bölümüne giriyosun.
    Orda fotoğraf albümlerini göreceksin.Üstündeki işaretleme yerlerinde mutlaka All Photos işaretlidir. Ben pek inanmam o All Photos'a
    o yüzden selected foldersa tıklarım istediğim albümleri seçerim. mesela ipoda koymak istediğin resimler olmayabilir. o yüzden ipoda koymak istediğim resimleri ben yeni bir klasör açıp oraya kopyalarım[resimlerim de koymak istediğim resimler için yeni bir klasör açarım).böylece klasörümü itunes'ta ordan seçerim. sende öyle yaparsan daha basit olur. işte istediğin albümleri seçtikten sonra sync dedikten sonra fotoğraflar yükleniyor.

silmek içinde yanındaki işareti kaldırman yeterli.

ben dedğim gibi resimlerim dosyası içine ipod'a koymak istedğim resimlerim için bir klasör açarım oraya istediğim resimleri kopyalarım. itunesta klasörümü işaretlerim sync derim ipoduma yüklerim. bir resim falan silmek içinde resimlerimde oluşturduğum klasörden istemedğim resmi çıkartırım itunestan yine sync derim olur biter. klasörü toptan silmek içinde yanındaki işareti kaldırıp sync derim.

benim olay budur sanada yardımcı olmuşumdur umarım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi işkembe -- 3 Temmuz 2008; 12:44:39 >

• hay ben bu itunes'ın...
    benim 15.4 gblık arşivim gitti..
    işyerimdeki PCye 2-3 gb tikiKevaşe madonna şarkıları atmıştım...erase and sync dedim..
    gitti herşyel:D
    ama demeden nası atılırdı bilmiorum...
    off off of*!
  • geçmiş olsun cco

oluyo valla böyle şeyler, şu itunesları biraz akıllı yapsınlar

çok mu şey bekledim apple'dan
  • bu en her açtığımda en baştan 0lıyo ya!
    şarkılara bilgi gidrim tetek 50tane
    gene pcdeki duranı kopyalıyor niye update ediyorki pcyle kendini
    sadee ekelmek istiyorum başka bişey değil.
    itunes harici program bilen var mı?!
    bu kadar afedersiniz ama boktan bir program olmaz.
    movie ekliyecem müzikleriniz silinir diyo ne büyük bir dangalaklıktır ya!!

edit:
    unutmdan bir üst konu olmuşsa b konu bari il sayfayı biraz toparlasanız!20sayfa okuycak halimiz yok heralde.herşey nasıl yapılır nasıl başlanılır diye bir rehber hazırlanması gerek!!!
    kimse yapamzsa zaten 2,3 aya şu işi tamamen çözdüğümde ben yaparım ama!
    düzgün bir anlatım yok hiçbiryerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erencan774 -- 3 Temmuz 2008; 16:53:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: erencan774

bu en her açtığımda en baştan 0lıyo ya!
    şarkılara bilgi gidrim tetek 50tane
    gene pcdeki duranı kopyalıyor niye update ediyorki pcyle kendini
    sadee ekelmek istiyorum başka bişey değil.
    itunes harici program bilen var mı?!
    bu kadar afedersiniz ama boktan bir program olmaz.
    movie ekliyecem müzikleriniz silinir diyo ne büyük bir dangalaklıktır ya!!

edit:
    unutmdan bir üst konu olmuşsa b konu bari il sayfayı biraz toparlasanız!20sayfa okuycak halimiz yok heralde.herşey nasıl yapılır nasıl başlanılır diye bir rehber hazırlanması gerek!!!
    kimse yapamzsa zaten 2,3 aya şu işi tamamen çözdüğümde ben yaparım ama!
    düzgün bir anlatım yok hiçbiryerde

ap

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.