Şimdi Ara

iTunes Kullanımı Ve Onunla İlgili Sorular { Ana Başlık } (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.702
Cevap
6
Favori
357.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Feel The...

Arkadaşlar bu yeni indirdiğim itunes de(son sürüm galiba) müzik listesi yapmak istiyorum albümün kapak resmi olucak kare kare tıklayınca albüm lisste olarak karşıma çıkacak ama yapamadım bir türlü yardımcı olursanız sevinirim.Bir de yeni itunes flac dosyalarımı çalabiliyor artık eskisi çalmıyordu sevindirdi beni.

müzik listesi yapmak için itunes' un en sol alt köşesinde bulunan + tuşuna basıyoruz. Daha sonra bu listeye istediğin ismi verebilirsin. Bahsettiğin kare kare albüm kapağı görünümü de itunes' da sağ üst köşede arama kısmının yanında bulunan butonlar ile yapabilirsin. Sağdan ikinci buton istediğin kare kare album kapağı düzenini gerçekleştirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bynekm

quote:

Orijinalden alıntı: Feel The...

Arkadaşlar bu yeni indirdiğim itunes de(son sürüm galiba) müzik listesi yapmak istiyorum albümün kapak resmi olucak kare kare tıklayınca albüm lisste olarak karşıma çıkacak ama yapamadım bir türlü yardımcı olursanız sevinirim.Bir de yeni itunes flac dosyalarımı çalabiliyor artık eskisi çalmıyordu sevindirdi beni.

müzik listesi yapmak için itunes' un en sol alt köşesinde bulunan + tuşuna basıyoruz. Daha sonra bu listeye istediğin ismi verebilirsin. Bahsettiğin kare kare albüm kapağı görünümü de itunes' da sağ üst köşede arama kısmının yanında bulunan butonlar ile yapabilirsin. Sağdan ikinci buton istediğin kare kare album kapağı düzenini gerçekleştirir.

Bahsettiğiniz yönetimi eski sürümde kolaylıkla yapabiliyordum ama ne olduysa yeni sürümü indirdikten sorna oldu müzikler listeye atılamıyor direk.Ayrıca flac da çalmıyormuş o benim flac sandığım bir mp3 albümüymüş

• O zaman benim de anlamadığım bir sorun ile karşı karşıyasın dostum. Flac çalıyor dediğinde bir an heyecanlandım ama şimdi de çalmadığını söyledin boşuna sevinmişim
  • Selam,

2g 8gb ye sahibim, alet jb li..

Vlc Player yüklemek istediğimde iTunes ile yüklemek lazım diyor iTunes haricinde yüklemiyor, neyse ben de iTunes ile yükledim ancak aletim icinde cydia ile attığım bir sürü uygulama var haliyle. iTunes daki Vlc yi sync yaparak yüklemeye çalıştığımda iPod daki uygulamalar silinecektir uyarısı geliyor ve silmeye başlıyor

Hem uygulamaların silinmemesi hem de Vlc nin yüklenmesini istiyorum bu mümkün mu acaba ?
  • Video klip , film , dizi vs. şeyleri nasıl yükleyebiliriz apod touch'a ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

Selam,

Vlc Player yüklemek istediğimde iTunes ile yüklemek lazım diyor iTunes haricinde yüklemiyor, neyse ben de iTunes ile yükledim ancak aletim icinde cydia ile attığım bir sürü uygulama var haliyle. iTunes daki Vlc yi sync yaparak yüklemeye çalıştığımda iPod daki uygulamalar silinecektir uyarısı geliyor ve silmeye başlıyor

Hem uygulamaların silinmemesi hem de Vlc nin yüklenmesini istiyorum bu mümkün mu acaba ?

Emin değilim ama şöyle olsa gerek: ipodu bilgisayara bağladığında itunes üzerinden ipodunun üzerine tıkladığında bir summary ekranı var, oradan oto sync değil manuall manage ... seçeneğini seçip, Daha sonra vlc yi mouse ile sürükle bırak şeklinde yapabilirsin sanırım dostum. Emin olamadığım nokta uygulamalar sürükle bırak şeklinde yapılabiliyor mu acaba ? Ben herzaman oto sync kullandığım için bilemedim. Bir deneyebilirsin belki...

• Herhangi bir dönüştürücü ile yüklemek istediğin dizi, film vs yi uygun formata (mpeg4 mesela) dönüştürüp daha sonra şarkıları yüklediğin prosedürü takip ederek yükleyebilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: firequer

Video klip , film , dizi vs. şeyleri nasıl yükleyebiliriz apod touch'a ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynekm

quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

Selam,

Emin değilim ama şöyle olsa gerek: ipodu bilgisayara bağladığında itunes üzerinden ipodunun üzerine tıkladığında bir summary ekranı var, oradan oto sync değil manuall manage ... seçeneğini seçip, Daha sonra vlc yi mouse ile sürükle bırak şeklinde yapabilirsin sanırım dostum. Emin olamadığım nokta uygulamalar sürükle bırak şeklinde yapılabiliyor mu acaba ? Ben herzaman oto sync kullandığım için bilemedim. Bir deneyebilirsin belki...

cevap için teşekkürler, ne yazık ki sürükle bırakla olmuyor uygulamalar :(

• google da biraz bakındım yabancı forumlardan dostum ilginç bir durum gerçekten kimisi 2g ile sorunsuz vlc kullanırken kimisi donanım kısıtlaması yüzünden vlc' nin 2g ipod touchlarda çalışmadığından bahsediyor. Vlc ' nin çalışması için işlemcinin arm7 olması gerekiyormuş. Bu yüzden 2g ipod touchlar ve 3g iphonelarda vlc çalışmıyormuş deniliyor.
  • bundan 1 ay önce yüklemiştim cydia yı silip direkt sync yaparak, o zaman senin ipod unda çalışmaz uyarısı vermişti, ama şimdi sanırım güncelleme gelmiş, yüklenebilir duruma gelmiş... ben de anlamadım işin açıkcası...
  • foruma yeni üyeyim umarım doğru yere yazmışımdır.. neyse ipod nano 4 gb kullanıyorum şarkı atmak için açtığımda bi yazı çıktı bende yanlışlıkla onayladım sonra bütün şarkılarım silindi resimler duruyo ama sonra yeniden taktım şarj oluyor ipod simgesi de çıkıyor ama music video podcast gibi kısımlar yok o yüzden şarkı atamıyorum yan tarafta restore diye bişey yazıyo onla mı yapacam yoksa başka bişeyle mi yardımcı olur musunuz lütfen
  • iTunes tan bilgisayarıma indirdiğim oyunları nasıl telefona atacağımı bilmiyorum daha dogrusu beceremedim bı yardımcı olursanız çok sevinirim tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carthhoroz

iTunes tan bilgisayarıma indirdiğim oyunları nasıl telefona atacağımı bilmiyorum daha dogrusu beceremedim bı yardımcı olursanız çok sevinirim tesekkurler.

oyunlar free oyunlar mı? veya k.kartı ile mi aldın? yoksa ..?
  • itunes dan store kısmından authorize this computer
    yaptıktan sonra lıbrary den uygulamaları surukle ıpoda sonra ıpodun ıcınden apps e gır orada tık atıp apply dedıgınde ıcıne atacak ....
    KOLAY GELSIN
  • Müzik Atarken Bu Çikiyor Delirecem : Müzik İsmi ... Error (-50)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrkPowr -- 14 Ocak 2011; 0:46:55 >
  • Bende itunesde hiç bir yazı çıkmıyor. Resimler var sadece İTunes 10.1.1.4 sürümünü kullanıyorum win 7 kullanıyorum sorunu bir türlü çözmedim. XPdede aynı şekilde.
  • Hiçbir yazı çıkmıyor derken ne demek istediniz acaba ? SAdece resimler var derken acaba albüm kapağı resimlerinden mi bahsediyorsunuz ?
  • Arkadaşlar radyo albümleri yada farklı sanatçılardan oluşan bir albümü iphone a attığımda albümler kısmında bir sürü o albümün adından gösteriyor. Çok sinir bozucu bir durum. Bunu çözmenin bir yolu var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boomerang! -- 29 Ocak 2011; 17:26:00 >
  • Arkadaşlar ;

ipod touch 4. nesil aldım pc'm çöktü ve format attım itunes geri yükledim ve sync edicem ama yeni kütüphaneye geçince şarkılar silincek diyor.iPod da ki şarkıları pc ye aktarabilirmiyim ? yada başka ne şekillerde kurtarabilirim acaba şarkıları ? yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boomerang!

Arkadaşlar radyo albümleri yada farklı sanatçılardan oluşan bir albümü iphone a attığımda albümler kısmında bir sürü o albümün adından gösteriyor. Çok sinir bozucu bir durum. Bunu çözmenin bir yolu var mı ?

Hepsinin Albüm Sanatçılarına da aynı adı verin.
    Çözümü bu olabilir belki.
    Çünkü farklı sanatçıların aynı isimli albümleriymiş gibi algılayıp (ki mantıklı olanı bu), hepsini ayrı ayrı gösteriyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 1 Şubat 2011; 17:52:30 >
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.