Şimdi Ara

iTunes Kullanımı Ve Onunla İlgili Sorular { Ana Başlık } (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.702
Cevap
6
Favori
357.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım belgelerimdeki iTunes klasörünü yedeklemek yeterli oluyor ama emin değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Sanırım belgelerimdeki iTunes klasörünü yedeklemek yeterli oluyor ama emin değilim.

Belgelerim'de iTunes klasörü yok. Windows 7 kullanıyorum...
  • iTunes >> File >> Library >> Import Playlist kısmından C:\Users\Username\Music\iTunes altındaki iTunes Music Library.xml'i seçip import ettik mi, eski liste yerine geliyor. Yedeklememiz gereken dosya bu .xml dosyası. Zaten notepad ile açıp baktığımızda, müzik yolu, albüm bilgileri, yıldızlar vs... gibi bir çok bilgiyi içinde barındırdığını görebiliyoruz.

Kendi sorumun da cevabını bulmuş oldum böylece
  • iTunes Library ilk kurduğumda bütün bilgisayarımda ki parçaları bulup liste haline getirmişti, yeni şarkılar indirdiğimde bunları otomatik olarak almıyor, nasıl birşey önerirsiniz tek tek mi eklemek zorundayım?
  • MustangGT39 Yardımınızı istiyorum.
    Windows 7 ultimate'de itunes programını yükledim.Ama ne yaptıysam açamıyorum.Lütfen yardım...
  • Benimki de Windows 7 Ultimate 32 bit ama iTunes çalışıyor.
  • Arkadaslar masaustu pcmden iphone 4 e attigim mp3,app,videolar baska bi pcden attigim zaman siliniyor bunu engellemenin yolu yokmudur??
  • Arkadaşlar merhaba;

Bugün i-tunes'u açtığımda tamamen boş olduğunu gördüm, boş derken hiçbir folder i-tunes ile organize edilmemişti, yani bir liste yoktu. Kaç gündür birçok parça sildim, rating verdim vs... Tüm yaptığım değişiklikler gitmiş durumda...

Kafama en çok takılan parçalara sağa tıklayıp get info kısmından isim, albüm ismi vs değiştiriyorum fakat bu değişiklikler sadece görünümde işe yarıyor, mp3 dosyalarının kendisini değiştirmiyor. İpod almadan önce media playerda değişiklikleri uygula seçeneğinden tüm dosyaları son ayarlarıma göre hemen değiştirebiliyordum. Formattan sonra da kaldığım yerden devam ediyordum fakat i-tunes da bunu bir türlü başaramadım!!! :(

Ipodumdan soğudum resmen...

Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Arkadaşlar bir sorum olacak bu konuda yeniyim,

2 iphone 4 ümüz var biri benim diğeri eşimin. İkisinide 1 itunes te eşleştirmek istiyoruz. Ben ilk kendi telefonumu takmıştım bu sebeple kendi telefonuma mp3 vs yüklüyebiliyorum ama diğer telefonu takınca arka planda benim senkronize edilmiş uygulamalar duruyor sağda da sync duruyor tıklasam diğer telefonu 0 lar diye tereddütteyim ne yapabilirim

Teşekkür ederim şimdiden.
  • Eğer Sync dersen diğer iPhone 4'ü o uygulamalarla eşitler.
  • benim sorumda itunesda hesap açarken kredi kartı bilgilkerini istiyor onu vermeden nasıl kayıt yapılır?
    Quick Office ve ibooks gibi uygulamaları nereden bulabilirim free olarak ilk defa kullanıyorum ipod 2 nesil 8gb yeni aldık fırsat buldukça kurcalıyorum sync yapmadan muzik ve video atınca klasör olarak görünmüyor attığım parçlar hepsi alt alt dizilmiş liste şeklinde gözüküyor.
    yardımlarınızı bekliyorum ve diğer uygulamaları nereden bulabiliri link veririseniz çok makbule geçecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Eğer Sync dersen diğer iPhone 4'ü o uygulamalarla eşitler.

tam olarak anlamadım o uygulamalara eşitler derken bilgisayardaki programları mı diğer telefona atar yoksa telefondaki uygulamalarımı bilgisayara atar?

Ayrıca telefon rehberi müzik resim v.s. bunların akıbeti ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomacco

benim sorumda itunesda hesap açarken kredi kartı bilgilkerini istiyor onu vermeden nasıl kayıt yapılır?
    Quick Office ve ibooks gibi uygulamaları nereden bulabilirim free olarak ilk defa kullanıyorum ipod 2 nesil 8gb yeni aldık fırsat buldukça kurcalıyorum sync yapmadan muzik ve video atınca klasör olarak görünmüyor attığım parçlar hepsi alt alt dizilmiş liste şeklinde gözüküyor.
    yardımlarınızı bekliyorum ve diğer uygulamaları nereden bulabiliri link veririseniz çok makbule geçecek.

http://forum.donanimhaber.com/m_36914223/mpage_1/key_/tm.htm

Burada resimli anlatım var kardeş bakabilirsin bir teşekkürü eksik görmezsin sanırım

• iTunes dan önce bilgisayardan sildiğim parçalar hala itunes library de duruyor, bunları otomatik olarak silmesini ya da listeyi güncelleştirmesini nasıl sağlarım?
  • Arkadaşlar pc me format attım daha sonra itunes u kurdum...iphone 4 kullanıyorum ve itunes u tam bilmiyorum.
    sorunum şu ; iphone u pc ye usb kablosu ile bağladığımda eskiden itunes direk açılırdı artık açılmıyo ? kendim açtığımda telefonu göremiyorum yardımcı olursanız sevinirim ..
  • iĞRENÇ ÖTESİ İTUNES!!!!

PC deki mp3 leri içine sürükleyip bıraktım ipod'a sadece Track1.... Track2 diye kopyaladı! Mp3 tag leri uçtu.
    (sadece itunes dan import edince oluyor)

NEFRETT EDİYORUM ITUNES'DAN!!!

Kolay olacak işler nasıl zor hale getirilebilinir diye özel düşünülmüş sanki!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veteriner69 -- 23 Aralık 2010; 15:43:02 >
  • iyi günler herkese. benim de bir sorum olacaktı. ipod'da bazı işlemler yaparken bütün şarkıları sildim bilerek ama garip bir biçimde other olarak 97 gb'lık bir alan kaldı. bunu hiç bir şekilde silemiyorum. hiçbir yerde de görünmüyor böyle bir depolama.
    acaba bunu nasıl silebilirim? hafızayı nasıl sıfırlarım?
    şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetvargun -- 23 Aralık 2010; 17:34:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetvargun

iyi günler herkese. benim de bir sorum olacaktı. ipod'da bazı işlemler yaparken bütün şarkıları sildim bilerek ama garip bir biçimde other olarak 97 gb'lık bir alan kaldı. bunu hiç bir şekilde silemiyorum. hiçbir yerde de görünmüyor böyle bir depolama.
    acaba bunu nasıl silebilirim? hafızayı nasıl sıfırlarım?
    şimdiden teşekkürler.

Enable disk use seçili.
    Yani cihazı taşınabilir bellek olarak kullanabiliyorsunuz.
    Bilgisayarım klasörünü açıp, cihazın içerisine bakın, muhtemelen orada dosyalar ve klasörler vardır cihaza atılmış olan.
    Bunlar da Other olarak görünüyordur.

• teşekkür ettim hocam
  • Arkadaşlar bu yeni indirdiğim itunes de(son sürüm galiba) müzik listesi yapmak istiyorum albümün kapak resmi olucak kare kare tıklayınca albüm lisste olarak karşıma çıkacak ama yapamadım bir türlü yardımcı olursanız sevinirim.Bir de yeni itunes flac dosyalarımı çalabiliyor artık eskisi çalmıyordu sevindirdi beni.
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.