Şimdi Ara

iTunes Kullanımı Ve Onunla İlgili Sorular { Ana Başlık } (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.702
Cevap
6
Favori
357.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevap için saol. Ama benim kast ettiğim programsız olarak veya eklentisiz normal diske attığımız dosyayı diğer makina da görebilir miyim ? ( diğer makina da itunes olmayacak çünkü )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Lotus -- 23 Kasım 2010; 17:01:04 >
  • Maalesef öyle 1 şey yok.
    Benim dediğim yöntem iyiaslında.
    İtunes kurup kaldırın.
    Diğer program da kurulumu olan 1 şey değil zaten, küçük 1 program.
    2,43 Mb Zipli Türkçe.

http://dl.i-funbox.com/ifunbox_tr.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 23 Kasım 2010; 17:06:37 >
  • Peki bir soru daha usta : my computer de ipod u açtım ve dosya attım. Peki bu dosyayı diğer makina da usb den bağladığımda geçirebilir miyim ona ? Yani dosyayı ipod görmesin veya diğer makina da ipodla ilgili mp3 v.s. bir işlem yapmayayım sadece dosyayı taşısın yeter _?
  • Dosya atamazsın ki o şekilde iPod a.
    Bu arada hangi model bu iPod.
    Bazılarında cihazı taşınabilir HDD olarak kullanabiliyorduk.
    Mesela bende 30 Gb iPod Video vardı, onda oluyordu.
    Yine iTunes de Summary de 1 seçenek vardı.

iTunes Kullanımı Ve Onunla İlgili Sorular { Ana Başlık }
  • Hocam ben arkadaşım ipod a dosya atmaya çalışıyorum yarın götürmem lazım sürümünü bilmiyorum yani. Nasıl anlayacağımı söylersen cevaplayabilirim..
  • Neyse, kendiniz halletmeye çalışın.
    Ben sürümünü sormadım, modelini sordum.
  • Bende modelini bilmiyorum dedim ama peki çok saolun..
  • Bu konuda pek bilginiz olmadığı için dediklerimi de uygulayamazsınız.
    Anlayan birileri varsa ona gösterin, yazarak anlatmayla olmayacak gibi görünüyor.
  • Biraz araştırdım sanırım ipod classic 80 gb. ( önü siyah ve dokunmatik tekerlek var, renkli ekran ve içinde video seçeneği de mevcut) ama nesilini bilmiyorum. Bu bilgiler yeterli olur mu acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Lotus -- 23 Kasım 2010; 17:53:18 >
  • Yukarıda anlattığımı yapın, resimdeki yeri işaretleyin en alt seçenek.
    Cihazı PC ye takın, iTunes i açın, Summary sekmesinde resimdeki yeri göreceksiniz.
    En alttaki seçenek var ise onu işaretleyerek veri aktarımı için kullanabilirsiniz cihazı.
    Bilgisayarım ı açarak denersiniz sonra.
  • Summary yok ve o seçenek aktif değil ama işaretli. Neyse ben deneme yanılmayla yapicam. Saolun yardımlarınız için.
  •  iTunes Kullanımı Ve Onunla İlgili Sorular { Ana Başlık }
  • O seçili ve aktif değil dediğim gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Lotus -- 23 Kasım 2010; 18:09:40 >
  • Summary yok yazdın ya, onu göstermek istedim.
    O zaman Bilgisayarım da taşınabilir disk olarak görünmesi lazım, yani veri atabilirsin oradan.
  • Hocam gerçekten fazla yordum seni eline beynine sağlık. Kusuruma bakma cahillik işte
  • İstediğin oldu mu peki?
  • My computer den açabildiğim ipod sürücüsüne yeni bir klasör açıp attım dosyaları. Yarın İstanbul a gidicem orda ki makina gördü gördü görmedi eskiden ipod mu vardı
  • İşlem hallolmuş işte.
    Yarın da veriyi diğer PC ye taşırsınız.
    Bende de zamanında 30 Gb ı vardı siyah.
  • Sağolun çok..
  • Merhaba arkadaşlar ;

Benimde bir sorum olacak izninizle...

Müzik oynatıcısı olarak iTunes kullanıyorum ve efektif olarak kullanıyorum. Şarkılara yıldız verme, listeler oluşturma gibi işlemleri sıklıkla yapıyorum. Bunlar neticesinde, en fazla çalınan, en son çalınan, en fazla yıldız alan listelerim de kendiliğinden oluşuyor tabii ve bu listeler de oldukça fazla işime yarıyor.

Sorum ise şu. Ben bunları yedekleyebilir miyim? Yapmak istediğim şu aslında. Bilgisayara format atacam. Ama formattan sonra tüm bu bilgileri (yıldızları) yeniden girmek tabii ki imkansız gibi bir şey. Ben şarkıların data yolunu (path) değiştirmeden bunu yapabilir miyim? Birazcık karışık anlatmış olabilirim ama sanırım demek istediğim anlaşılmıştır.

Bu konuda yardımcı olabilir misiniz acaba?

Şimdiden teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.