Daha önce hiç iphone ve itune kullanmadım.Dosya aktarımı ve itunes kullanımı hakkında hiçbirşey bilmiyorum ingilizcemde yok Yardımcı olurmusunuz nerden ögrenebilirim itunes ' u
Resimli anlatım istiyorm yardımcı olrmusnuz ?
Verdiğim linkte resimli anlatım mevcut dostum ordan öğrenebilirsin herşeyi.
Linkin seni yönlendireceği sayfayı okuduktan sonra aşşağıdaki "iphone' a nasıl uygulama yüklenir" e tıklarsan resimli anlatıma başlarsın
Ayrıca iphone' undan safariye girip bookmarklarına bakarsan iphone' un türkçe kullanma klavuzunu da bulabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: bynekm
quote:
Orijinalden alıntı: abidinbayraklilar
Daha önce hiç iphone ve itune kullanmadım.Dosya aktarımı ve itunes kullanımı hakkında hiçbirşey bilmiyorum ingilizcemde yok Yardımcı olurmusunuz nerden ögrenebilirim itunes ' u
Resimli anlatım istiyorm yardımcı olrmusnuz ?
Verdiğim linkte resimli anlatım mevcut dostum ordan öğrenebilirsin herşeyi.
Linkin seni yönlendireceği sayfayı okuduktan sonra aşşağıdaki "iphone' a nasıl uygulama yüklenir" e tıklarsan resimli anlatıma başlarsın
Ayrıca iphone' undan safariye girip bookmarklarına bakarsan iphone' un türkçe kullanma klavuzunu da bulabilirsin.
teşekkürler hocam sağol.
Rica ederim
quote:
Orijinalden alıntı: bilgehankalkan
quote:
Orijinalden alıntı: Furkan*
Arkadaşlar itunes üzerinden film izleyebilirmiyim ?
iTunes Store'deki içerikleri indirerek izlersiniz fakat bilgisayarımdaki bir vidyoyu izleceğim diyorsanız Quick Time Player'le izleyebilirsiniz.
burda nasıl izleniyo
arkadaslar itunes'da dinledigim sarkilarin msnde gorunme ozelligi nereden acilip kapaniyor ? dun itunes'u silene kadar gosteriyordu simdi bir turlu bulamadim. bir de mp3 sarkilari aac formatina cevirmek icin bir converter onerebilirmisiniz, sacmasapan bir sekilde sarkiyi bir turlu yukleyemiyorum halbuki hep mp3 kullanirim
mp3 leri aac formatına itunes ile çevirebilirsin dostum ekstra converter kullanmana gerek yok. itunes' da şarkının üzerine sağ tıklarsan çevirme seçeneğini görürsün.
ya sorun sarkiyi itunes a da atamiyorum, normalde wmalari falan itunesde cevirirdim.
arkadslar lütfen yardım ipod video kullanıyorum
ilk kullanımımda tam beceremedim ama bi şekilde attım şarkıları sonra ögrendim ki getinfo yöntemiyle albümlere şarkılara isim verebiliyorum ,tabi cok sevdim bu bilgiyi keza ipod da istedigim şarkıya ulaşamıyorum ugrastırıyor
herneyse ben şimdi daha önce yükledigim şarkılara nasıl getinfo yapabilirim en basit şekli nasıldır
sakın silip baştan yap demeyin ya :(cok ugrastırır 10gb lık parçalar
itunes' da şarkılara sağ tıkladığında get info seçeneğini görürsün dostum
Arkadaşlar iPhone'umdaki uygulamaları PC'ye aktarmak istiyorum ancak Sync apps kutusunu işaretlersem galiba şu anki uygulamalar silinecek. Doğru mu bu, yani böyle mi olur?
quote:
Orijinalden alıntı: expl0s1ve
Arkadaşlar iPhone'umdaki uygulamaları PC'ye aktarmak istiyorum ancak Sync apps kutusunu işaretlersem galiba şu anki uygulamalar silinecek. Doğru mu bu, yani böyle mi olur?
En basitinden o uygulamaların klasörünü kısa süreliğine değiştir sync yap tekrar arşive ekle.
O zaman sorun olmaz mı sizce emin misiniz?
arkadaslar itunes dan cıhaza denemek ıcın 2 tane mp3 atmıstım sonradanda 20 tane parca attım ancak ne var kı sonradan attıgım 20 sarkıyı itunes da en ustte lıbrary de gormeme ragmen ılk attıgım iki sarkıyı library de goremıyorum bu yuzdende sılemıyorum yardımcı olabılırmısınız?
quote:
Orijinalden alıntı: sakgoz79
arkadaslar itunes dan cıhaza denemek ıcın 2 tane mp3 atmıstım sonradanda 20 tane parca attım ancak ne var kı sonradan attıgım 20 sarkıyı itunes da en ustte lıbrary de gormeme ragmen ılk attıgım iki sarkıyı library de goremıyorum bu yuzdende sılemıyorum yardımcı olabılırmısınız?
iPod'dan(iTunes'te sol bardaki) müzik sekmesine gelin sync deyin.
hocam benim itunes da solda ipod sekmesi yok birde sync sekmeside yok kusura bakmayın baya acemıyım iphone da kusura bakmayın valla:) bu arada resimde library de yer alan mp3 ler gorunuyo ama asagıda devıce sekmesınde ekstra ıkı mp3 daha var zaten sılmek ıstedıklerım onlar ama ne yaptıysam yukarda kı lıbrary nın ıcıne atamadım o 2 mp 3 ü
Serkan yazan yere tıkla vede yukarıdan "Music" sekmesine tıkla, "Sync Music" tikinin işaretli olup olmadığına bak ve alt taraftaki hafıza grafiğinin sağındaki Sync tuşuna basın.
bilgehan üstadım sanırım itunes versıyon farklılıgı var resmi koydum bende bahsettıgınız sekmelerın hıcbırı yok anlamadım gıttı
hocam ok sımdı gordum dedıgınız yerı cok saolun yardımlarınız ıcın sımdı ıpod da bulunan tum muzıklerı sildi cihaz tum mp3 lerım en tepedekı lıbraryde duruyo bu mp3 lerı nasıl tekrar cıhaza atıyoruz ustadım?
itunes iğrenç bir program! (1983'den beri bilgisayar kullanıyorum, bunu neden dediğimi açıklama gerek yok sanırım :) )
selamlar, itunes daki music video kısmına, indirdiğim video kliplerini atamıyorum kabul etmiyor (mp4 formatında) movie kısmına atabiliyorum, fakat ben ipod nanoyla senk. yaptığımda bu kliplerin müzik klipleri bölümünde olmasını ve şarkı listelerindede görünmesini istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum