Şimdi Ara

iTunes Kullanımı Ve Onunla İlgili Sorular { Ana Başlık } (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.702
Cevap
6
Favori
357.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ilgili konuyu soruları cevapları okudum fakat kendi sorunumla ilgili bi bölüm bulamadım yada gözümden kaçtı. pc den cd ye track parça yüklemek istiyorum medya player ı kullanamadığım için (doğrulama isteniyor ne demekse ? ) tek seçeneğim i tunes ten yükleme ama bi türlü beceremedim bütün cd lerim telef oldu bana adım adım ne yapmam gerektiği anlaşılacak bi dilde anlatılırsa çok sevinirim
  • Arkadaşlar ben Ipod 8gb kullanıyorum. Dosyamda 254 şarkı var ama itunes listesine 240 küsür tanesi geçiyor yani bazı parçalar kayıp. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Şimdiden tşkler.
  • Yardı edebilcek kimse yok mu?
  • Başka bir liste daha yap ona at.
  • Maalesef onu da denedim olmadı. Normal Library sekmesinden Music e bırakıyorum ipoda geçmeyen parçaları eklenmiyo listeye. Önceden ipoddan dinleyebildiğim parçalardı. Şimdi neden böle yapıyo anlamıyorum.
  • Kaldırmayı denediniz mi?
  • Evet kasttetiğiniz reinstall sa onu da yaptım. Sonuç yok maalesef. Böyle bir durumla karşılaşan yok mu yahu?
  • arkadaşlar laptopa format attırdım ıtunes da gitti şimdi ıtunes 10 yüklüyorum ıpoddaki şarkılar gidermi 2500 şarkı var arkadaşlar,silinmemesi için ne yapabilirim siz fikir söylemeden hareket etmek istemiyorum ıpodu bağlamak istemiyorum laptopa,daha önce vısta işletim sisteminde ıtunes vardı şimdi wın 7 işletim sistemi var ıtunes 10 yüklüyorum
  • eğer auto sync kapalıysa gitmez. ama isterseniz iPod'daki şarkıları bilgisayara iTunes ile atamadığınız için yamiPod gibi bir program kullanarak bilgisayara kopyalayın şarkıları sonra silinse bile tekrar yüklersiniz.
  • emin değilim işte kapattığımdan auto syncı ayrıca yüklediğim ıtunes eski işletim sistemindekinden farklı dolayısıyla öteki ıtunesda yaptığım ayarlar geçerli olmaz heralde değilmi?birde yamipod programı demişsiniz wın 7 uyumlu yamipodu nerden bulabilirim ve nasıl kullanacağım?şu an yüklediğim ıtunesdan ıpodu bağlamadna auto syncı kapatabilirmiyim çok teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslansaray -- 4 Eylül 2010; 0:24:50 >
  • çok aradım bulamadım yeri burası mı onu da bilmiyorum ama ben itunes u kuramıyorum bile bonjour service hatası veriyor windows 7 de ne yaptıysam düzeltemedim nedir bunun olayı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTaLiTY41

çok aradım bulamadım yeri burası mı onu da bilmiyorum ama ben itunes u kuramıyorum bile bonjour service hatası veriyor windows 7 de ne yaptıysam düzeltemedim nedir bunun olayı?

hocam işletim sistemine uygun olanı indirdiğinden emin misin ?
    örneğin win7 64 bit - 32 bit
    macintosh vs
  • Apple'nin sitesinde Windows 7 için var şahsen ben ordan indirdim. İşletim sistemim Windows 7 32Bit
  • sanırım yeni baştan yüklemem gerekecek şarkıları çünkü senkronize etmeden musıc başlığını lıbrary eski şarkıları görmüyor yeni şarkılar ekledim ıpodda gözükmedi ne çileymiş şu ıpod
  • Arkadaşlar itunes üzerinden film izleyebilirmiyim ?
  • arkadaşlar benim touch dfu modda kaldı restore istiyor yapıyorum sonra şu hatayı veriyor itunes could not connect to the itunes store an unknown error occurred 11556 bu hatayı veriyor tunes tekrar yükledim düzelmedi yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Arkadaşlar itunes üzerinden film izleyebilirmiyim ?

iTunes Store'deki içerikleri indirerek izlersiniz fakat bilgisayarımdaki bir vidyoyu izleceğim diyorsanız Quick Time Player'le izleyebilirsiniz.
  • Meraba
    Bende iPod Classic var o küçük ekranlı fotoğraf gösterebilen modelden Daha önce 1 ay kadar itunes bağlıyodum nedense sonradan bağlanmamaya başladı takıyorum usbyi sadece şarj ediyor kilitlenmiyor müzikde çalabiliyor ama sadece şarj oluyor.İtunes 10 indirdim yükledim aynı sorun heryerde araştırdım ama bi çözüm bulamadım 1 aydır müzik atamıyorum ipoda lütfen yardımcı olun (Pcye ipodu bağladığımda onuda tanımıyor o bağlantı sesi gelmyior kablo yan sanayi başka orjinal olmayan bi kabloylada denedim olmadı başka pcye taktım ondada aynı sorunla karşılaştım)
  • Daha önce hiç iphone ve itune kullanmadım.Dosya aktarımı ve itunes kullanımı hakkında hiçbirşey bilmiyorum ingilizcemde yok
    Yardımcı olurmusunuz nerden ögrenebilirim itunes ' u

Resimli anlatım istiyorm yardımcı olrmusnuz ?
  • @abidinbayraklilar

Eğer yaşadığınız şehirde Tİm(Turkcell) varsa iPhone için bir kitapçık var 14-16 sayfalık onda biraz anlatıyor iTunes'in kullanımını.
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.