Şimdi Ara

iTunes Kullanımı Ve Onunla İlgili Sorular { Ana Başlık } (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.702
Cevap
6
Favori
357.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar iphone 4 kullanıcısıyım ve itunes 10 son sürümünü kurdum herşey güzel çalışıyor video müzik anında yüklüyorum ama bir kaç tana app indirdim onu telefona atmaya açlışıyorum ama olmuyo ekranda benim telefonum gözüküyo sayfa sayfa sync tuşuna bastığımdada istediğim yete taşıyorum taşıdıktan sonra bile bastım kısa bir yüklemeden sonra telefonda varmış gibi gözüküyor ekranda ama iphone ekranında yok öyle bişey acaba bunu yapmam için iphone da bir yerde update gibi bir seçenekmi var o kadar video izledim baktım ama iki programda yeni fazla bişey bulamadım yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim herkeze
  • quote:

Orijinalden alıntı: system failure

selamlar, itunes daki music video kısmına, indirdiğim video kliplerini atamıyorum kabul etmiyor (mp4 formatında) movie kısmına atabiliyorum, fakat ben ipod nanoyla senk. yaptığımda bu kliplerin müzik klipleri bölümünde olmasını ve şarkı listelerindede görünmesini istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum

Aynen bende Nano 5 i bağlayıp klip atıyorum ama o klip filmler menüsünde duruyor. Müzik kliplerine nasıl aktarıcam :( bilen arkadaşlar yardımcı olur mu ?
  • yardım edebilcek yokmu arkadaşlar??
  • Abimden bana kalmis 1. nesil bir itouch var suan bende. 2.2.1 kurulu ve update etmek istiyorum ama update etmeden once backup almasi lazim backup al diyorum backup alinamadi ipod disconnected oldu diyor bu galiba daha once yapilan jail break yuzunden peki ben simdi ne yapmam lazim? restore etsem hepsi gitse sonra son surumu yuklesem en son jail break yapsam mantikli olur mu? jail break yapmak kolay midir?

Bir de su var suan hic bi uygulama indiremiyorum eskiden bir iki tane cikiyodu indirebildigim ama simdi her seferinde bu ipoda uyumlu degil diyor bu 1. nesil oldugundan mi yoksa update yaptigimda bu sorun duzelecek mi?

icon olayi var bir de diger ipodlarda mesela iconlarin altinda isimleri yaziyor safari notes felan diye bende yazmiyor bi keresinde kendiliginden iconlar aynen 2. nesildeki gibi olmustu sonra geri eski haline geldi nasi oldu bilmiyorum peki ben update yaptigimda iconlari oyle olacak mi duzelecek mi yoksa eskisi gibi mi kalacak?

Simdiden tesekkurler cevaplar icin 2 gundur ugrasiyorum restore etsem mi diye dusundum en son buraya sorayim dedim restore edip herseyi sil bastan tekrar yuklemek mantikli mi yoksa baska bi cozum bulabilir miyim

http://forum.donanimhaber.com/m_44306465/tm.htm

bi yardimci olabilirseniz cok sevinirim

• iPOD TOUCH 4G de bir sürü app ve oyun var. İçinden sildiklerim var ipod üzerinden.

Itunes üzerinden sadece mp3 atmak istediğimde sync işaretleyip selected playlist ardından app kısmından olmayan dosyaları da cihaza atmaya çalışıyor.

App kısmından SYNC seçeneğini deaktif yapınca da 200 küsür app kaldırılacak diyor?

mp3 leri manuel olarak atamazmıyız yada ben bir ayarı eksik mi yaptım?
  • Müzik ve videoları senkronizasyon değil de elle atmak isterseniz, iTunes de Summary kısmında Manually manage music and videos seçili olsun, kendi listelerinizi oluşturup da şarkıları atın.
    Ben hiç senkronizasyon kullanmadım, saçma çünkü, her seferinde tüm şarkılar falan için tekrar işlem yapılıyor.
  • Merhaba,i-tunes 10 u yükledikten sonra i-pod classic e video atamıyorum.Add new file seçeneğinden mp4 e dönüştürdüğüm filmi seçip aç diyoum ama hiç bir hareket olmuyor.Teşekkürler.
  • Arkadaşlar! Windows 7 ultimate'de itunes programını ne yaptıysam açamadım.Lütfen yardım...
  • arkadaşlar daha yeni ipod aldım ve attığım şarkı yada videoların bir tanesinin bile cihaz görmüyor :s kopyala yapıştırla attım herşeyi acaba bişeyi yanlış mı yapıyorum lütfen yardımcı olun :((
  • arkadaşlar bu sabah iphonu bilgisayara bağladığımda ıtunesin yeni bir versiyonu olduğunu gördüm yükle dedim fakat o ara tel bilgisayara bağlıydı ve yükleme devam ederken birden sağ alt köşede bu aygıt usb den görünmüyor gibi bir uyarı geldi. ve birdaha makineye bağlanamadım usb görmüyor iphonu.ıtunesi silip tekrar yükledim ama olmadı ne yapmam lazım bilgilendirirseniz sevinirim
  • Selam arkadaşlar. Müzikleri playlistlere attığımda attığım parçaları yok olmuyor kalıyor orada. Kafayı yicem 2000 kusur tane var Nasıl listeye attığım mp3 genel ekrandan yok olacak acaba ?
  • Tüm müzikler iPod Touch daki Music sekmesinde bulunur, bunları oradan parçalayamazsınız.
    iPod Touch iTunes de seçili iken sol alt köşedeki ''+'' ya tıklayarak yeni playlistler oluşturabilirsiniz.
    Şarkıları playlistlerle birbirinden ayırabilirsiniz, hatırlatıcı isimler vererek hangi şarkıların hangi listede olduğunu kolayca bulabilirsiniz.
    Tüm ID ler doğru düzenlendiğinde de Artist, Album, Genre şeklinde arama yaptığınızdas parçalar düzenli olarak çıkar.
    iTunes den şarkıyı direk play listin içine de atsanız, şarkı aslında iPod un altındaki Music sekmesinde dosya olarak bulunur, listeler sadece kısayol gibidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 22 Kasım 2010; 17:20:06 >
  • Çok saol..

quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Tüm müzikler iPod Touch daki Music sekmesinde bulunur, bunları oradan parçalayamazsınız.
    iPod Touch iTunes de seçili iken sol alt köşedeki ''+'' ya tıklayarak yeni playlistler oluşturabilirsiniz.
    Şarkıları playlistlerle birbirinden ayırabilirsiniz, hatırlatıcı isimler vererek hangi şarkıların hangi listede olduğunu kolayca bulabilirsiniz.
    Tüm ID ler doğru düzenlendiğinde de Artist, Album, Genre şeklinde arama yaptığınızdas parçalar düzenli olarak çıkar.
    iTunes den şarkıyı direk play listin içine de atsanız, şarkı aslında iPod un altındaki Music sekmesinde dosya olarak bulunur, listeler sadece kısayol gibidir.

• işine yaradıysa ne mutlu.
    Aslında iTunes ve iPod çok iyi bence, sadece neyi nasıl yapacağını bilmek lazım.
  • Selam, garip bir problemim var,

Neden yaptıysam application kısmında auto sync yi işaretledim ve degistiremiyorum söyle ki devamlı yüklü app leri silmeye sebep olur bu işlem diyor ve cidden silmeye başlıyor

Auto sync yi nasıl iptal edebilirim anlamadım, i tunes açılışında manuel manage seçili evdeki pcde böyle değil normal olarak Auto sync olmadan işlem yapabiliyorum ama ofisteki pc de isler yukarıda anlattığım gibi sapitiyor...
  • Sanırım iPod u farklı PC lerde kullandığınız için bu böyle.
    Diğer PC de Belgelerimdeki iTunes klasörünü bu PC ye de kopyalayın, belki çözüm olur.
  • windows7 64 bit kullanıyorum apple sitesindeki her yolu denedim ama uygun bir itunes bulamadım.. hatalar veriyor hep
  • ben ıtuneste ıpod touch 4g m içindeki şarkıları göremiyorum bide ıpodun içindeki arkıları nasıl silebilirim ?
    bi sorum daha var arkadaşım bana bir sürü oyun getirdi usbye atıp ama onlarıda ıpoda nasıl atıcağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim :)
  • Herhangi bir program yüklemeden veya ipod a bir yazılım atmadan ipod u flash disk olarak kullanabilir miyim ? Amaç : 2gb. lık bir dosyayı başka bilgisayara taşicam. Yani sadece taşımak. Dosyayı ipod da kullanmicam.
  • Linkten bakabilirsin.
    Programın türkçesi de var, PC ye kurmana gerek yok, indirip çift tıklıyorsun.
    Ama PC de iTunes de kurulu olması gerekiyor.

http://www.i-funbox.com
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.