Şimdi Ara

iTunes Kurulum Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
3
Favori
62.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Asus Windows 7 64 bit bilgisayarımda güncel driver ları yükledim. Daha sonra bilgisayar restart yaptı, Açılınca İtunes'u açayım dedim ama açılmadı bende silip tekrar kurayım dedim. Fakat Kurmaya başlarken dll hatası veriyor.( There is a problem with this Windows Installer package. A DLL required for this install to complete could not be run. Contact your support personnel or package vendor.) ve bu yazı çıkıyor, Bilgisayarda itunes ile alakalı herşeyi sildim bonjour filan hepsini ama yinede kurulum yapmıyor. Bu hatayı verip kurulumu sonlandırıyor. Bu sorunu nasıl aşabilirim. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.

• Arka arkaya 4 adet mesaj, birer saat arayla. Diğerlerini sildim. Başlığı yukarı çıkartmak için 1 gün beklemek normaldir. Biraz sabırlı olun, bilen varsa cevaplar.
  • iTunes
    QuickTime
    Apple Software Update
    Apple Mobile Device Support
    Bonjour 
    Apple Application Support
    Bu uygulamaların hepsini denetim masasından kaldırın. Kullanıcı Hesap Denetimini en alt güvenlik seviyesine alıp bilgisayarı yeniden başlatın. iTunes kurulum dosyasına sag tıklayarak yonetici modunda çalıştırın. Olmazsa uyumluluk modundan Vista vs. Yaparak tekrar yonetici moduyla çalıştırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

iTunes
    QuickTime
    Apple Software Update
    Bonjour 
    Bu uygulamaların hepsini denetim masasından kaldırın. Kullanıcı Hesap Denetimini en alt güvenlik seviyesine alıp bilgisayarı yeniden başlatın. iTunes kurulum dosyasına sag tıklayarak yonetici modunda çalıştırın. Olmazsa uyumluluk modundan Vista vs. Yaparak tekrar yonetici moduyla çalıştırın.

İlginiz için Teşekkürler. Dediğiniz çözümü deneyeceğim.
    Şimdilik Bilgisayarda İkinci bir oturum açıp iTunes'u öyle kurdum.

• Değerli arkadaşlarım Bende 3 günlük apple iphone 4s 32 gb kullanıcısıyım. Yeni kullanıcı anlayacağınız.

Bende biraz kurcaladım bu olayları bir kaç noktada soru işareti oldu kafamda.

1. ios 5 dediğiniz sürümmü oluyor? eğer sürüm ise bende 5.0.1 yazıyor yani en son güncel sürüm bu mudur?
    2. benim en büyük problemim itunes programını dizüstü bilgisayarıma kurdum fakat telefonu şarj olması için programdan daha önce taktım pcye
    pc taşınabilir hafıza olarak görüyor telefonu. Fakat ne yaptıysam ne ettiysem bir türlü itunes telefonumu görmüyor. Nette araştırdğım tüm yöntemleri yaptım. yok da yok.

birde itunesin en son versiyonu 10.6.3.25 i kuramıyorum hata veriyor hata resmi alttaki gibi.

bu sorunlardan dolayı itunnes telefonu görmüyor. şuan 10.3.1.55 yüklü oda görmüyor ne yapacağımı bilmiyorum şaşırmış ve acayip sinirli durumdayım

yokmu bunun bir çözümü Allah aşkına

iTunes Kurulum Sorunu

• iTunes kullanırken sorun yaşamayan bir Allah kulu yok mu yahu? Ben de dahil hep sorun, hep sorun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbo Turtle

iTunes kullanırken sorun yaşamayan bir Allah kulu yok mu yahu? Ben de dahil hep sorun, hep sorun..

TÜM ARKADAŞLAR BURAYA BAKSIN

UMARIM İŞİNİZE YARAR ÇÜNKÜ BEN SORUNU ÇÖZDÜM.

ÇOK SAÇMA BİR YÖNTEM O YÜZDEN AKLIMA HİÇ GELMEMİŞ.

PROGRAMI TAMAMEN SİLMENİZE GEREK YOK.

1-HERZAMANKİ GİBİ YÜKLEME İŞLEMİNE BAŞLAYIN

2-KARŞINIZA AYNI HATA ÇIKSIN TAMAMA BASIN KAPANSIN.

3- DENETİM MASASINDAN PROGRAM EKLE KALDIRA GİRİN

4- APPLE İLE İLGİLİ TÜM PROGRAMLARA SIRAYLA SAĞ TIKLAYIP ONAR DEYİN

5- TÜMÜNÜ SIRAYLA ONARIN ONARMADIĞINIZ KALMASIN

6- DAHA SONRA TEKRAR HATA VEREN SETUPTAN PROGRAMI TEKRAR KURMAYA ÇALIŞIN

7- VE MUTLU SON ARTIK AYNI HATA YOK ÇALIŞIYOR !

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Başlatılıyor Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Whatsapp Kurulum Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssgenc55

quote:

iTunes kullanırken sorun yaşamayan bir Allah kulu yok mu yahu? Ben de dahil hep sorun, hep sorun..

Teşekkürler

• MERHABA ARKDAŞLAR IPHONE 3 IICN PCYE ITUNES YUKLEMEM GEREKIYORMUŞ FAKAT BI KAC LINKTEN INDIRMEYE CALIŞTIM YUKLEME TAM BITMEDEN YUKLENDI DIYOR ÇALIŞTIR DEDIIM ZAMAN SYTM32 TARAFINDAN KULLANILIR BIR DOSYA DEGIL GIBI BI UYARI GELIYR YANI YUKLENMEMIŞ OLUYOR XP PRO KULLANICISIYIM.ŞİMDIDEN TESEKKURLER
  • ssgenc55

harikasın ya kimse bunu bulamamıştı.sayende çözdüm tşk
  • quote:

quote:

arakdaşlar benim sorunum burdakilerin hiçbiriyle çözülmedi.... yani ben daha önce i tunnes ve itools kurmuştum daha sonra itunnesi kaldırdım itools kullanıyordum şimdi ise itools açmıo I tunnesi yüklemek istiyorum fakat setup dosyasına tıkladığımda itunnessetup win32 uyumlu bir uygulama değildir diyor. windows 7 - 64 mbit kullanıyorum.... ne denetim masasında nede başka biyerde itunnes ve appple ile ilgili onarabileceğim hiçbi dosya yok... lütfen yardım edin ne yapm

• arakdaşlar benim sorunum burdakilerin hiçbiriyle çözülmedi.... yani ben daha önce i tunnes ve itools kurmuştum daha sonra itunnesi kaldırdım itools kullanıyordum şimdi ise itools açmıo I tunnesi yüklemek istiyorum fakat setup dosyasına tıkladığımda itunnessetup win32 uyumlu bir uygulama değildir diyor. windows 7 - 64 mbit kullanıyorum.... ne denetim masasında nede başka biyerde itunnes ve appple ile ilgili onarabileceğim hiçbi dosya yok... lütfen yardım edin ne yapm
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanyeniyapan

quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

iTunes
    QuickTime
    Apple Software Update
    Bonjour 

İlginiz için Teşekkürler. Dediğiniz çözümü deneyeceğim.
    Şimdilik Bilgisayarda İkinci bir oturum açıp iTunes'u öyle kurdum.

Uzun zaman geçmiş olmasına rağmen an itibariyle yaşadığım bu problemin çözümünü arkadaşımız yazmış teşekkür ediyorum... bu dosyaları sildikten sonra iTunes yönetici olarak çalıştırmanız yeterili...

• win 7 starter
    onar yöntemi ile
    düzeldi.
    tesekkurler.
  • Arkadşlar bnde kuruyor fakat ''Ürün bilgisi yayımlanıyor '' da kalıyor
     iTunes Kurulum Sorunu
  • ssgenc55 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

Cevap işime yaradı.
  • bende hala aynı sıkıntı devam ediyor güncellemeleri onarımı yaptım banamısın demiyor windows 10 kullanıyorum
  • quote:

quote:

Saat: 04.03 ve yaklaşık 3 saattir şu gerizekalı program ile uğraşıyorum. Sayende az da olsa uyuyabileceğim.
    Sabah 08.00 de iş başı yapacağım sinirden ağlama krizlerine girmiştim ki ilaç gibi geldi şu yazdığın kardeşim. Ömrü hayatımda kimseye bu kadar dua etmedim. Allah bin kere razı olsun senden işini gücünü rast getirsin.

Dediklerini yaptıktan sonra o an oldu ya o an yanımda olsan atlar boynuna sarılırdım
    Sırf şu mesajı yazabilmek için gecenin şu vakti üye oldum siteye.
    Allah razı olsun tekrardan.

• quote:

Orijinalden alıntı: OzcobanKızı

quote:

quote:

Saat: 04.03 ve yaklaşık 3 saattir şu gerizekalı program ile uğraşıyorum. Sayende az da olsa uyuyabileceğim.
    Sabah 08.00 de iş başı yapacağım sinirden ağlama krizlerine girmiştim ki ilaç gibi geldi şu yazdığın kardeşim. Ömrü hayatımda kimseye bu kadar dua etmedim. Allah bin kere razı olsun senden işini gücünü rast getirsin.

Dediklerini yaptıktan sonra o an oldu ya o an yanımda olsan atlar boynuna sarılırdım
    Sırf şu mesajı yazabilmek için gecenin şu vakti üye oldum siteye.
    Allah razı olsun tekrardan.

Ozcobankızı Allah cümlemizden razı olsun ve diğer teşekkür eden arkadaşlar .. işinizi gördüyse ne mutlu bana

ayrıca konunun güncel olması 4 sene olmasına rağmen hale işe yarıyor olması beni ayrı mutlu etti :D

Ayrıca iphone 4s i hala kullanıyorum.. Bu hafta iphone 6s ile tanışacağım :D

Herkese mutlu günler ve Hayırlı kandiller diliyorum ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssgenc55 -- 3 Mayıs 2016; 11:03:48 >

• Teşekkürler bende de işe yaradı 1 saattir uğraşıyordum.

Teşekkürler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.